Wiem ze moge tam wszystko znalezc tylko piszesz ze masz szybkowar, potem ze nie wiedzialas ze taki garnek jest (jaki?) i ze halogenoven to sciema. Ja co prawda zakrecona dzisiaj jestem ale nie zajarzylam o jaki garnek c chodzi
reklama
azorek84
mama Amelii 2009
no i wrocilam...nie dosc ze mala chora i marudzi z goraczka,pada od rana to jeszcze moj malzonek zabral ze soba wszystkie 3 klucze od domu i musialam zostawic chalupe otwarta
zadzwonilam mu to przyjechal taxowka i zamknal dom a ja musialam jechac od niego klucze odebrac
w przychodni mi pani powiedziala ze nie wchodzi sie ot tak sobie do przychodni bo widac ze z mala nie tak zle bo sie usmiecha
moge dzwonic rano miedzy 8-9 bo wtedy umawiaja na emergency wizyte
a jak dzwonilam do nich 3 razy w zeszlym tyg to mieli takie godziny ze ja akurat w drodze do pracy jestem a lukasz z mloda w drodze do domu
no nic...naszpikowalam ja kolejna dawka nurofenu i oby do jutra dociagnac ehhh
edit: po spacerku i drugiej dawce nurofenu goraczka spadla a mloda wesolo robi piruety
moze jednak obejdzie sie bez antybiotykow jutro
odrazu inne dziecko sie zrobilo i jakas weselsza jest...oby nocka byla bez problemow

edit: po spacerku i drugiej dawce nurofenu goraczka spadla a mloda wesolo robi piruety

Ostatnia edycja:
hey
no masz racje isabell , troche zakrecilam ,zaduzo piszemy o garnkach

Tower 4355 6 Litre Pressure Cooker on eBay (end time 01-Sep-10 22:55:32 BST)
no masz racje isabell , troche zakrecilam ,zaduzo piszemy o garnkach

Tower 4355 6 Litre Pressure Cooker on eBay (end time 01-Sep-10 22:55:32 BST)
Ostatnia edycja:
Ewa Chrupcała
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki
No Azorek współczuje Tobie i Amelce ale widać że wszystko wraca do normy malutka szaleje a to znaczy że już jej lepiej a jakby się coś działo to chyba bym pojechała na pogotowie i ewentualnie coś pozmyślała
No Azorek współczuje Tobie i Amelce ale widać że wszystko wraca do normy malutka szaleje a to znaczy że już jej lepiej a jakby się coś działo to chyba bym pojechała na pogotowie i ewentualnie coś pozmyślała
Azorek jakby bylo gorzej to zjedz do szpitala dla dzieci chorych tam zawsze cie przyjma i lekarz zobaczy mala.Mam nadzieje ze nie bedzie takiej potrzeby.
Emila gratulacje dla kolezanki
Pogoda dzisiaj byla elegancka a Piotrek jak zwylke pelen energii teraz w koncu padl spac.
Emila gratulacje dla kolezanki
Pogoda dzisiaj byla elegancka a Piotrek jak zwylke pelen energii teraz w koncu padl spac.
azorek84
mama Amelii 2009
hejka. wieczorkiem dostala znowu nurofen i zasnela bez goraczki....ale dzis znowu to samo 38,5:-
zawstydzona/y: no nic bedziemy u lekarza to zobaczymy...chce sie dopominac o badanie krwi i moczu tez bo ma zaczerwienienie kolo pierozka(;-)) i wole zeby to zbadali bo ona od 2 miesiecy budzi sie z ogromnym krzykiem.ja mysle ze cos ja boli ale lekarz twierdzi ze to na zeby bla bla bla wiec tym razem nie wyjde bez tych badan-chyba ze mnie wyniosa

tylko cz\y ja zdam ILTS na poziomie 05??!!
taki jest wymog zeby zaczac te kursy
Adult Education - Class Details angielski mam dobry ale kiedy ja ostatnio na jakims egzaminie bylam??!
stres by mnie tak zjadl ze zaczela bym gadac po rosyjsku(choc tego jezyka ni w zab nie znam) hehehehe;-)

a ja znalazlam cos co mnie interesuje :kRYMINALISTYKA kursy dla doroslych z certyfikatemA ja sie pochwale jestem na dobrej drodze, wybieram sie do szkoly, na angielski, Justyna powiedziala mi troche o co tu chodzi, Dziekuje jeszcze raz:-)

azorek84 ja zdawalam IELTSa chyba 2 lata temu na poziom 6.5 wiec wydaje mi sie ze jak znasz jezyk dobrze to dasz rade. Z tym ze ten egzamin jest dosc specyficzny i raczej nie obedzie sie bez przygotowania. Jesli chcesz isc do szkoly to podejrzewam ze bedziesz musiala zdac ta czesc akademicka a w niej jest np opisywanie wykresow co nie jest trudne ale trzeba wiedziec jak to robic bo egzaminatorzy wymagaja okreslonych zwrotow. Poza tym jest do napisania esej, rozmowa, sluchanie i odpowiadanie na pytania oraz czytanie. Z tym mialam najwiekszy problem i zdalam chyba na 6.0. Tekst jest w miare dlugi i dosc skomplikowany - cos z zakresu akademickiego wiec moze sie okazac ze czytasz o jakis bakteriach czy jakis technicznych sprawach albo o czyms innym o czym nie masz zielonego pojecia a pozniej jeszcze musisz odpowiedziec na pytania, ktore oczywiscie nie sa jednoznaczne.
Ja chodzilam do Telforda na kurs przygotowawczy i bardzo duzo mi to dalo - oczywiscie mozesz wypozyczyc sobie ksiazke do IELTSa i przygotowywac sie sama w domu ale ja mialam za malo mobilizacji wiec potrzebowalam kogos z batem nade mna:-)
Ja chodzilam do Telforda na kurs przygotowawczy i bardzo duzo mi to dalo - oczywiscie mozesz wypozyczyc sobie ksiazke do IELTSa i przygotowywac sie sama w domu ale ja mialam za malo mobilizacji wiec potrzebowalam kogos z batem nade mna:-)
reklama
Hej dziewczynki.Zniklam na chwile ale juz jestem
Ja tez musze sie zapisac na ten kurs ang, ale wychodzi na to, ze przegapilam rekrutacje
Zaczelam dokarmiac Mala.Narazie przerabiamy kaszke (baby rice), jabluszko i obiadki ze sloiczkow (marchewka z ziemiaczkami).Pomalu do przodu.
Kupilam ostatnio paczke huggisow-makabra-twarde jakies takie sztywne.Lipa.
Jak Amelka?Mam nadzieje, ze uda ci sie wymusic badania!!
Ja tez musze sie zapisac na ten kurs ang, ale wychodzi na to, ze przegapilam rekrutacje
Zaczelam dokarmiac Mala.Narazie przerabiamy kaszke (baby rice), jabluszko i obiadki ze sloiczkow (marchewka z ziemiaczkami).Pomalu do przodu.
Kupilam ostatnio paczke huggisow-makabra-twarde jakies takie sztywne.Lipa.
Jak Amelka?Mam nadzieje, ze uda ci sie wymusic badania!!
Podziel się: