reklama
Ola u chińczyka kupisz kaszki i herbatki - the point , a kolo polskiego sklepu na partiku kest ciapek ktory ma polskie produkty i z dzieciecych rzeczy ma wszystko, natomiat mozesz tez popatrzec na ebay tam czesto maja duzy wybor kaszek i herbatek
Mnie za to choroba rozkłada na maksa, czuję się fatalnie. Maja marudzi bo tylko stanie na nogach ją interesuje a że ciekawa wszystkiego to ciągle się obraca no i śiada przy tym więc zaraz wrzask, ale juz teraz pozwalam jej troche powrzeszczec bo nie daje rady. Taka sie zrobila od piatku i tak narazie jej zostalo, mam nadzieje ze minie. Dzisiaj sie smialam bo jak juz sporo plakala to wzielam jej na rece i mowie do niej ze nie mozna caly czas na nogach i tak marudzic a jej przez ten placz wyszlo"nie nie nie", no i probuje juz cos mowic narazie wychodzi jej ma albo mam i tak lezy i co chwile powtarza. Oj ciesze sie ze jade do Polski, w koncu spotkam sie ze znajomymi, nagadam sie za wszystkie czasy, wyluzuje sie i odpoczne. Moj maz zrobil sie strasznie nieszczesliwy ze jedziemy, mowi ze nie dosc ze od miesiaca widuje nas tylko w weekendy to teraz przez ponad miesiac wogle nas nie bedzie widzial. Wogle to w weekend sprzedalam mu dzieci i tylko on praktycznie sie nimi zajmowal
ola10
Fanka BB :)
dzięki a moge prosić o adresy bo ja nie jestem z Glasgow a na ebay zaraz poszukamOla u chińczyka kupisz kaszki i herbatki - the point , a kolo polskiego sklepu na partiku kest ciapek ktory ma polskie produkty i z dzieciecych rzeczy ma wszystko, natomiat mozesz tez popatrzec na ebay tam czesto maja duzy wybor kaszek i herbatek
BOBOVITA Mleczna kaszka manna - po 6 miesiącu 230g on eBay (end time 12-Jun-10 16:13:54 BST)
u tego sprzedawcy masz sporo kaszek i herbatek z bobovity
u tego sprzedawcy masz sporo kaszek i herbatek z bobovity
Azorek pytanko o diete(jesli mozna)-troche sie martwie, ze przy takiej szybkiej utracie wagi skora bedzie zwisac:-(jakies obserwacje w tym temacie?
Jutro lecimy na polskie piosenki do biblioteki
Ewa trzymam kciuki!No i zapraszam na jakas odstresujaca sesje
Jutro lecimy na polskie piosenki do biblioteki
Ewa trzymam kciuki!No i zapraszam na jakas odstresujaca sesje
reklama
Podziel się: