reklama
Azorek dzięki. Niestety książki nie mam. jak w polsce bedę to poszukam i może kupię. Mam jeszcze jedno pytanie, bo na tym forum
Dieta proteinowa Dr Pierre'a Dukana
pisze że w pierwszej fazie można jeśc bułki lub chleb dukana. Czy to prawda??
Dieta proteinowa Dr Pierre'a Dukana
pisze że w pierwszej fazie można jeśc bułki lub chleb dukana. Czy to prawda??
Misialula to fajnie że tak dobrze to wspominasz i dobrze się czujesz i mały również. ja też polecam budzenie małego tak co 2,5 - 3 godz na karmienie, raz żeby zapobiec spadkowi wagi a dwa żeby wyrobic rutyne w karmieniu. ja mialam taki okres ze mala w ciagu dnia spala po 5 godz a potem w nocy nadrabiala no i lubiala zasypiac przy cycu wiec ja budzilam jesli malo zjadla. Dziecko powinno ssac ok 20 min zeby sie najdalo
azorek84
mama Amelii 2009
a ja pierwsze slysze o bulkach hihi musze doczytac wszystkie przepisy do konca) moge ci wyslac ksiazke na emaila mam na kompie jest zapisana w pdf -ksero ksiazki mozna zawsze wydrukowac-pewnie taniej niz ksiegarnia)) a znajomy z meza pracy razem ze swoja dziewczyna tez sie wzieli za dietke dukana tylko,jak to szkoci, dietuja sie od pon do piatku i w weekend sobie folguja.facet juz jest 3 tyg na tej diecie i schudl ok 6.5kg wiec mysle ze jak ktos ma problem z idealnym dopasowaniem sie do diety to pewne odstepstwa sa mozliwe.wtedy tylko trzeba dluzej czekac na efekty.
ufffffff moj email wkoncu wyslany...ISABELL dostalas wiadomosc))
ufffffff moj email wkoncu wyslany...ISABELL dostalas wiadomosc))
Ostatnia edycja:
Azorek dzięki dostałam i doczytałam że można jesc chlebek dukanowy a na tej stronce co podałam jest przepis jak zrobic buleczki i tosty. Mam ksiazke 350 przepisow w tej diecie wiec jak chcesz to moge ci przeslac
Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja również proszę o te książki.
Ewa- jak już twój G mówi, że to ostatnia wizyta jego mamy...współczuje!! W ramach zapomnienia, zapraszam na piwko...hii oczywiście bezalkoholowe.
Emilia jak było na piosenkach??
Ola- Dobrze, że zapomniałaś o bólu, to jednak prawda co mówią, jak kładą maleństwo na piersi, zapomina się o wszystkim.
Ewa- jak już twój G mówi, że to ostatnia wizyta jego mamy...współczuje!! W ramach zapomnienia, zapraszam na piwko...hii oczywiście bezalkoholowe.
Emilia jak było na piosenkach??
Ola- Dobrze, że zapomniałaś o bólu, to jednak prawda co mówią, jak kładą maleństwo na piersi, zapomina się o wszystkim.
Hej,
bylysmy dzis w bibliotece na polskich piosenkach dla dzieci.W sumie bylo spoko, tylko pogoda kiepska wiec malo mam bylo.
Misialula ja musialam karmic Mala co 3 godz,a przy zoltaczce bardzo ciezko bylo ja dobudzic.Na poczatku jadla ok 40 min do godz.No to chyba odwiedzimy cie po powrocie z Polski.Na brzuszek kupilam sobie majtki obciskajace, ale i tak uzywalam ich dopiero jak przestalam krwawic.W sumie nie codziennie, wiec nie wiem czy zadzialaly.W kazdym badz razie brzuch wydaje mi sie ok.
Ewa moja tesciowa tez byla u nas pierwszy i ostatni raz
Jeszcze nas nie ma w Pl a juz mamy problemy.Na chrzciny zaprosilismy tylko dziadkow, rodzicow i chrzestnych.Teraz tesciowa wymyslila sobie , ze zaprosilismy znajomych z Lodzi i chodzi po calej rodzinie i narzeka, ze rodziny nie zaprosililsmy a obcych tak.
bylysmy dzis w bibliotece na polskich piosenkach dla dzieci.W sumie bylo spoko, tylko pogoda kiepska wiec malo mam bylo.
Misialula ja musialam karmic Mala co 3 godz,a przy zoltaczce bardzo ciezko bylo ja dobudzic.Na poczatku jadla ok 40 min do godz.No to chyba odwiedzimy cie po powrocie z Polski.Na brzuszek kupilam sobie majtki obciskajace, ale i tak uzywalam ich dopiero jak przestalam krwawic.W sumie nie codziennie, wiec nie wiem czy zadzialaly.W kazdym badz razie brzuch wydaje mi sie ok.
Ewa moja tesciowa tez byla u nas pierwszy i ostatni raz
Jeszcze nas nie ma w Pl a juz mamy problemy.Na chrzciny zaprosilismy tylko dziadkow, rodzicow i chrzestnych.Teraz tesciowa wymyslila sobie , ze zaprosilismy znajomych z Lodzi i chodzi po calej rodzinie i narzeka, ze rodziny nie zaprosililsmy a obcych tak.
reklama
Magda.uk
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny troche dlugo do Was nie zagladalam.
A teraz "jak trwoga to na FORUM" a to dlatego ze kubus chyba dostal ospy !!!! Mial goraczke w niedziele przez 24h potem jak reka odjal, lekarz powiedzial ze ma jedno ucho lekko zaczerwienione i ze to moze byc od tego ale dzis jaks wysypka mu wyszla na udzie i po kilku godzinach maly bialy czubeczek sie pojawil. A ja nawet nie wiem jak tu lekarze na ospe patrza. Ktores z waszych malych tu ospe przechodzilo ??
A tak wogole to na urlopie jestem - no to sobie wypoczne :-(
Pozdrawiam
A teraz "jak trwoga to na FORUM" a to dlatego ze kubus chyba dostal ospy !!!! Mial goraczke w niedziele przez 24h potem jak reka odjal, lekarz powiedzial ze ma jedno ucho lekko zaczerwienione i ze to moze byc od tego ale dzis jaks wysypka mu wyszla na udzie i po kilku godzinach maly bialy czubeczek sie pojawil. A ja nawet nie wiem jak tu lekarze na ospe patrza. Ktores z waszych malych tu ospe przechodzilo ??
A tak wogole to na urlopie jestem - no to sobie wypoczne :-(
Pozdrawiam
Podziel się: