reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

hoho to ja chyba mezastego pogonie--w banku pracuje to zamowi teraz troche zlotowek przed urlopem jeszcze bo nie wiadomo jak dlugo zlocisz tak nisko bedzie:)

Isabell jak chcesz ksiazke to ci posle na emaila---juz mi naprawili i moge wysylac emaile---tez jest w pdf

reklama
Gdzie o tej diecie?? Na jakich stronkach??

My sprzedaliśmy funty, bo nawet jak podrośnie to pewnie nie wiele, a to i tak lepiej niż 4,40 hii(ciekawe co zmieni się po wyborach?). Pieniążki czekają na nas już w Polsce na chrzciny. hiii oj będzie wydatków.

Czesc dziewczynki:-)
Emila fajnie ze poszlas ze mna:-)
Azorek no ladnie ja to zawsze podziwiam bo nigdy zadnej diety nie wprowadzilam wolalam glodowac albo cwiczyc,nie potrafie tak sie scisl czegos trzymac:-D
No my za miesiac lecimy w sumie juz nie caly bo 3 i tez najgorsze jest to pakowanie do tego zawsze mam problem bo mamy nadbagaz :no:
U nas weekend udany ,niespodzianki sie udaly i maz byl bardzo zadowolony szkoda ze wczoraj tylko pogoda nie dopisala.

Witam dziewuszki ja z takim pytankiem czy jest w Glasgow Polski sklep z produktami dla małych dzieci (6 miesięcznych) chodzi mi o kaszki kleiki herbatki. znalazłam w internecie 3 ale tylko jeden mial stronke przeszukałam półki i nic dla dzieci nie widziałam ale nie wiem jak w dwuch pozostałych. nie chciałabym jechać na darmo bo do glasgow mam ok 2 godzin samochodem także pytam was

Isabell dzieki;-) za stronke.
A my dziś byłyśmy na ważeniu mała ma 4.890 hiii. a ja się dziwię że mnie ręce bolą 2 tyg temu było 4,170 ;p). waga idzie w górę!! ;p

Emila udanej kolacji:-).

reklama
Misialula GRATULUJEMY z całego serduszka kolejne dzieciątko urodzone w sobotę (Asiek ja i teraz Ty)
Dacie radę kochana ja zostałam sama po narodzinach małego mój mąż nie mógł wziąć paternity i chodził normalnie do pracy i dałam radę po miesiącu co prawda przyjechała mama na 9 dni no i teraz mam na 13 dni teściową (idę później na leczenie) mój mąż powiedział wczoraj że to już ostatni raz że ma dość (to jego mama)
Asiek super ja idę jutro ważyć no i na ta całą kontrolę po 6 tygodniach więc powiem wam co i jak

Do góry