reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Dzien dobry, nastepny piekny dzien:)
Czy podajecie swoim dzieciom witamine D?
Misialula zostala Maamusia:)Dominik urodzil sie o 7.25 , 43 cm,3 kg.
Gratulujemy:)

Czesc dziewczynki kolejny dzien przesliczny:-)
Misialula gratuluje ogromnie,usciski dla was:-)
Emila ja podawalam ale na razie przestalam ze wzgledu ze lato idzie,jak chcesz podawac to jak bedziesz w pl to skonsultuj to z lekarzem albo tu mozesz podawac jest taki zestaw 5 witamin i tam jest d.

OLU RAZ JESZCZE :
70068.gif

gratki gratki i raz jeszcze gratki:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Cześć dziewczynki.
U nas weekendowo, czyli leniwie. Zaczęłam pakowanie, narazie spakowałam tylko małej rzeczy i to wszystko jak leciało. Najpierw 2 dni siedziałam i zastanawiałam się co zabrać, niestety teraz z tą pogodą nic nie wiadomo i w końcu mój j mówi a wez zapakuj wszystko i już. Jeszcze tylko Kuba i ja. Przy sobie nie mam dużo, gorzej z Kubą bo znowu wyskoczył mi do góry ale jemu to już w pl będę ciuchy kupować.
Dziewczynki podajcie swoje profile na naszej klasie, próbowałam was znalezc ale mi nie wyszlo

Witam
pogoda barowa a nawet piwa nie moge wypic:( teraz to pikus ale w Pl jest moj ulubiony Gingers-mniamm
Dzien jak narazie udany-bylsmy na rynku-dostalysmy reklamowke ciuchow za 1 funta:szok::-Dsama wybieralam:) i tyle ksiazek ze Joasia niedlugo otworzy biblioteke:-D

reklama
hej dziewuszki. ja sie powaznie za dietke wzielam wiec wczorajszy dzien byl pod znakiem glodomora:wink: heheh ale dzis juz lepiej i nawet glodu nie czuje zbytnio wiec do przodu:-D a no i mobilizacja niesamowita: W PIATEK RANO BYLO 70KG A DZIS JUZ 67KG:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a dopiero wczoraj zaczelam dietke:szok::-D:-D(w piatek sie skusilam na cos co w mojej diecie zabronione wiec nie moge liczyc tego dnia hihi)no do wyjazdu do polski pozostal mi miesiac i 3 dni wiec powoli juz bede jesc wszystko wiec sobie nawet pogrilluje i piwko wypije:-):-D

szkoda ze pogoda sie popsula ale i tak bylismy na spacerku dzisiaj aaaa i mezasty tez bedzie dietowal ze mna:-D:-D:-Dhehehe jak on bez chleba wytrzyma czy bez ziemniakow to ja nie wiem hihihihi
pozdrowki i milego wieczorku zycze:tak:

Do góry