reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Pampersy ja kupuje w tesco, ale chyba wszędzie jest taka sama cena chyba że mają promocje. Jak robię coś na zapas to gołąbki, pulpety, bigos, pierogi, jakieś mięso z sosem

reklama
Hejka.
Romka rozlozylo-ma za.bisty katar:(
Isabell ja dzis mam taki dzien!Jestem tu sprzataczka, kucharka i tlumaczem:(Chyba jednak najbardziej wkurza mnie to, ze nie moge tak jak dawniej wstac rano , poswiecic caly dzien i wszystko zalatwoc:(
Misialula tez mi sie wydaje,z e najtansze sa w Asdzie.Ja nic nie gotowalam na zapas, nie zdazylam:)ale moze pierogi?czy pyzy?albo mrozone zupy kup?sa tez dobre zupy z krakusa w kartonie(zurek, barszcz, pomidorowa).

Emila, ladna ta sukienka, ja takie lubie kopertowe wiazanie. Super.
(na slub kumpla lub chrzciny)

Azorek, daj znac jak wyniki.

Ostatnia edycja:
Ewa, zazdroszcze ci , ze masz pomoc, najpierw mialas mame , teraz tesciowa, super.
ja zostane sama!!
pomoze:)
mam nadzieje ze damy rade bez sciagania mamy, no ale jak tylko bedzie cos nie tak , wiem ze mama pomoze

Ostatnia edycja:
dziewczyny, a jakie lekarstwa trzeba miec przy dziecku??
ja mam tylko calpol , na goraczke, ale od 2msc on jest, napiszcie, to sie zopatrza, a co kupic, tu a co z pl sciagac???

Ostatnia edycja:
reklama
Misialua teraz to my musimy nadrobic.Co do smoka to niby nie powinno sie za szybko podawac, zeby dzidzka przyzwyczaila sie do ssania cycka:)inaczej sie ssie:)

Do góry