reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Dziewczynki prosze Was jeżeli wiecie skąd wziąć aplikację na child tax credit to błagam o pomoc bo mnie szlak trafi nikt tam nie odbiera a o rachunku nie wspomnę Proszę o pomoc
Ewa sprobuj w HM Revenue
Mapy Google
Ja sie dodzwonilam ale nie mogli potwierdzic mojej tozsamosci bo nie pamietalam kiedy ostatnio do nich dzwonilam:szok:

reklama
Wiec umowili mnie na spotkanie w Revenue.Tam powiedzialam babce , ze potrzebuje te apilkacje i mi dala.Jak nie bede chcieli ci dac tak to umow sie tam na spotkanie i wtedy moze sie uda.

Hey!
Isabel , twoja Maja ma juz pol roku!! Gratulacje:-)

Dziewczyny, gdzie kupowalyscie staniki do karmienia/???

Ja mam miec jutro juz internet, bo juz doscy mam tej biblioteki:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Misialula dzięki, :-) Ja kupowawałam w mothercare. Właśnie wróciłam z rozmowy z szefem na temat mojego powrotu do pracy i udało nam się super dogadać więc jestem zadowolona.

Ewa ja też brałąm z job center, ale wiem że można ściągnąć z ich strony. A fakt dodzwonienie się do nich od jakiś 2 tyg jest niemożliwe, ja też próbuję bo muszę podać im wszystkie zmiany

Czesc dziewczynki u nas juz lepiej,Piotrus czuje sie lepiej i opuchlizna juz troche zeszla i nie ma ropy wiec mysle ze za pare dni powinno byc ok.
Emila to zycze powodzenia,oby sie udalo:)
Misialula ja kupilam w h&m.
Isabell gratuluje,super ze udalo ci sie tak dogadac z szefem:)
U nas troche problem z jedzeniem juz nie wiem co mam zrobic,Piotek wogole nie chce gryzc tylko lyka albo sie krztusi,teraz to moze przez ten antybiotyk nie ma apetytu ale ogolnie nie chce zadnych nowosci,nie chce nic probowac a tylko w kolko tu albo w pl od lekarzy slysze ze powinnam gotowac malemu,podawac nowe potrawy,owoceitd aby poznal nowe smaki ja to wszystko wiem tylko co zrobic jak on nie chce,zawsze glowe odwraca

Gasiorek ja mogę Ci z mojego doświadczenia powiedzieć że nie ma nic na siłe, ja z Kubą miałam podobnie i tylko co jakiś czas próbowałam na nowo aż w końcu zaczynał jeść coraz to różne rzeczy i teraz z Mają też tak miałam na początku nie chciała wszystkiego jeść a teraz wcina aż miło ale było już tak że jadła kaszkę i obiadki a potem nie chciała ani kaszki ani obiadków tylko mleko, potem na nowo przekonała się do obiadków a kaszki nadal nie chciała a teraz znowu wcina wszystko. Z deserkami też na początku nic, potem tylko niektóre a teraz wszystko. Więc po prostu co jakis czas próbuj coś nowego i jeśli widzisz co mu najbardziej smakuje to próbuj czegoś innego o zbliżonym smaku.
A ja mam pytanie z innej beczki. Jak to jest z rozliczeniem podatkowym? Trzeba się rozliczać czy nie? ja słyszałam ze raz na 3 lata a ostatnio słyszałam że nie trzeba.

Ja rozliczalam sie tylko raz-jak mialam podatek do zwrotu.W nastepnym roku bylam w revenue i babka powiedziala mi, ze nie mam zwrotu i nie musze nic robic.

reklama
Do góry