reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

wiecie, sama nie wiem co z tymi smoczkami, paluchami.tyle opini ile ludzi i gazet, i ksiazek.Czlowiek glupieje od nsamej ilosci.Jakby nie bylo wam wierze najbardziej wiec dzieki za rady:)

reklama
Ale piękna pogoda dzisiaj:-) a ja jakoś mam taki nieudany dzień. Rano zaspaliśmy tak Maja pięknie spała, wogle to zbudziła się dopiero 6.15 ale dostała butle i poszła spać, Kuba obudził mnie o 8.30 i szybko musiałam go przygotować do szkoły. Miałam załatwić councial tax ale papierów nie mogłam znalezć a Maja się darła w niebogłosy, pojechałam kupić dla koleżanki taką bluz-płaszczyk bo mają wyprzedaż no i już nie było, na szczęście udało się zamówić przez internet, głowa mi pęka nie wiem czemu więc jedyny plus dzisiejszego dnia to pogoda

:-):tak:Dzisiaj przechodzimy na Aptamil 3
Emilia tak będę teraz sprzedawać tą matę tylko muszę się zoorganizować, zrobić zdjęcie i wystawić. Chciałabym za nią 10

Witam dziewczynki,pogoda dzisiaj sliczna w domu sie nie chce siedziec ale u nas jak zwylke cos,Piotrus ma jakas infekcje w siusiaku,wczoraj wieczorem dopiero cos zaczelo sie robic prawie caly dzien ok tylko poplakiwal przed kapiela zobaczylam ze siusiak byl opuchniety,troche poczekalismy ale w nocy juz ropka przybralo wiec pojechalismy do szpitala i dali antybiotyk 2 razy juz podalam i wydaje mi sie ze jest lepiej,mamy na tydzien wiec zobaczymy:-(i mam jeszcze pytanie czy dawalyscie cos na oslone podczas podawania antybiotyku?wiem ze starszym daja ale czy dla takich rocznych cos jest,wiem ze jogurt tez jest dobry .
Ja tez dzis troche zaspalam cos ostatnio czesto mi sie to zdarza :-D
Isabell no w koncu mamy te bilety,potwierdzenie juz mam wiec jak lotow nie odwolaja to bedziemy w pl,ciesze sie bo z mama sie zobacze troche sie martwie bo miala miec teraz operacje na kamienie ale przelozyli na polowe czerwca,na pewno bedzie dobrze ale sie stresuje:-(

Sezon grillowy uwazam za otwarty!!:-)Nareszcie zalapalam sie na wymarzona kielbaske z grilla.Mnnniam
Isabell cholerka sprawdzilam wymiary tej biedronki(38x44)-malutka...tak mi sie podobala ale naprawde jest taka mala?
Piekna pogoda...przydaloby sie jeziorko:-D

Cześć dziewczyny. Ja wczoraj miałam szkołe. Oj straszne zamieszanie, najpierw musiałam zawiezć dzieciaki do glasgow, potem do szkoły, potem do glasgow po dzieciaki i do domu, w sumie jak wyjechałam z domu o 16.30 tak wróciłam o 22.30. Maja po raz pierwszy została z kimś innym ale koleżanka powiedziała że nie było tak zle chociaż cały czas musiała coś z nią robić.
Gasiorek ja z Kubą też tak miałam, ja mu przemywałam siusiaka rivanolem i smarowałam maścią oxcycort i przeszło.
Emilia no ta biedronka duża nie jest, bo jest ona przeznaczona do tego żeby dziecko leżało tam na brzuszku i jak podrośnie żeby samo mogło się obracać, na zdjęciu wygląda na większą ale swoje zadanie spełnia. Tutaj wklejam ci zdjęcia mojej małej na tej biedronce. Miała w tedy chyba 4 miesiące

100_1629.jpgDSC00022.jpg100_1627.jpgDSC00025.jpgDSC00023.jpg

Dziewczynki prosze Was jeżeli wiecie skąd wziąć aplikację na child tax credit to błagam o pomoc bo mnie szlak trafi nikt tam nie odbiera a o rachunku nie wspomnę Proszę o pomoc

reklama
Dobrze,ze wczoraj zrobilismy grilla bo dzis to juz porazka:(Przynajmiej tak wyglada z okna.
Wlasnie byla Pani z councilu.Oczywiscie dzis nic nie czuc, ale i tak wziela sprawe na powaznie.Poszla obejrzec salon, a potem skontaktuje sie ze mna.Oby cos znalazla.

Do góry