reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Emila owocnej wizyty pani z consilu, choć fajnie mieć ciebie tak blisko. ahhh... czekamy na wiadomości.

Azorek dużo zdrówka!!!!!!

isabell powodzenia w szkole!

Co do różnicy wieku sama nie wiem.Choć chciała bym przed 30-stką, drugie, haa chłopca i wystarczy :-D. zobaczymy co czas pokaże.

Cześć dziewczynki piszę bo mam chwilkę przerwy w oprowadzaniu mamy po zabytkach Ediego no i powiem Wam że wczoraj byliśmy na wizycie u Health visitor i Nasze Maleństwo waży 3,260 kg czyli od urodzenia 3 tygodnie temu (2580) niezły przyrost:-)
Babcia zachwycona wnusiem zakochana w nim po same uszy nie wiem jak to będzie w czwartek jak będzie odlatywała do domu:no:
Azorek trzymam kciuki z całych sił żeby tylko było dobrze

A tak poza tym dziekujemy za goscine Asiek i twojemu G za porade techniczna:)
Joasia zaczyna ssac swoje piastki, zaczynam sie martwic ze zacznie ssac kciuk.Co radzicie?
Czy zakladanie jej niedrapek na noc to dobry pomysl?

Ostatnia edycja:
emilia to nic zlego ze dzieciatko wklada raczke do buzi. jesli dajesz smoczka to co to za roznica smoczek czy paluszek? gdzies czytalam ze ssanie przez dziecko paluszka jest lepsze od smoczka ze wzgledu na to ze jak smoczek wyleci to dziecko sie budzi i trzeba do niego wstac a paluszki zawsze ma przy sobie i moze sie nimi uspokajac w kazdej chwili :)
moj maly tez ssal paluszki czesto ale juz mu przeszlo teraz tylko wklada raczki do buzi bo go dziaselka swedza.

reklama
quote_icon.png
Napisał Asiek84
hii mam suwaczek!!! ;p

ty cwana Bestio:)

Wiem!!! :-) :-DDuma mnie rozpiera, hiii!

Co do niedrapek, myślę że warto spróbować, często najprostsze rozwiązania są najskuteczniejsze.

Do góry