reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

dziekuje wam za rady :)

u nas dzis troche sloneczko wyszlo ale z drugiej strony juz chmury ida wiec pewnie niedlugo znow lunie :( u nas wczoraj walil grad a potem pol dnia padal deszcz ze sniegiem no zwariowac idzie :(:(:( ile mozna w tym domu siedziec :(:(:(

reklama
Czesc dziewczynki ale dzis zabiegany dzien,wlasnie wrocilam z konsulatu i pierwszy raz wszystko szybko poszlo,pobralam wniosek i na paszport czeka sie 3 tyg wiec tak jak z pierwszym babka mowila ze z peselem to nie problem wiec mam nadzieje ze tak bedzie:-)
Slyszalyscie jaka akcja na miescie,we wtorek rano zaginela kobieta chyba w drodze do pracy kolo st.andrew sq dzis pelno tam polocji rozdaja ulotki robia wywiad to tego ogramny telebim z informacja o zaginionej az nie chce sie wierzyc ciarki przechodza:szok:
Ja dzis od rana biegalam po miescie bo moj maly szatan wczoraj popsul mi tel juz 3 dwa wczesniej mojemu Z teraz mi caly zaslinil i pogryz masakra tylko gdzies zobaczy i juz do buzi i tak mam po tel ale juz mam drugi ale dziewczynki nie mam waszych numerow przeslijcie mi jak mozecie ok???

gasiorek to ja to jest teraz z tymi paszportami? nie trzeba miec peselu do kolejnego rocznego paszportu? bo przeciez w 3 tyg nie byli by wstanie zalatwic peselu z polski

mi powiedziala ze 3 tyg,wniosek o pesel skladam razem z wnioskiem o paszport i pewnie w tym czasie wszystko razem zalatwiaja ze dlatego to nie trwa tak dlugo, ale zobaczymy tak na prawde ile to potrwa

my w tym albo na poczatku przyszlego tygodnia zlozymy wszystkie papiery a chcemy jechac na poczatku lipca to nawet jakby mialo to dluzej trwac to mam nadzieje ze do tego czasu zdaza

ja jak wyrabialam 5 letni paszport dla starszego to tez w tym samym czasie zlozylam wniosek o jedno i drugie. dziwne ze my tyle czekalismy , moze inaczej jest teraz ze wzgledu na to ze to roczny paszport :) my mamy paszport dla malego do grudnia ale dobrze wiedziec na przyszlosc :)

jak dodajecie tu suwaczki?

anitha moze dlatego nie wiem ale mam nadzieje ze zdaza bo Piotrkowi konczy sie 27 lipca niby mamy wrocic szybciej ale jakby cos odwolali to bylby problem.
Emila mi chyba kiedys tlumaczyla panel kontrolny jak wejdziesz w swoj profil, w prawym gornym rogu i potem edytyj sygnature i tam wpisujesz kod suwaczka chyba tak ale ja nie jestem pewna

reklama
Do góry