Czesc dziewczynki oj cos dzis pogoda nie dopisala spac sie chce strasznie,maly wlasnie zasnal troche sie balam ze po pobycie w polsce wszystko mu sie poprzestawia bo tam wszystko bylo inaczej drzemki posilki nawet chodzil spac pozniej bo my caly czas w biegu ale na szczescie wszystko wrocilo do normy i widze ze maly jest szczesliwy w koncu ma swoje zabawki,lozeczko i wszystko do okola mu znajome:-)
Emila jak tam twoja kolezanka???mam nadzieje ze wszstko dobrze.
Misialula ja nie chcialam morfiny wlasnie dlatego ze zamula i dziecko troche tez,mialam gas ale po nim bylo mi niedobrze i epidural.
Isabell wiem cos o tym czasu brak choc ciesze sie teraz bo maly sam sie soba zajmuje pobawi sie albo posiedzi ze mna w kuchni jak obiad gotuje ale czesto ciagle stoi przy nogach wiec musze uwazac aby cos na niego nie spadlo albo sie wylalo,wszedzie go pelno
Emila jak tam twoja kolezanka???mam nadzieje ze wszstko dobrze.
Misialula ja nie chcialam morfiny wlasnie dlatego ze zamula i dziecko troche tez,mialam gas ale po nim bylo mi niedobrze i epidural.
Isabell wiem cos o tym czasu brak choc ciesze sie teraz bo maly sam sie soba zajmuje pobawi sie albo posiedzi ze mna w kuchni jak obiad gotuje ale czesto ciagle stoi przy nogach wiec musze uwazac aby cos na niego nie spadlo albo sie wylalo,wszedzie go pelno