reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Ja juz prawie spakowana,ale mam dosyc Piotrek tak mi dal nie wiem co mu bylo plakal i plakal:-(
Dziewczynki uciekam pewnie juz nie zajrze,dopiero jak wroce tylko nie rozpiszcie sie za bardzo abym mogla was nadrobic mam nadzieje ze dzieciatka nie beda sie za szybko pchaly na swiat i zdarze wrocic zanim ktoras z was urodzi:-D ale trzymam kciuki,milego wieczorku:-)

reklama
Czesc

Przykro mi, no ale mam nadzieje ze predzeij czy pozniej ich zmuszę., bo ja z małym nie bede tak czesto do Polski podrozowac , jak wczesniej.

Ostatnia edycja:
Troszkę posprzątałam w domu, a koło 12 tak mnie spanie dopadło, iż zmuszona byłam się poddać ;-).

Ewa nie martw się jeszcze trochę pobędziemy w dwupakch;-). Zaczęłam czytać ''Zmierzch'', jak na razie obiecująco się zapowiada.

Dziś po raz kolejny nastawiałam teściową na 22 maja, tak w razie ''małego'' spóźnienia. Coś jej to nie w nos i pyta jak ja to liczę, blllaaaa blllllaaaa bllllaaaaa. Jakoś chyba nie chce pojąć że pytania, w stylu a ty jeszcze w domu za 2 tygodnie mogą doprowadzić mnie do białej gorączki!!! A ja tak się to dyplomatycznie staram rozwiązać :-D!!

Moja mała ma dziś jakąś złość na mnie, rusza się że aż to jest bolesne, wcześniej była taka grzeczna ;-), pewnie ma stresa przed gośćmi hiii.

całuję

Witam się i ja, coś dzisiaj wszystkich stąd wywiało:-). My też od rana na dworze, najpierw spacer, potem na ogródku a teraz mała śpi więc zrobiłam obiad i piję kawę. Wczoraj dostarczyli nam lune, jestem bardzo zadowolona i Majeczce też bardzo się podoba. Teraz przekopuję ebay w poszukiwaniu ciuszków dla niej bo już z niektórych mi wyrosła a reszta jest tak w sam raz. Za szybko te dzieci rosną, dopiero co porządkowalm jej szafę i kupowałam większe ciuchy a tu znowu. Masakra :no:. A tak poza tym to jeszcze czeka mnie chociaż małe sprzątanie i cotygodniowe zakupy. Mam nadzieję że pogoda się utrzyma i miłego weekendu wam życzę dziewczynki:-D

No ja wiedziałam, tyle mówiła że zostanie na szarym końcu!! a tu mnie zostawiła!! hiii

Gratulacje!! Dla świeżo upieczonej mamusi!!

Moja kuzynka jednak nie przyjechała, jej męża poprosili o przyjście na nadgodziny jutro. Aczkolwiek spędziliśmy miły dzionek z mężusiem :-).

Pozdrowienia

congratulation_to_baby.jpg

:))

reklama
Do góry