reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

i mam pytanko, wiecie gdzie w edim ,, lub w internecie mogę kupic polskie ksiazki??
Wlasnie brakuje mi jakies ksiazki o rozwoju dziecka.

Ostatnia edycja:
reklama
Misialula tak możesz podać dziecku mleko jeśli się nie najada, nie ma z tym problemu tylko najlepiej jakbyś miała butelkę ze smoczkiem 0

Dzien dobry
my mamy nadzieje ruszyc na spacerek a potem, hmm sprzatanie kuchni, na wypadek gdyby jednak rodzice jutro przylecieli:p
Misialula juz w szpitalu dawalam Malej piers i sztuczne mleko-bo mialam malo pokarmu.iI awaryjnie nadal to robie.Podobno lepiej dawac dzidzce takie mleko lyzeczka lub z kubka(my dostalismy taki specjalny w szpitalu) bo podobnie pije jak z piersi.Z butelki inaczej sie ssie.

Czesc dziewczynki my juz po spacerku i tez troche zimno u nas ale sloneczko swieci:-)
Emila super ze malutka tak fajnie przybiera:-)
Ja na poczatku karmilam na przemian bo nie mialam za duzo mleka ale niestety nie udalo sie dlugo i musialam przejsc calkowicie na butelke.
Misialula ja zamawiam z wyspa-skarbow.co.uk,jest tez polbooks.co.uk i jeszcze jedna ale nie pamietam jak sobie przypomne to napisze:-)
Emilano ja przeczytalam ze od dzisiaj w polsce lotniska otwarte i ponoc szkocja tez dzis otworzyla to sama juz nie wiem wyglada na to ze chyba i ja nie polece:-(

reklama
Do góry