reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

hmm Misialula niestety tu ci nie pomoge:(
Gasiorek dobre wiadomosci!!!-Rodzice dzis przylatuja, juz sa w samolocie.Takze szykuj sie na wyjazd:)
Przyjezdzaja na 5 dni, tak wiec znikne na chwile, ale nie martwcie sie-WROCE:p

reklama
Wydział Świadczeń Rodzinnych Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Gdańsku, w nawiązaniu do Pani pisma otrzymanego drogą elektroniczną informuje, że w związku z przepisami dotyczącymi koordynacji systemów zabezpieczenia społecznego obowiązującymi w państwach Unii Europejskiej może Pani starać się o Jednorazową zapomogę z tytułu urodzenia dziecka w przypadku jeżeli nie była ona pobierana w Wielkiej Brytanii oraz jeśli jeden z rodziców mieszka na terenie Polski.

Dowód osobisty (oryginał) potrzebny jest tylko do wglądu.

I ja się witam, dzisiaj pogoda nie rozpieszcza ale wczoraj wieczorkiem było super, bez wiatru i w miarę ciepło więc zaliczyliśmy wieczorny spacer.
Misialula to że brzuch ci opadł to nie oznacza że za 4 tyg urodzisz, bo na to jak na wszystko inne w ciąży nie ma reguły, poza tym może dzidzia się trochę inaczej ułożyła dlatego lepiej ci się oddycha i masz wrażenie że brzuch opadł, jest też tak że brzuch opada na kilka podejść, po trochę a nie od razu tak na maxa więc się nie martw a poza tym gdybyś urodziła za 4 tyg to przecież też nie tragedia. Niby 37tydz i po nim to już jak w terminie

Czesc!

Tylko jestem przerazona ze np, za 3 tyg mogłabym urodzić!!!

i własnie przyjechały do mnie zakupy z asdy.

i zamowiłam ksiazkę Jezyk niemowlaka:)
Pozdrawiam !

Ostatnia edycja:
U mnie jak na razie nic. Na bóle głowy mam brać paracetamol. I jak się gorzej poczuję to mam zadzwonić! Nic, mam nadzieję że bedzie, dobrze.

A będę miała gości na sobotę i niedzielę!! Kuzynka przyjeżdża z angli, z pociechami 5 córa i 6 miesięcy syn, a i z mężem. Mam nadzieję że pogoda nam dopisze! To trochę pozwiedzamy!

misialula jak twoja mama rodziła przed terminem, to i ty masz duże szanse na urodzenie przed terminem, lub w terminie. Tak bynajmniej czytałam.

Witam się dziewczynki i ja ja cały czas czytam co tam u Was więc nie myślcie sobie że mnie nie ma :)
No misialula zaraz się okaże że jeszcze przede mną urodzisz hehheh i całkiem się załamię bo już zostanę całkiem sama i na końcu.
Dzisiaj spacerek zaliczony z Barnimkiem pieski pooglądane, teraz siedzimy w domku a mały szaleje w brzuszku tu rączka tam nóżka super uczucie pewnie będzie kiedyś mi tego brakować, chociaż ja to już bym chciała go przytulić do siebie

Pogoda dzisiaj straszna, na spacerze zlapał nas deszcz i trzeba było szybko do domu wracać, potem mała pospała pół godz i kolejne półtora ale już na rękach, co ją odkładałam to zaraz się budziła a na rękach od razu zasypiała więc tak przesiedziałam półtorej godz aż mi ręka tak zdrętwiała że zastanawiałam się czy ją jeszcze mam. Misialula mnie mama też urodziła prawie miesiąc przed terminem a ja dwójkę w terminie. Z Kubą to mnie już miesiąc wcześniej wysyłała do szpitala bo niby to już i wogle że nie zdążę a do szpitala miałam 15 min na piechotę a moja mam twierdziła że jak mi się zacznie to nawet te 15 min będzie za mało. Więc spakuj się i spokojnie czekaj, jak urodzisz wcześniej to też nic się nie stanie.

Witam się dziewczyny. Ja siedzę piję kawę, hii bez kofeiny. Zjadłam śniadanie, zaraz wezmę się za sprzątanie i przygotowywania do przyjazdu gości.

Jak to dobrze słyszeć że Asiu jeszcze jesteście we dwie i wspieracie nas (mnie i Piotrka)
Pogoda dzisiaj nie zachęca do spacerów więc postanowiłam że po telefonie do Head Officu zabiorę się za sprzątanie ciuszków w szafie ponieważ mam tam niezły bałagan :)

reklama
czesc dziewczynki pogoda do niczego ale slyszalam ze ma byc cieplo i ladnie choc mnie nie dotyczy:-)
Emila ciesze sie ze rodzice dojechali no i chyba nam tez sie uda:-D zaraz zaczynam sie pakowac choc nie przepadam za tym.
Asiek to bedziesz miala wesolo zycze udanego weekendu i ciesze sie ze jest u ciebie dobrze:-)
Mam nadzieje ze nam w polsce pogoda dopisze ale z tego co ogladam to tez nie zaciekawa,prawie maj a tam deszcz ze sniegem :szok:

Do góry