reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

a u nas pomalutku czas leci :) dzis jest pierwszy dzien jak z dwoma lobuzami zostalam sama bo Tom wrocil do pracy :) byl ze mna 5 tygodni - dobrze mi bylo jakos bezpieczniej sie czulam a teraz coz trzeba wrocic do szarej rzeczywistosci ale jakos sobie radzimy :)
maly zdrowy i kochany wiec jest wszystko jak nalezy :) ja tez juz doszlam do siebie jedynie co to mnie troche moja rana martwi bo jakis jej centymetr moze wiecej jest wciaz czerwone leci z niej czasami krew a jak nacisne to i ropa :( jutro ma przyjsc do Bąka HV wiec jej zapytam czy to tak powinno byc bo mnie to szczypie i boje sie zeby nie zaczelo sie babrac ;(

pozdrawiam wszystkie :)

Ewka jeszcze raz wszystkiego NAJ NAJ :):)

reklama
Witam
Rudzia ja też tak miałam ok miesiąc po cesarce, zaczęło mi się w kilku miejscach jakby rozłazić, było czerwone, szczypało, leciała krew i ropa. Ja smarowałam to maścią na rany i miałam plastry szwowe, takie ściągające tylko że ja wtedy byłam w polsce więc nie wiem co tutaj się stosuje.
Oj zrobiłaby się w końcu wiosna. Dzisiaj zaczynam college, zobaczymy co z tego wyjdzie

No a u Nas wielkie zmiany żegnaj nocne spanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mały śpi tylko jak czuje cycia serduszko i ciepło ciała jak próbuje go odłożyć to zaraz płacz który jest nie do uspokojenia jeżeli go nie przytulimy po czym usmiech i spi.
Jest taki kochany :)

Misialula wiesz cieżko coś podpowiedzieć, wszystko zależy od zainteresowań a uniwersalny jest alkohol.
Ewa nie martw się u nas też tak było, przez pierwszy miesiąc Maja spała z nami, jedynie w ciągu dnia w wózku i to też tylko gdy była mocno pozawijana kocem

Hej laseczki-wrocilam.
Wczoraj rodzice polecieli do Polski.Poamalu wszystko wraca do normy.Bardzo mi ich szkoda bo beda strasznie tesknili za Mala.

Misialula sa tez takie gift experience w sklepach, np jazda jakas pozadna bryka albo lot balonem:)zalezy ile kasy chcecie wydac.

Ewa my przez pierwszy tydz caly czas tulilismy Asie a Romek nosil ja przy brzuchu jak kangur:D
Mozecie sprobowac zawijania-bardzo pomaga.
Isabell trzymam kciuki-powodzenia w "szkole:":)
Azorek mysle ze w przyszlym tyg cie nawiedzimy-chyba ze masz ochote wpasc do nas-zapraszamy:)

reklama
Poczym ja sobie mysle, kurcze to fajnie ze dostał jakies leki, pokazuje mi kartkę , a na kartce IBUPROFEN!!!(ale dlaczego nie paracetamol???)

No nie pytajcie ile sie smiałam:-):-):-):-D:-D:-D:-D
Poczym dodał , ze zostanie lekarzem , bo on tez tak potrafi leczyć:):tak:

Ostatnia edycja:
Do góry