reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Misialula najlepiej najwyzsze payslipy bo od tego nalicza ci maternity ale nie musza to byc ostatnie ale z tego co ja pamietam i juz pisalam to wysyla sie ich 13:-)
Rudzia i jak bylo u poloznej?

reklama
Ja również się witam, mąż w domu więc brak czasu. Polecam te kropelki calpol, u nas zadziałały, katarek jeszcze jest ale w porónaniu z tym co było to można powiedzieć ze prawie nie ma.
Rudzia trzymam kciuki
Azorek mam nadzieje że wszystko oki, a co do zatwardzenia to moze sprobuj wode kperkowa albo jak masz to herbatke
Emilia korzystaj i tez kladz sie w wolnych chwilach bo dobre czasy szybko sie skoncza

wcale mi jej nie brakuje . na poczatku tez myslalam ze to bedzie problem ale tak nie jest po to sa szelki zeby dzidzia nie wypadla i nie potrzeba innych zabezpieczen a dzieki temu ze niema tej barierki nawet lepiej sie dziecko wklada :)

Dziewczyny, a wiecie jak zrobic cos takiego jak przekierowaanie poczty ze starego adresu na nowy adres?? Cos kiedyś slyszlam , ale nie wiem jak to bylo, a teraz by sie przydało wiedzieć

Ostatnia edycja:
Gasiorek tak sobie pomyślałam że możesz kupić probiotyki skoro mały ma już od jakiegoś czasu problemu, to nigdy nie zaszkodzi a może pomoże. Ja to mam takie magiczne kropelki, podawałam małej 2 razy w tyg przez 2 tyg i teraz nie ma już od jakiegoś czasu problemu. Wcześniej mi się pomieszało i napisałam do azorka, możesz też dać wode koperkową lub herbatkę jeśli masz.
Misialula takie sprawy załatwia się na poczcie, ja to kiedyś robiłam ale to tak dawno było że nie pamiętam
Anitha dzięki, ja sie troszke obawiam tego braku barierki, że np dziecko jakoś za bardzo mi sie wychyli i będzie wisieć na pasach. Taka jakaś schiza. Więc jeszcze trochę pozasatanawiam się nad tymi wózkami

misialula-z tego co pamietam to na poczcie glownej zglaszasz i robisz oplate w zalezonsci od tego jak dlugo maja przekierowywac korespondencje(na 3 albo 6 mcy chyba bylo,ale pamiec zawodzi heh)
issabell jak bedzie ci syrasznie brakowalo tej "barierki" w wozku to mozesz nabyc o takie cos:
118556_pr_1.jpg

ja tez mam spacerowke bez barierki ale tym sie bede martwic jesli amelka bedzie sie z pasow wymykac,a jak na razie problemu nie ma:tak::-)
maz po ekg-wstepnie mowia ze na pierwszy rzut okiem jest ok z serduchem ale wiadomo-za ok tydz ma dzwonic do lekarza po diagnoze...wiec jednak przemeczenie:zawstydzona/y: uffffff kamien z serca.w szpitalu powiedzieli ze jak nadal bedzie mial te ataki to ma zglosic do GP i beda robic inne badania zeby sie dowiedziec od czego ma te bole:hmm:
zamowilam dla kuzynki corki dresik na ebayu-dostalam go wczoraj ale byl poplamiony jakas marchewa albo czyms innym.zapralam vanishem,namoczylam i upralam a plamy nadal sa:wściekła/y: napisalam do sprzedawcy ze chce zwrot kasy i jej ten dres odesle niech se nim d**e podetrze to mi odpisala: no wiesz i tak trafila ci sie niezla okazja ja za ten dres dalam Ł25.:no::wściekła/y::wściekła/y:ale kurka wodna tyle kosztowal nowy i czysty:wściekła/y::wściekła/y: no psia krew(sorry ale wsciekla jak osa jestem) zostawilam jej negatywa to mi znowu napisala ze mieszam cos i po co ten negatyw bo ona chciala mi przeciez kase oddac tylko ja nie poprosilam!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wrrrrrrr normalnie szok a mam tyego emaila na potwierdzenie ze jej napisalam ze chce kase spowrotem :wściekła/y:ehhhh wyzalilam si epoprzeklinalam publicznie to znikam :zawstydzona/y::sorry2:

aaa i zaczelam cwiczyc 6 veidera ale nie wiem czy dam rade-straszna meczarnia ale moze jak zobacze efekty to sie mocniej zmobilizuje:tak:

reklama
azorek tak czy tak możesz dostać zwrot kasy z ebay jeśli ci zależy, wystarczy że do nich napiszesz i na potwierdzenie skopiujesz maile.Mi kiedyś też tak babka napisała i tak zrobiłam. Też mi napisała że zapłaciłam za coś grosze i żebym za te pieniądze nie wymagała nie wiadomo czego na co jej odpisałam, że nie moja wina że tak mało osób licytowało i jak chciała więcej to mogła wystawić za wyższą cenę a jak coś kupuję to oczekuję że będzie to zgodne z opisem, miałam jej odesłąć ale przesyłka kosztowałaby mnie więcej niż za to zapłaciłam.
Ja też robię te ćwiczenia i powiem nie jest zle chociaż czuję że mam mięśnie i to ostro i chyba już widzę jakiś efekt
A mnie chyba znowu coś rozkłada. Tak to jest jak się ma szpital w domu. Oj muszę ja się położyć do wyrka na 2 dni i wykurować tak jak mój J o wiele łagodniej to przechodzi niż ja i już 3 dzień w wyrku a ja tak naprawdę nie mogłam się nawet położyć.
Mam nadzieję że się jednak nie rozłożę ale gdyby jednak to też będę mieć wszystko w duu... i idę do łóżka

Do góry