reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Witam się już prawie wieczornie
Emilia super że malutka rośnie. Moja też przez pierwsze 3 tyg głównie spała i w końcu zaczęłam ją budzić co 3 godz żeby systematycznie jadła, niestety to spanie szybko się skończyło i teraz prawie wogle w ciągu dnia nie śpi. Co do pasa to ja nie używałam
Gasiorek i Azorek to wesoło macie z dzieciaczkami, ja już nie pamiętam jak to było ale niedługo sobie przypomnę
Rudzia może to już, trzymaj się i dawaj znać jakby co a twój mały biedny
Anitha co do tego vibro pasa to ja też taki chciałam ale już od kilku osób słyszałam że nie działa i to strata pieniędzy. Ja też ćwiczę, od tyg systematycznie bo wcześniej tak co 2-3 dzień, mam nadzieję że jakieś skutki będą bo męczarnia straszna no i często muszę się wręcz zmuszać bo często wieczorem padam ale staram się mobilizować.
ja już dzisiaj nie wytrzymałam i posprzątałam dom jak mój mąż wyszedł na chwilę. Ja nie wiem jak on to robi, sprząta już od tyg i nie umie posprzątać od początku do końca
moja maja rozchorowała się na całego, gorączka cały czas i katar. Kupiłam te krople i muszę przyznać że są dobre, mój J też się rozłożył więc mam mały szpital w domu
Ja poszukuję wózka na wakacje dla niuni
to moje typy
http://www.preciouslittleone.com/...41/cosatto-yo!-stroller---raspberry/
http://www.preciouslittleone.com/...0/petite-star-zia-4-stroller---lime/
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAP...6854621&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAP...8764016&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

reklama
Ten malinowy wyglada jak luna:)
my juz zaliczylismy spacerek z Joasia nasza luna.Lekka i zwrotna.Fajnie sie prowadzi, chociaz lepiej nie wieszac niczego ciezkiego na raczce bo by przewazylo.No i malutki koszyk na zakupy z ktorego pewnie wszystko powypada przy podjezdzie na kraweznik:( zobaczymy

isabell ten pierwszy podoba mi sie najbardziej mam calkiem podobny .
rudzia dzown do szpitala albo jedz jak najszybciej lepiej miec wszystko pod kontrola.trzymam kciuki za was

Mi najbardziej podoba się pierwszy i ostatni chociaż wcześniej zia star była moim typem. Co do pierwszego to jak dla mnie minusem jest to że nie ma barierki. Ja strasznie niezdecydowana jestem.
Anitha a jaki ty masz?

witam sie z rana :) i to jeszcze w dwupaku :) wczoraj mnie wypuscili o 1 w nocy :) na szczescie nie bylo to lozysko prawdopodobnie oderwany czop czyli akcja PORDO tuz tuz :):):) maly byl troche niespokojny bali sie ze zaczna sie skurcze dlatego tyle siedzialam ale na szczescie sie uspokoil i wypuscili mnie ale mam uwazac na siebie lerzec i jak najmniej sie ruszac co by jak najdluzej jeszcze utrzymac go w brzuszku :)

Kacper juz wieczorkiem czul sie dobrze :) jakis wirus go dorwal juz wrocil do zywych i znow zjada wszystko :)

Rudzia trzymaj sie!Laptop na kolanka i lezakowanie:D
A Asia zamienila sie w glodomorka:)Na poczatku martwilismy sie waga i tym ze malo je a teraz co chwile glodna:)Dobrze, ze Romek jest w domku bo ja w nocy jestem nieprzytomna i nawet nie slysze jak ona placze!!!Uwierzycie??Szok.Musze chyba robic sobie drzemki w ciagu dnia.
Bandaz elastyczny zakupiony, bedziemy probowac.
Lece zarejesrtowac Mala.

Isabell ten pierwszy wozeczek cossato widzialam wczoraj w parku(babcia z wnuczkiem na spacerku byla)slicznie sie prezentuje i nie skrzypial(moj skrzypi po metrowych zaspach sniegu w polsce:/),latwo sie prowadzil i widac ze dzidzia zadowolona byla.
Rudzia trzymam kciuki zebys jeszcze troszke w dwupaku pochodzila a porod zeby byl szybki i najlepiej to bezbolesny:))
Emilia-my karmilismy co 2h i sie oplacilo po paru dniach mala przyzwyczaila sie do rutyny w karmieniu i ja zawsze wiedzialam kiedy mam czas dla siebie albo na drzemke:)i teraz zjada co 3h jak w zegarku prawie i tez wiem kiedy za co moge sie brac-no poza dniami jak wczoraj kiedy dodatkowo odkurzanie itp heheheh ale jakies zmiany musialy byc bo bylo by nudno hihihih
pogoda sie skopala ale przynajmniej mrozu nie ma.jak sie nie rozpada to znowu wyciagne mala na spacer.pozniej jest tak padnieta ze zjada i zasypia hehehe
ja znikam do obowiazkow.dzisiaj male opoznienie bo maz dopiero po 9 wychodzi a jak on jest w domu to ja mam nic nie zrobione:/ trzymajcie kciuki bo dzisiaj jedzie na to ekg do szpitala serducho sprawdzac...
papaptki

dziekuje wam kochane :) no zobaczymy ile jeszcze dam rade :) ale mysle ze nie wiele maly strasznie ciagnie do dolu... dolna czesc brzucha mnie boli wiec pewnie nie wiele wytrzymamy :) dzis jeszcze jade na 11 do poloznej i moze powie mi cos wiecej :):):)

I ja witam dziewczynki,my juz tez w domku i raczej nigdzie nie wyjde juz bo maly ma straszny katar i nie wiem juz czy to na zeby,do tego ciagle to zatwardzenie wczoraj wieczorem to strasznie az prawie czarna nie wiem czy to dobrze moze po tym soku ze sliwek ,moze wy cos poradzicie dziewczynki???:-(
Emila fajnie ze malutka tak spi i jest malym glodomorkiem to szybko nabierze wagi,a jak ty mozesz to odpoczywaj,poki maz jest bo pozniej to nie wiadomo:tak:
Isabell mi rowniez sie podoba ten pierwszy.
Ja zdecydowalam sie na cosatto diablo,kolezanka sobie chwali ale zobaczymy
Rudzia trzymam kciuki za was zeby malutki jeszcze troszke posiedzial w brzuszku,a ty odpocywaj jak najwiecej:-)
Azorek to trzymam kciuki,bedzie dobrze:-)

reklama
Do góry