reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

No to muszę wybrać się po te krople. Nie pamiętam kiedy Maja tyle mi spała w ciągu dnia jak dzisiaj. Aż widzę że naprawdę jej coś dolega. A ja się wypiełam na robotę w domu, mąż jest więc może robić tylko że jemu się do tego nie garnie więc mamy bałagan.
Ja też nie mam porządnego parku, ale na plac zabaw nie narzekam. Mieszkałam w Glasgow 2 lata i szczerze odetchnęłam po wyprowadzce. Co prawda wszędzie daleko ale coś za coś

reklama
Dziewczynki uzywalyscie po ciazy jakis pasow na brzuszek albo majtek obciskajacych??Mama strasznie mi suszy o to glowe.Macie jakies sugestie?

witam sie :)

ja dzis od samego rana latam ze szmatkami - Kacper chyba zalapal jakas grype zoladkowa nie wiem ale od 7 rano nic innego tylko wymioty :( nic chce nic jesc a jak wypije to od razu mu leci - bidulek jest dzis straszny ;( mowie wam jak nie urok to s... :(

Emilka ja po cesarce owijalam sie zwyklym bandazem elastycznym tak mi kazal lekarz ale chodzilam tak chyba z 3 tygodnie i przestalam bo mi ciezko z tym bylo.... pasa nigdy nie uzywalam wiec nie pomoge...

ja mialam taki pas ale raz ze sie upocisz dwa-za wiele nie pomaga.pamietaj tylko ze jak sie podnosisz z pozycji lezacej to na bok sie najpierw kulaj a nie zrywaj do przodu.wtedy miesnie sie nie napinaja tak mocno i jest git.polozna tez ci powie jak sie jej zapytasz.a na dobra sprawe bandaz elastyczny taniej wyjdzie:-)
ja ciagle siedze w porzadkach wiosennych ehhh jeszcze tylko kwiatki oporzadzic i okna pomyc hehe
i jak mnie wena najdzie to dywany popiore-sama bo ten moj mezasty cosik nie bardzo sie garnie do roboty:no: przy amelce garba juz dostaje.chyba jednak raczkowac nie bedzie:baffled:nic jej nie zajmie dluze niz 5 min poza chodzeniem:szok:pelza pod stol,lapie sie za moje nogawki i podciaga na nogi:szok::szok::szok:czekam na tego pchacza co go zamowilam tydzien temu i mam nadzieje ze dzisiaj dowioza bo kregoslup mi peknie hihihihihi
ja uciekam milego dzionka zycze-sloneczko jest ale przymrozek znowu wrrrrrr ja chce wiosne(ktos chetny na te topienie marzanny??);-):-D

Dzien dobry dziewczynki,my juz po spacerku ostatnio pogoda dopisuje wiec trzeba korzystac,wogole jakos czlowiek czuje sie inaczej,sloneczko za oknem wiosna idzie:-)
Emila ja nie uzywalam pasa tylko slyszalalam ze trzeba troche poczekac az polog sie skonczy ale najlepiej to pogadaj z polozna.
Rudzia to zdrowka dla synka oby szybko mu przeszlo,pewnie bardzo meczy sie biedulek:-(
Isabel rowniez zdrowka dla malutkiej,sprobuj moze te krople pomoga.
A moj maly szaleje od rana wczoraj juz stal sam przez chwile a i wszedzie go pelno nie usiedzi minuty,wczoraj zdazyl wylac mi wode z wazonu i herbate dobrze ze zimna tylko glowe odwrocilam.
Emila jak malutka?

ja tez mam taki pas ale musze powiedziec ze u mnie wogule sie nie sprawdzil chetnie kuila bym sobie wibro action (niewiem jak sie to pisze) ale boje sie ze tez dozo by nie zdzialal.. puki co staram sie cwiczyc jak mam czas i trzymac jakas diete choc ciezko oprzec sie slodyczom :)

cześć dziewczynki !! Ja widziałam takie majtki z pasem, ale nie wiem czy to się stosuje od razu po porodzie. ja mam duży park obok siebie z huśtawkami i różnymi sprzętami. Na razie jednak to chyba ten park najważniejszy będzie huśtawki to na później. :)

kurcze zaczelam plamic :( nie wiem co dalej chyba odczekam troche zobacze jak to sie rozwinie i zadzwonie do lekarza ;( czyzby juz zaczelo sie cos dziac ;( oj boje sie ;( jak nagle znikne to znacyz ze juz mnie nie wypuscili ze szpitala ehhhhh ;(

pozdrawiam

reklama
Rudzia moze to "show"?
U nas dzis byla polozna.Joasie rosnie, wazy 2260:)U mnie tez wszystko dobrze sie goi:)
Dzidzka jest kochana,duzo spi.Powinnsmy ja karmic co 3 godz, czasami nawet nam wychodzi.Czasami trudno ja dobudzic.Ale ja sie schizuje-czy nie za malo zjadla?dlaczego placze?czy oddycha?Pewnie tez to przerabialyscie:)
Ale te minki:)nie moge sie napatrzyc:)Normalnie obcalowalabym ja od stop do glow.
Teraz lece do fryzjera :)

Do góry