reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

witam nowa mamusie:-D:-D Emilia zmioen suwaczek-ja cie prosze bo az dziwnie sia patrzy hehehe

nie uwazasz ze to za wczesnie zeby tlumy do domu sprowadzac??ja bym sie martwila o zarazki-jednak kazdy co innego ze soba przytarga...ale ja to panikara troche jestem:zawstydzona/y::tak: hehe jak malutka sie chowa??

reklama
I ja witam dziewczynki,Piotrek jeszcze spi wiec mam chwilke:-)
Rudzia to trzymam kciuki,oby wszystko poszlo pomyslnie:-)
Super Emila oby malutka wam tak dalej spala,na kawke bardzo chetnie wpadne,no i musze zobaczyc twoja kruszynke ale czy czujecie sie juz dobrze? :-) dobrze ze wszystko w szpitalu poszlo ok i opieka dobra bo to tez dla nas wazne:-)
Deveinred mam nadzieje ze szybko do zdrowka wrocicie,mi dziewczyny polecaly powiesic pieluszke z np vickiem na poreczy lozeczka ponoc pomaga w oddychaniu do tego sa nowe krople z calpol ja kupilam ale jeszcze nie uzywalalam.Jesli ty masz jeszcze katar to zrob sobie inhalacje z amolu albo vick ale dla mnie najlepszy jest naciety czosnek i wloz do nosa,mi zawsze to pomaga czasami na drugi dzien nie mialam kataru.
Witam nowa mamusie :-)
Co do prezentu to ja juz nie pamietam co kupilam ale moze wlasnie cos grajacego

Witam nową mamusię, skąd jesteś i napisz coś więcej o sobie.
Mój skarb się rozłożył, gorączka i z noska cieknie.
Emila jak uważasz ale wiesz tak jak azorek napisała każdy przywleka rózne zarazki a córcia urodziła się wcześniej więc lepiej dmuchać na zimne.
Co do prezentu to chyba kupię albo taki stolik albo jakieś grające jeżdżące autko.

Isabell sa to krople do nosa dla dzieci mozna je stosoawac od urodzenia kolezanka mi mowila ze dobre sa ,ja je kuilam w superdrugu ale sa pewnie w kazdym supermarkecie

No dziewczynki nadrobiłam moją zaległość :) Emilciu nasza kochana jeszcze raz Gratulujemy córeczki niech rośnie silna dziewczynka !!!! Co do spotkania to może w przyszłym tygodniu niech chwilke pobędzie tylko z rodzicami ja jestem zdrowa ale widzisz ile tych katarków dookoła na pewno nadrobimy :) No i ja licze na wspólne spacerki za dwa miesiące kiedy jak Bozia pomoże to ja również będę miała takiego Skrzata małego

Moi znajomi pojechali właśnie skończyłam sprzątać i siedzę przez chwilkę z wami a i jeszcze się nam samochód zepsuł oczywiście jak byłam z nim sama (pojechałam na zakupy) chcę odpalić samochód a tu du.. no i od razu telefon do mojego Grzesia na pomoc trzeba było tupać w podłogę dziewczynki bo się pompa paliwowa zacięła i pomogło ale jak mi powiedział co mam zrobić to pomyślałam że go Bóg opuścił. No i teraz zmienia pompę pod blokiem masakra. Zawsze mi się coś zepsuje :(

Aitha witamy na forum napisz nam skąd jesteś i kilka słów o swoich pociechach:)

IsabellL ja kupiłam swojej chrześnicy na roczek takiego pieska co jak mu przyciskasz nóżkę to mówi noga jak rączke to rączka śpiewa kilka piosenek i jeszcze mówi jakie są kolory jak jesteś zainteresowana to Ci zaraz linka puszcze do niego

No i mnie schizowalyscie:)
To moze kawke przelozymy na troche pozniej.Po tym pobycie w szpitalu czuje sie taka zdziczala i strasznie teskinie za ludzmi i aktywnoscia.
Ale nie zapomne:)

Emila: jeszcze raz gratuluje coreczki,niech rosnie silna i zdrowa :)
IzabellL: tak jak Gasiorek napisala mozesz dostac te krople w supermarketach ja kupilam w asdzie i naprawde polecam :)

reklama
narazie mieszkam w hamilton, ale mam zamiar w najblizszym czasie przeniesc sie do glasgow bo z tad mi wszedzie daleko :) mojemu mezowi sie tu podoba ale jak dla mnie to koniec swiata nie ma gdzie wyjsc na spacer, zadnego parku tylko jakis beznadziejny malusi placyk z jedna hustawka.. :(

Do góry