reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

polecam też
Buy your Chicco Polly Magic Highchair - Friends reviews from Kiddicare Folding High Chairs | Online baby shop | Nursery Equipment
naprawdę super sprawa i mi bardzu ułatwia życie a maja też bardzo lubi to krzesełko. Azorek dzięki za opinie i wogle pokazanie tego krzesełka
a tutaj więcej o tym
CHICCO Polly Magic - 0m+

no wlasnie u nas nadal sprawdza sie super.czasem jak mala marudzi ze sama nie chce byc to wsadzam ja w krzeslo kulam ja do lazienki i patrzy jak biore prysznic albo reczne pranie ehehehehe:-D
no ja wlasnie pisalam tez do emili i zastanawialam sie co sie dzieje bo nie dostalam jeszcze smska zadnego.ale jak jest po CC to troche potrwa zanim sie odezwie.:tak:pewno wszystkie trzymaja kciukaski:-)
ja uciekam do sprzatanka bo dzisiaj pojechalam na zakupy z kolezanka a pozniej sie zdrzemnelam troche a maz moj nie potrafi sprzatac,prac i prasowac jednoczesnie zajmujac sie dzieckiem hihihihihihihi:-Di dzisiaj sie mnie juz pytal jak ja to robie ze posprzatane i poprasowane i do tego nawet obiad zrobiony hehehe-faceci:sorry:;-)

reklama
Nowa wiadomość od Emilii " boli. jestem na piłce. miałam 3 żel za godzinę będą badać"
Więc biedna jeszcze się męczy może uda się urodzić naturalnie czekam na następne wiadomości.

Mnie męczy straszny katar czy ktoś wie jak z nim sobie poradzić nic nie mogę chyba zażyć:no:

Witam dziewczynki z niedzielnego poranka:-)
Widzę że cisza jak makiem zasiał. Emilia też się nie odzywa pewnie odsypia te dwie noce nieprzespane :tak:
Ja juz dzisiaj po Sunday markecie znowu było mnóstwo ciuszków dla dziewczynek no ale znalazły się również ciuszki dla mojego maleństwa, jejku jak ja bym chciała już przytulić się do mojego maleństwa.

No i jakie forum mamy ładne:-)

heh tak jest wsio poprzestawiane teraz ze ciezko sie odnalezc:crazy: ja tez nie mam jeszcze wiadomosci od emilii i wychodzi na to ze do wszystkich wysyla te same smski w tym samym czasie:-)
u nas kolejny dzien marudzenia ale teraz amelka marudzi bo chce ciagle za mna lazic a na razie to pozycja do raczkowania opanowana ale ruszyc jeszcze nie umie:-Dciagle piszczy w lozeczku zeby ja wyjac bo nie chce sama nawet przez 3 min polezec jak ja ide do toalety:szok::crazy:jeszcze troche to sasiedzi zglosza ze nad dzieckiem sie pastwie tak zawodzi;-):-Dmeza wlasnie poslalam po mikrofale bo nasza wczoraj sie zbuntowala i nie grzeje:wściekła/y:ja nie wiem ze wszystsko tak po zlosci-czajnik tez sie sypie i myslelismy ze on pierwszy wysiadzie:eek::confused2:

Cześć dziewczynki. Ja nie wiem jak to jest że jak mój J jest w domu to ja mam mniej czasu niż normalnie i mniej zrobione w domu. Mój mąż też nie umie robić kilku rzeczy równocześnie. Jak mu rano dałam małą żeby z nią posiedział to potraktował to dosłownie i siedział koło niej. Jak się go zapytałam czemu nic nie zrobił a miał ogarnąć kuchnię i zrobić śniadanie to mi powiedział że przecież kazałam mu z dzieckiem siedzieć. Jak bym go tak zostawiła na cały dzień zz dwójką dzieci to pewnie pózniej przez tydzień bym sprzątała a on był by wielce zmęczony hahahaha:-D:-D:-D

Co do tego wózka to ja nie jestem przekonana dla mnie one są za sztywne i za plastikowe ale to moja opinia. Pózniej jako spacerówka może być ale na początek takiego wózka bym nie chciała.

Trzymam kciuki za Emilie, ona pewnie już po wszystkim albo bidulka nadal się męczy.

Co do sunday market to ja jakoś nie umiem tam kupować, fakt że w glasgow nie ma zbyt dużego wyboru, jakoś mnie denerwuje ten tłum i przebieranie w tych rzeczach, wolę ebay.
Dzisiaj w końcu posortwałam małej ubranka które są już za małe, wyszło 4 wielkie torby z tesco, nawet nie wiedziałam że tyle tego miałam.

A co do forum to trzeba przywyknąć do niwego wyglądu ale jak narazie nie bardzo mi się podoba

Azorek ja też tak ostatnio mam, Maja nawet chwilę nie chce sama posiedzieć, ogólnie wystarcza jak jestem obok więc krzesełko jest bardzo przydatne bo wszędzie je ze sobą targam (do łazienki jeszcze nie próbowałam, nawet na to nie wpadłam nie wiem czemu, ale dzięki za podpowiedz, teraz już nie będę mieć problemu żeby wziązć prysznic). Ostatnio jednak najlepiej jej na rękach i chyba o zgrozo rozpuściłam moje dziecko.

A dziewczyny mam do was pytanie odnośnie zabawek. jakie najlepiej zabawki dla dziecka po 3 miesiącu. Maja już zaczyna mi chwytać zabawki i interesować się nimi i nie bardzo wiem co kupić oprócz tradycyjnych grzechotek które jakoś mało ją interesują

reklama
hej witam sie wieczornie.widze ze brak wiadomosci i tutaj od emilii.
isabell tu masz linka do zabawek-mnie najbardziej podobala sie zabawa rekawiczka z kolorowymi paluszkami:)) Gift Ideas Search - Early Learning Centre
Dziewczyny jakie sa wasze typy wozkow do 250 funtow???
Buy Graco Mirage Travel System in Orbit. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .

azorek dala mi takiego linka. co o tym wozku sadzicie???
na google mozna znalezc opinie o roznych typach wozkow:) o np tu: graco mirage opinie - Szukaj w Google
ja sie zmywam bo jutro do cab-u ide .milej nocki dziewczyny

Do góry