reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Brzmi to nie ciekawie:-(, ja ide do pracy ale wiecorkiem napisze smsa do Ciebie bo nie bede na forum. Trzymajcie sie , powodzenia.

reklama
Emilia trzymam kciuki, na pewno bedzie ok i dawaj znać co się dzieje.
Azorek ja od razu kupiłam 4, umówiłam się z panią że podjadę do sklepu i sobie najpierw obejrzę i tak mi się spodobała że 4 kupiłam, chciałam jeszcze z baldachimem kupić ale mój J powiedział że już zgłupiałam do reszty.
Rudzia co do tego kortina i britania to kiedyś nie były to najlepsze wózki ja miałam jeden z nich dla Kuby i póki była gondola to ok (tylko do momentu kiedy grzecznie leżał) ale spacerówka już nie fajna była. Natomiast o tako słyszałam że są dobre. Nawet jak teraz wybierałam to zastanawiałam się nad tym
3in1 NEW MODEL pram TAKO pushchairs Jumper F X Free P&P on eBay (end time 04-Mar-10 09:57:51 GMT)
tyle że w Polsce on jest chyba tańszy, zresztą tutaj też może taniej jest dostępny
o proszę
2in1 NEW MODEL pram TAKO pushchairs Jumper "X " FreeP&P on eBay (end time 02-Mar-10 20:53:37 GMT)

Dziewczyny ja jestem w szoku
21-02-2010, 22:10
gasiorek to twoj post, poczytalam sobei troche dzisiaj, mozesz napisac io jaki park chodzi???

Ostatnia edycja:
Witam z rana i wyspana jestem. Maja już drugą noc sie nie budzi , dopiero o 7.
Misialula gratuluję domku, dom to jednak fajna sprawa, własny ogród. Chociaż ja nie wiem co mam ze swoim zrobić bo za domem mam mały park i cała woda z tego parku leci mi do ogródka, tak jakoś spadek jest zrobiony. W zeszłym roku przekopaliśmy cały ogród, jest zrobiony drenaż, nowa trawa posiana i co? Znowu mam to samo a nawet gorzej bo nowa trawa jeszcze tak dobrze nie wrosła i teraz mam więcej placków błota niż trawy, swoją drogą że pies jeszcze niszczy sporo, bo ja mam jakiegoś nie wychowalnego psa. I teraz nie mam pojęcia co z tym zrobić bo po co mi ogród na którym mam tylko błoto. Myślałąm żeby to wysypać kamyczkami, ale raz że mój Kuba będzie wszędzie kopał te kamyki i nimi rzucał a dwa że jak się przewróci to krzywdę sobie zrobi, potem myślałam żeby zrobić coś ala patio, wyłożyć wszystko drewnem ale to strasznie drogi interes. Musiałabym w totaka wygrać

co do wózka to ja nad tym tako jumper myślałam i w sumie nie wiem dlaczego go nie kupiłam, bo bardzo dużo opini o nim czytałam i mam ten
MIKADO Boston City car Milano +fotelik NOWE KOLOR (932377401) - Aukcje internetowe Allegro
kupowałam u producenta

polecam też
Buy your Chicco Polly Magic Highchair - Friends reviews from Kiddicare Folding High Chairs | Online baby shop | Nursery Equipment

naprawdę super sprawa i mi bardzu ułatwia życie a maja też bardzo lubi to krzesełko. Azorek dzięki za opinie i wogle pokazanie tego krzesełka

a tutaj więcej o tym
CHICCO Polly Magic - 0m+

Czesc dziewczynki ja juz po pracy zakupy i obiad zrobiony a maly spi:-)co prawda noc znowu nie zaciekawa ale maly w koncu zrobil kupke i zasnal,mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej.
Misialula z ym mieszkaniem to slyszalalam ze po porodzie powinnas sie do nich zglosiac moja kolezanka z nimi rozmawiala rodzi niedlugo i powiezieli ze dopoki nie ma dziecka to sa marne szanse ale jak urodzi to od razu wskocy na gorna liste to moze wtedy sprobujcie
Co do parku to jest jak sie nie myle Dalkeith Country Park jest ogromny,jest tam plac zabaw restauracja miejsce na grilla na razie plac zabaw i restauracja jest nieczynna bo tylko w sezonie ale mozna pospaceowac polecam:-)
My kupilismy z chicco krzeselko ale nie to co Isabell i tez jestesmy zadowoleni a nie umiem wlkeic stronki:zawstydzona/y:

reklama
Mam wiadomości od Emili ze szpitala więc:
wczoraj ok godz 20 dostała pierwszą dawkę żelu wywołującego o 2 w nocy kolejną jak napisała do mnie ok godz 9 dzisiaj to powiedziała że na razie nic i jak nic nie ruszy to popołudniu będzie miała cesarkę więc pewnie już ma swoją kruszynkę przy sobie potwierdzę jak napisze do mnie że wszystko ok
Robili jej badania i wyszło coś źle dlatego nie chcieli utrzymywać dalej ciąży.
Trzymajmy kciuki i czekam na wiadomość od niej jakby co to od razu dam znać.

Do góry