reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

witam z rana:-)pogoda sliczna a ja dzisiaj do cab-u jade to moze o botanic garden wychacze:tak::-)
cisza straszna ....dziewuszki gdzie poznikalyscie??heheh moja amelka obudzila mnie o 4.30 rano:szok: i wstalam wsciekla jak osa i nawet meza opieprzylam:baffled:ehhhh za tydzien okres i juz mnie roznosi:sorry2:uciekam bo moje szczecie sie obudzilo i czeka na kaszke:-)milego dzionka wszystkim:-)

reklama
witam się i ja. U nas nic ciekawego, po 1 dniu z mężem mam cały dom do posprzątania. Wczoraj ani nie za wiele zrobiłam ani nie odpoczełam więc do kitu z takim dniem. Dzieczyny mam pytanie dot farbowania włosów. Mam ciemne i chciałabym zrobić sobie albo pasemka blond albo całe na blond, czy któraś tak robiła?

Emilcia urodziła siłami natury więc są już szczęśliwe na szczegóły musimy poczekać na Emilcie
U mnie dzisiaj pracowity dzień poczta później idę po wyniki badań krwi umówic sie na kolejną wizytę wracam do domu szybki obiadek i praca od 16 do 23 więc masakra :no:

Isabell co do tego wozka MIKADO to mnie sie tez bardzo podoba ale szukalam na ebay ale nie maja nic :( a co do zabawek to ja na poczatku Kacprowi kupowalam te "pluszaki" chwaszczace... typu miski, ksiazeczki... bardzo go to interesowalo grzechotek unikalam bo jak sie rozpedzil to nie raz sobie w glowke przylozyl ;)
macie jakies wiesci od Emilli??? mam nadzieje ze malenstwo juz jest przy niej ehhh

no i witam sie po weekendzie... ja nie najlepiej sie czuje bo chyba znow jakis wirus mnie dopadl :( gardlo tak mnie boli ze nie moge nic polykac :( caly weekend przelezalam z goraczka :( niby ladnie na polu ale jest bardzo zdradziecka pogoda ehhhh

a ciaza??? czuje sie jak SLON w doslownym znaczeniu tego slowa :( juz bym chciala byc po wszytskim :( no i zaczely mi sie rozstepy normalnie sie zalamalam nie wiem co z tym robic ;( z kacprem nie mialam ani jednego a teraz Franek chyba zaleglosci nadrabia :( wyglada to paskudnie to to tak z dnia na dzien ;(

Ostatnia edycja:
Misialula co do wózków to doświadczenia nie mam żadnego tak jak się domyślasz. Ja chciałam wózek z pompowanymi kołami ponieważ boję się wstrząsów których y doświadczył na chodniku ez takich kół. Mi podobają się wózki trzykołowe więc tez taki odkupiłam od koleżanki, dokładnie ten kolor nawet mam.Bebe Confort High Trek 3w1+gratisy od G-7. DPD 0! (937829497) - Aukcje internetowe Allegro
Ponieważ mój mały ma się urodzic na początku maja chciałam wygodną gondolę ponieważ będzie to czas kiedy będę mogła z nim chodzić na dużo spacerów a on będzie malutki poza tym do wózka jest dołączony fotelik samochodowy więc kolejna rzecz z głowy.
Odkupiłam ten wózek ponieważ jak dla mnie cena nowego powala.
Kilka tygodni temu szef mojego męża podarował mu wózek po swoim synku quinny buzz z 2006 roku więc spacerówka nie jest kubełkowa i ten daszek jest dużo większy. Więc teraz mam dwa jedną spacerówkę i jeden wielofunkcyjny.
Co do GRACO to bardzo mi się podoba i nie powiem bo zastanawiałam sie nad nim nie ma pompowanych kół i przeraża mnie wersja głęboka nie wiem dlaczego ponieważ moja koleżanka go ma (do sprzedania) i była zachwycona, zrezygnowała z niego bo jej córeczka jeździ już spacerówką taką parasolką więc nie potrzebuje.

Tak że wybór wózka zależy od Ciebie no i od tego jak go będziesz używała czy może być ciężki czy ma być lekki czy ma wejść do autobusu itp.
Powodzenia

Smaruj Rudzia Smaruj i jeszcze raz Smaruj tak na prawde to tego nie można uniknąć jak ma się tendencje to niestety i tak się pojawią możesz tylko zminimalizowac i sprawić że szybciej przybledną ja jeszcze nie mam ale one chyba się pojawiają ok 8, 9 miesiąca więc juz za chwile jak dla mnie.
Ja używam Bio oil na ebay- u jest połowę tańszy niż w sklepie poza tym używam tez coco buter w bootsie dostaniesz za ok 6 funtów

Ewka no wlasnie ja bylam przekonana ze mnie to nie spotka skoro z kacperm nic nie mialam ehhhh :( a wyszly z dnia na dzien w zasadzie... czuje ze brzuch ostatnio strasznie szybko mi rosnie moze dlatego sie tez czuje jakbym za tydzien gora dwa miala urodzic... i cosik mi sie zdaje ze Franio to jest nawet wiekszy od Kacpra a Kapi mial 4 kg ojjjjjjj bedzie co wypychac :):):)

reklama
Wiec Emilia urodzila corke Joasie o 19.45 przy pomocy kleszczy.kruszynka wazy 2.17kg:-)

its20a20girl20362&#48.jpg
co do wozka bugaboo mnie sie podoba bardzo nawet dzisiaj sie ogladalam za takim-minus ze ma spacerowke kubelkowa:tak:ale ogolnie prezentuje sie ladnie i zwrotny jest.a najlepiej to sie chyba wybrac do sporego sklepu jak np babyRus i pomacac wszystkie i nimi po sklepie pojezdzic zeby dokonac dobrego wyboru:-)

Do góry