reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Jejku jaka maleńka, ale super że jest już na świecie teraz pewnie obie muszą dojść do siebie.
GRATULUJEMY!!!!!!

Ja znikam do pracy niestety taki będę miała cały tydzień od 16 do 23 i sama zamykam nie ma co kobieta prawie w 8 miesiącu ciąży sama zamyka knajpę w środku nocy no ale cóż jeszcze miesiąc

reklama
Emilka GRATULUJEMY... biedna pewnie wykonczona... a malutka szybko przybierze na wadze wazne ze juz jest po wszystkim...

co do tego wozka powanzie sie nad nim zastanawiam... jesli okazja kupic zupelnie nowy za 240 funtow ....

Hej dziewczynki my w koncu mamy noce przespane wiec chyba teraz bedzie coraz lepiej.
Emilcia super gratuluje jeszcze raz ogromnie i mam nadzieje ze biedna az tak sie nie nameczyla.
Co do wozkow to ja mam graco travel system i jak dla mnie fajny malego na poczatku wozilismy w tym foteliku pozniej juz w samej spacerowce,moj jest troche ciezki super szczegolnie na wyrawy za miasto teraz maly ma juz ponad 9 miesiecy wiec chce zmienic na jakas lekka spacerowke.
Rudzia fajny wozek co do rozstepow ja cala ciaze smarowalam sie biooil i do 3 miesiecy po i nie mam ani jednego rozstepu wiec chyba cos dzialal

Gratulacje dla Emilii, córcia to naprawdę kruszynka ale pewnie szybko przybierze na wadze. Najważniejsze że już po wszystkim, długo się bidulka męczyła. Co do wózków to ja się zdecydowałam na gondolę tylko z tego względu że rodziłam w listopadzie a więc cała zima przed nami była, a co do tych brytyjskich wózków to oni nie wożą dzieci cały czas w nosidełku, my to widzimy jak idą do sklepu do którego zazwyczaj jadą autem i nam się wydaje że mają dziecko w nosidełku cały czas na spacerach. Nie, przecież te wózki normalnie się rozkładają na płasko, często mają takie wkładki dla niemowląt. Takżee misialula glatuluję zakupy, najważniejsze że jesteś zadowolona.
My znowu mamy zły dzień, nie wiem co się dzieje ale moja mała strasznie marudna już od dłuższego czasu, drze się cały czas, nie śpi, nic nie można zrobić, masakra.
Co do rozstępów to ja w pierwszej ciąży też nie miałam a teraz mam i to okropne, w ciąży smarowałam a teraz zapominam

reklama
No właśnie co do mojego ciekawego dnia:
pojechałam dziś do toyrusa, pogladac jakie wozki sa, strasznie wpadł mi w oko
Graco Quattro Tour Travel System in Black Chrome - Babies R Us - Britain's greatest toy store

i nie uwierzycie, wyszłam pod domem, i mowie, a zajde zobaczyc co jest w charity shopie , i co ujzalam, ten wozek za 50 funtow!!!!!!!!!:)
Normalnie szok!!!, Kupiłam go odrazu!!!!!
Stan jest naprawde bardzo dobry, czysciutki zadbany, nie ma ani jednej ryski, ktos go malo uzywał.
Zakup mi sie udał, ciesze sie jak cholera!!!\
tak wiec debata zakonczona, jak dla mnie bo mam juz wozek:)
ja z Kacprem mialam wlasnie ten wozek i powiem ze jak na poczatek to byl dla mnie idealny bylam bardzo z niego zadowolona ale potem im dziecko wieksze tym gorsze byly spacery ciezko sie pchalo a pozniej u kolezanki zobaczylam wozek jane na pompowanych kolach i jak sobie pchnelam to powiedzialam ze nigdy wiecej tych plastikow... dlatego teraz tak mi zalezy na pomopowanych kolach i na tym aby wozio byl jak najlzejszy... :)

Do góry