reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
my tez uzywamy tylko spiworka do spania albo kocyka-choc z pod koca bardzo sie rozkopuje :sorry:http://cgi.ebay.co.uk/BABIES-R-US-I...UK_Baby_NurseryBedding_RL?hash=item2c533831f5

Tak do 1 mies urzywalam rozka a potem jus en spiworek, nada go ma choc teraz on juz z niego wychodzi jak chce:sorry: U nas tak zimno ze on spi w spiworku i ma na to dwa koce.
Emilia- co wlasciwie Ci mowili w szpitalu, co chca zrobic cesarke z powodu czego, tych protein czy co?

Bylismy w asda na zakupach , jnki co za pogoda normalnie pod psem i zimnota. Kupilam kilka yogurtow oraz zapas mleka UHT dla Barnima bo oststnio pije prosto z kartonika i zimne:eek:.

Emilia trzymaj sie kochana cieplutko dobrze że Cie biorą na obserwację nie ma żartów w ciąży teraz to nie tylko Twoje ciało. Będzie dobrze i czekamy na wieści od Ciebie
Rudzia tak napisałam tam że chce żeby sprawdzili czy nie należą mi się tez inne dodatki

Emilia kciukasy trzymam mocno i wierze ze bedzie oki -jestes pod opieka specjalistow a ja mam bardzo pozytywna opinie po porodzie o tym szpitalu i personelu:tak::-)

powodzenia.gif

reklama
Pani dr powiedziala ze musza spr poziom bialka i porownac go z wczoraj.Powiedziala ze cesarka dzis raczej nie (zreszta pozwolila mi zjesc obiad) ale podejrzewaja stan przedrzucawkowy.Jakby co mam wasze nr kom.Buziaki

Do góry