Rudzia już niedługo więc dasz radę, trzymam kciuki.
Ja będę coś działąć dla małej dopiero na wakacjach, jakoś pozmieniam swoją sypialnię żeby zrobić jej miły koncik a jak mój J przerobi strych na pokój to się tam wyniesiemy
Kacper nie mial dotad swojego kacika... spal z nami w sypialni coprawda w swoim lozeczku no ale teraz jak na swiat ma przyjsc Franek to musi zrobic miejce jemu wiec tak sie spieszyby co by jeszcze sie zdazyl przyzwyczaic ze oddaje lozeczko i musi je zamienic na wlasne lozko
pierwszy raz uzadzam pokoj dla dziecka wiec mam przy tym duzo frajdy
a co do wozkow to ja wczoraj sprzedalam wlasnie spacerowke Kacpra on i tak mi juz nie chcial w niej jezdzic bo uwaza ze jest za duzy
teraz dla Frania wybralam sobie kilka i musze sie na cos zdecydowac powoli bo czas mnie goni
NEW 3 in 1 BABY PRAM+car seat IN 19 COLOURS!!!! on eBay (end time 22-Mar-10 17:25:50 GMT)
3 in 1 PRAM Kortina - in 7 COLOURS AVAILABLE on eBay (end time 27-Feb-10 22:00:00 GMT)
NEW 3 IN 1 PRAM " BARTATINA " IN 23 AMAZING COLOURS on eBay (end time 10-Mar-10 22:00:00 GMT)
NEW BABY 3 IN 1 PRAM TAKO PUSHCHAIR PINK CAR SEAT &BAG on eBay (end time 26-Feb-10 21:10:20 GMT)
NEW 3 IN 1 BABY PRAM TAKO PUSHCHAIR CAR SEAT CARRYCOT on eBay (end time 08-Mar-10 12:26:05 GMT)
dla mnie wazne jest zeby wozek mial wlasnie pompowane kola a nie plastikowe to duza wygoda.....