reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

MIsialula ja teraz tez rozglądam się za łóżeczkiem chce używane a jak nie trafie to do ikei sie wybiore wózek też mam z Polski, ale ostatnio mojego męża szef zrobił nam niespodziankę i dał nam swój wózek quinny i powiem Ci że jest bardzo fajny:-)
Co do ciuszków to ja również preferuje sunday market jestem co niedziele

reklama
witam sie z rana:-)amelka wyspana ja nawet tez:-Dwlasnie pelza po podlodze i ciagnie mi kabel od ladowarki od lapka:eek::sorry:zjadla drugie sniadanko i wojuje heheheh ja tez chce tyle energii hahahaha gora prasowania znowu na mnie czeka:confused2:

misialula ja sporo kupuje na ebayu jest tam masa poscieli od wyboru do koloru-duze i male zestawy ale tak jak doveinred pisze my tez uzywamy tylko spiworka do spania albo kocyka-choc z pod koca bardzo sie rozkopuje :sorry:ale jak cie interesuje to tu sa linki: Hauck bear bedding drapes bumper pillowcase quilt cover on eBay (end time 26-Feb-10 11:37:04 GMT)
GIRAFFE 6pc NURSERY BEDDING SET** FREE**PILLOW & QUILT on eBay (end time 26-Feb-10 14:13:41 GMT)
**NEW ** BLUE/YELLOW BEAR BABY NURSERY BEDDING SET on eBay (end time 26-Feb-10 14:18:27 GMT)
a ten bardzo mi sie podoba ale cena!!!!!:szok:: Embroidery&Appliqué TEDDY&HEART Blue 13pc Bedding Set on eBay (end time 10-Mar-10 09:44:15 GMT)
BABIES R US ~ I LOVE MY BEAR ~ COT/BED QUILT & BUMPER on eBay (end time 27-Feb-10 20:29:02 GMT)

Dziewczynki mam pytanko dostałam z concilu prośbe o pzesłamie dodatkowych dokumentów i nie wiem co to do końca jest

State Workers registration card and certificate

Czy jest to home office?? i o jaki certyfikat chodzi
Ktoś może wie???

witam sie :):):) wciaz jako ciezarowka :) kurcze czuje sie jak wieloryb na mieliznie :):) uffffff ciezko sie robi ;):):)
my caly czas dzialamy przy tym pokoju malego bo czas goni wiec i mnie tutaj malo :) juz jest pomalowany wczoraj tom zalozyl panele teraz musze zamowic mebelki i dzialac z reszta wykonczen :):):) juz sie nie moge deczekac koncowego efektu :)

a ja dzis bylam w mojej pracy odebrac ten nieszczesny formularz SMP wkoncu go dostalam zaraz biore sie za wypelnianie MA :) i jeszcze dzis to wysle bo czas ucieka :(

ja to sie tak raz czuje dobrze raz zle jak to na koncu ciazy :):) ostatnie 35 dni i bedzie ufffff po wszytskim :):):) juz sie nie moge doczekac kiedy zobacze Frania :)

Ewa tak ta karta ze zdjeciem z home offica i wszystkie certyfikaty dot zmiany pracy z home office
Azorek rzeczywiście łądna chociaż jak dla mnie za dużo niebieskiego ale cena powala, chociaż widziałam już droższe w Polsce
Misialula co do wózka to już napiasałam, co do łózeczka to takie samo co pokazałaś kupisz a ikea i ebay a możesz też poszukać używanego, tylko materac radziąłbym nowy. co do pościeli to ja też słyszałam że nawet do roku dziecko powinno spać w śpiworku albo pod kocykiem i miałam taki zamiar ale u nas śpiworek się nie sprawdzał na początku, dopiero teraz jest ok a spod kocyka się rozkopuje więc mamy normalną pościel i jest ok. Ogólnie moja niunia to zmarzluch ale tylko w nocy więc śpi w cieńkim śpiworku i pod kołdrą. Ja pościel kupiłam w Polsce bo akurat byłam i sobie przywiozłam
KUBUŚ PUCHATEK POŚCIEL 5 -EL. DISNEY !!! OD SS (928182592) - Aukcje internetowe Allegro
Polecam jest super i wygląda tak ładnie jak na zdjęciach. Co do poscieli to ja uważam że ważne jest żeby ją dotknąc i sprawdzić jaka to jakość bo czasami cena jest zabójcza a jakość do kitu, pościel jest np zimna w dotyku lub po praniu już nie wygląda no i ochraniacz ważne żeby nie był taki zwykły bawełniany bo po praniu nic z niego nie będzie. Ta pościel co Ci pokazałam jest super i ochranacz duży i odpowiednio usztywniony, po praniu super

Co do wózka to ja też myślałam nad quinny ale drogi był a ze względu na to że dzidzia zimowa to chciałam gondolę i jak dla mnie na początek była super bo mała lubiała spać w wózku teraz już nie bardzo, ale jak bym teraz miała kupować to wybrałabym mamas and papas. Teraz poluję na spacerówkę od nich? Myślę nad luna lub ora. ktoś ma?

Rudzia już niedługo więc dasz radę, trzymam kciuki.
Ja będę coś działąć dla małej dopiero na wakacjach, jakoś pozmieniam swoją sypialnię żeby zrobić jej miły koncik a jak mój J przerobi strych na pokój to się tam wyniesiemy

no tak wyprawka i te sprawy na szczescie tym razem mam to z gowy bo wystarczylo ze siegnelam wszytsko z szafy :):):) wiekszosc ciuszkow juz odswierzylam i wszytsko stoi zwarte i gotowe czeka na malego :) ale pamietam te czasy co na ostatnia chwile letalam z brzuchem i nie wiedzialam czy to bedzie dobre a moze to jest lepsze :):):) ale i tak bylo wesolo :)

reklama
Azorek rzeczywiście łądna chociaż jak dla mnie za dużo niebieskiego ale cena powala, chociaż widziałam już droższe w Polsce
Ja pościel kupiłam w Polsce bo akurat byłam i sobie przywiozłam
KUBUŚ PUCHATEK POŚCIEL 5 -EL. DISNEY !!! OD SS (928182592) - Aukcje internetowe Allegro
ten kolorek przykladowo byl ja wolala bym cos zoltego lub zielonkawego:-) a na kubusia puchatka to choruje bardzo wiec moze mnie nie szczuj takimi ladnymi poscielami bo zamowie i moj maz mnie z domu wywali hehehe;-):-D:-Djeszcze zrobilas do tego taka reklame tej poscieli ze nie moge sie powstrzymac-a ze paczke z pl zamawiam teraz to pewnie zamowie i do paczki doloze:-)

Do góry