reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

hmm polozne nie oddzwonily do pani dr, wiec stwierdzila ze mam do nich zadzwonic jutro rano zeby przyjely mnie i sprawdzily mocz i cisnienie.czekamy do jutra wiec...
ale torba gotowa

reklama
Witam nowa mamusie :-);-):-D a w jakim rejonie w edi?

U nas dzien mina jako tako. tez nie za ciekawy:-(......
Barnim dzis wylal kawe na mnie na siebie i na klawiature wiec byla akcja szybkie suszenie:sorry:
Poza tym pogoda straszna , tylko na chwike wyskoczylismy do sklepu. Mam nadzieje ze jutro sie polepszy.

Azorek , biedactwo malutka a ty tez bo czlowiek tez staje sie nerwowy.
Isabelll widze ze tez nei mialas ciekawego dnia, moze przez ten nawrot zimna tak wszystko idzie jak..............:wściekła/y:

No nic ja lece zaraz spac, zycze milej nocki wszystkim nie wyspanym;-)

misialula witam i ja:-Dnapisz cosik wiecej o sobie:tak::-)
Emiloia trzymam kciuki za ciebie kochana zeby pomogli jak bedziesz sie upierac,naciskac,wydzwaniac i sie czasem wydrzesz na kogos(teraz mozesz zwalic wine na ciazowe hormony ;-):tak:) to musi cos dac -znam to z doswiadczenia:tak:

dzisiejszy dzionek troche spokojniej minal.amelka ok 18 zjadla spagetti,po 19.30 dalam jej troszke zoltego serka na przekaske i o 21 mlesio 9wypila znowu ok 100ml)....mam nadzieje ze pospi chocby do 6 rano:confused2::sorry:ja juz zmykam i dobrej nocy zycze.
dobranoc_karaluchy_do_poduchy_duza.jpg

Witam z rana, ja już po szybki śniadanku i bardzo szybkiej kawce. Pogoda masakryczna, udało mi się przejść z wózkiem może 50 m i musiałam puścić Kubę samego do szkoły, dobrze że nie ma daleko i droga przez park.
Wczoraj miałam masakrę, w ciągu całego dnia 2 20min drzemki u udało mi się małą uspać dopiero o 22,a dzisiaj z rana powtórka z rozrywki. Teraz zasnęła i mam nadzieję że pośpi i będzie lepiej a mi uda się coś posprzątać.
Witam nową mamusię. I kolejna z Ediego :-(. Co do zapisywania na forum to nie pomogę ale wydaje mi się że nie ma czegoś takiego po prostu logujesz się i piszesz. A co do zakupów to tak naprawdę wszystko tutaj dostaniesz tylko czasami w Polsce taniej o ile masz możliwość przywiezenia tego bo jeśli z wysyłką to się nie opłaca.

Dokładnie Misialula nie opłaca się z Polski niczego przesyłać bo Ci drożej wyjdzie ja przywiozłam pare rzeczy jak bylam na świętach i później znalazłam tutaj taniej niż tam dałam więc się nie opłaca.
Co do benefitów to w ogóle nie pracowałaś??? Przed zajściem w ciąże??
Bo jeżeli przepracowałaś 26 tygodni w ciągu 66 tygodni poprzedzających Twoją date porodu to możesz dostać Maternity Allowance
Emilia współczuję na prawdę ale walcz kochana o swoje walcz jak lwica

witam sie:-) WYSPANAAAA!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D heheheh amelka wstala o 6.20 maz ja nakarmil i dala mi pospac prawie do 10 rano:szok::-D:-D:-D:-D:-D teraz drzemie sobie slodko:-) a ja ogarniam do konca mieszkanie bo moj maz dba o to zebym sie nie nudzila:crazy: wrrrrr ile balaganu mozna narobic w jedna godzine szykujac sie do pracy??!!:wściekła/y:( w miedzy czasie jakies 15 min poswiecil na karmienie mlodej i jakies 15min na prysznic):confused2:
misialula jak czegos do wyprawki nie mozesz znalezc to pisz czego ci brakuje moze pomozemy w szukaniu bo faktycznie z Pl sie nie oplaca-no chyba ze akurat bedziesz na hollidayu i przy okazji sobie dowieziesz:tak:a sporo rzeczy jednak jest tylko czasem trzeba sie naszukac troche:confused2:czesc z nas ma juz to za soba wiec damy rade:tak::-)

zajrze pozniej teraz uciekam pod prysznic hehehe korzystac trzeba poki wyjec spi:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry