reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Deveinred gratulacje dla Barnimka:-):-):-)
tez zaluje ze sie nie zobaczylysmy ale pewnie juz w poniedzialek bedzie grupa:-)
No dziewczyny juz niedlugo i bedziecie mialy swoje malenstwa:tak:
Tez sie biedne musicie uzerac z tymi glabami ze tak powiem:no:

Doveinred gratulacje dla maluszka:-)
Ewa to masz nie za wesoło, ale może rzeczywiście trzeba ich postraszyć i już
Emilia podeślę ci linki jutro bo dziś już padnięta jestem i nie mam siły tego szukać a oczywiście nie pamiętam gdzie to mam
Rudzia trzymaj się, obyś jeszcze wytrzymała 2 tyg i możesz rodzić. Ja też nie wiedziałam co to ząbkowanie, do teraz. A te czopki mam, są super chociaż staram się ich za często nie dawać, póki sama daję radę bo wiadomo, niby homeopatyczne i dla dzieci ale to zawsze jakiś lek.
Ja w sumie oprócz sałatki to nic dzisiaj nie zrobiłam. Znalazłam dla Kuby na internecie książki z których korzystają w szkole do nauki matematyki i mój Kuba wieczorem przerobił całą jedną książkę, co prawda tylko 16 stron ale dla takiego dziecka to aż 16. On po prostu uwielbia liczyć. Będę musiała mu jeszcze raz wydrukować. Jednak internet to fajna sprawa, wszystko można zlazć. Jutro wyruszam na poszukiwania czegoś z czego można zrobić dinozaura. Macie jakieś pomysły?

witam sie z rana :)
wczoraj sie tak rozkrecilam ze oblecialam cala chatke 3 prania zrobione a dzis mam ochote na okna... ;) sloneczko znow wychodzi wiec trzeba wykorzystac bo nie wiedomo jak dlugo u nas zagosci ;)
a teraz to czas na kawusie i sniadanko bo my dopiero z lozka wyszlismy :)
dzis dzwonie do dziadkow i powiem i ze jesli jutro nie zobacze tego papierka to ide tam gdzie mnie wkoncu wysluchaja:wściekła/y: moze wkoncu cos zadziala:sorry:
to prawda ja czopki dawalam glownie jak mi maly goraczkowal bo wtedy nie chcial spac i bylo widac ze sie meczy... ale mimo wszytsko on ze zabkami byl bardzo kochany i tak naprawde nie wiem co to zabkowanie ;) boje sie wlasnie ze Franio nadrobi wszytskie zaleglosci:-D nie wiemy wogole co to nieprzespane noce kiedy to sie dziecko budzi niewiadomo o ktorej i placze z niewiadomego powodu... nawet jak byl taki chory z tym uczuleniem to znosil to bardzo dzielnie.. ja sama bym chyba oszalala z czyms takim a on nawet nie piszczal ze cos go boli ehhh czuje ze za to Franio da popalic:-D:-D
no i dzis zaczynamy malowanko pokoju malego wczoraj tom kupil farbe i panele teraz musze lozko zamowic bo maly sie juz doczekac nie moze ;)

pozdrawiam Was serdecznie ;)

Ja również się witam. Już po kawce, śniadanku i krótkim spacerku. Ja wczoraj nic nie zrobiłam. Dzisiaj zakupy bo chłopcy zażyczyli sobie fasolkę na obiad, no i muszę poszukać czegoś z czego można zrobić dinozaura i spodnie sobie jakieś kupić bo moje to jeszcze za ciasne a te co kupiłam przed świętami za luzne. Zrobiłam postęp i wydrukowałam sobie ćwiczenia teraz tylko się za to zabrać. Mówiłam że tak będzie że będę się zabierać do tego niewiadomo ile

Witam dziewczynki my juz rowniez po spacerku taka ladna pogoda u nas a ja dalej nie wyspana,dzieiaj bylo troche lepiej bo maly obudzil sie o 3 ale co chwile musialam do niego wstawac nie wiem juz co to moze byc czy to dalej to zatwardzenie wiem tylko ze spac mi sie chce strasznie ale niestety oczy na zapalki,kawa i poczekam az maly zasnie to moze mi sie uda chwile zdrzemnac

U nas pogoda paskudna, mała ma zły dzień. Pojechałam na zakupy i bardzo szybko musiałam je skończyć bo wpadła w taki szał że całą drogę do domu mi się darła. Więc teraz zafunduję sobie kawę i postaram się nabrać sił na resztę dnia bo chyba nie za ciekawy będzie.

no to dzis kiepsko wam idzie,
ja bylam w IR potwierdzenie mojej tozsamosci zajelo 10 min i dostalam apli.kacje.Tyle zachodu...
Rodzice kupili sobie kamere do kompa, fajnie ich ogladac:)
Basen zaliczony, teraz lezakowanie:)
a w czw ide na masaz:)troche sie porozpieszczam

No a ja zaliczylam job center formularz wzięty w formularzu duzymi literami ze trzeba SMP i teraz ide do szefowej po jutrze rano na rozmowe
mam nadzieje ze to cos da a jak nie to ide po inne srodki dzwonie do head officu i tyle nie bede sie z nimi patyczkowac nie mam zamiaru

reklama
witam sie-pozno dzisiaj i padam na ryjek:zawstydzona/y:
Amelka budzila sie w nocy co 2-3 godziny z placzem.jesc nie chciala tylko żeby ja przytulic i chwile ponosic:eek:za dnia bardzo malo zjadla i wyla chyba ze 3 godziny ciagiem-noszenie,zabawa,bujanie,laskotki...no nic normalnie jej nie rozweselalo:szok:myslalam ze wyjde z siebie i stane obok:zawstydzona/y::-(kurcze ja juz nie wiem czy to te zabki tak daja czy co??!! wczoraj byla u nas HV i mowi ze wsio ok tylko gorne czworki ida i jeszcze jakies tam dwa zebicha i ze niby taki szalej jest przez to ze kilka na raz sie wypycha:zawstydzona/y::confused2::no::no:
pierwsze-kroki-1.jpg

GRATKI DLA BARNIMKA:-D:-D:-D:-D:-D
ja spadam spac bo nie wiem co mnie tej nocy czeka.milych snow dziewuszki:tak::-)

Do góry