reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Ja również chciałabym urodzić naturalnie, ale jak się nie da to się nie da. Najważniejszy jest mój mały żeby jemu nic się nie stało, a jak się jeszcze uda go urodzić naturalnie to już w ogóle super.
Byłam dzisiaj na trzecim skanie i na 150% będzie to chłopczyk !!!! Pomierzony i wychodzi że wszystko jest dobrze tak się ciesze że wszystko jak dotąd idzie ok

reklama
gasiorek dzieki za kawke i smakolyki :tak:
Barnim odpadl, ledwo go rozebralam a on juz zasnol mi na rekach i spi smacznie :-D:-D:-D

Dziewczynki ja rowniez wam dziekuje bylo mi bardzo milo i tez mam nadzieje ze bedziemy sie czesciej spotykac:-)
Piotrek spi choc jeszcze troche sie opieral ale to normalne u niego:-D
Deveinred ja bardzo chetnie bym pozyczyla te ksiazke jesli mozna:-)
Ewa najwazniejsze ze wszystko jest dobrze :-)
Ja tez mysle ze nie wazne jak choc wiadomo ze kazda by chciala naturalnie,najwazniejsze zeby z malenstwem i z wami wszystko bylo ok,porod jest porodem a najpiekniejsza chcwila to kiedy mona przytulic juz malenstwo:-)

Ja już dzisiaj zaliczyłam zakupy:-) oczywiście dla Majki, dokończyłam mój zestaw ciuchów na 3-6 mies i trochę zabawek. Ogarnęłam dom, zrobiłam obiad i teraz czekam aż moje maleństwo się obudzi i pójdziemy na normalny spacer bo jak narazie to taki krótki był, od skepu do sklepu

Rudzia ja Cię rozumiem. Kubę rodziłam naturalnie i myślałam że gorszego nic już mnie nie spotka, teraz po długich męczarniach w końcu mi zrobili cesarkę. Co prawda męczyłam się strasznie i bardzo chciałam żeby mi w końcu zrobili cesarkę. Może to dlatego że wody mi nie odeszły i mała się obróciła i 2 godz parłam jej tyłek, może to dlatego było takie bolesne i męczące i jak mnie wzieli na cesarkę to mi ulżyło. Szczerze to po tym porodzie czegoś mi brakowało, tak nie do końca czułam że urodziłam, pomimo że Maja leżała koło mnie to jakoś tak dziwnie się czułam

Ja również chciałabym urodzić naturalnie, ale jak się nie da to się nie da. Najważniejszy jest mój mały żeby jemu nic się nie stało, a jak się jeszcze uda go urodzić naturalnie to już w ogóle super.
Byłam dzisiaj na trzecim skanie i na 150% będzie to chłopczyk !!!! Pomierzony i wychodzi że wszystko jest dobrze tak się ciesze że wszystko jak dotąd idzie ok

to prawda ... brakuje tego dopelnienia tych 9 miesiecy ale tez widomo ze kazda z nas jest inna i inaczej mozna to odbierac... mnie najbardziej irytuje to ze moj tom zacira rece zeby tylko byla cesarka i nie rozumie a nawet nie stara sie zrozumiec jakie to dla mnie wazne... oczywisice zdrowie Franka najwazniejsze i jesli bedzie cesarka swiat sie nie zawali dla mnie ale przeciez nadzieje zawsze mozna miec prawda ehhhh

no i tak dzien minal dzis siedzimy sami w domku bo tom caly dzien do 22 w pracy... sliczna pogoda byla wiec wykorzysalismy sloneczko na spacerek i zakupki...

wszystkim zycze milego weekendziora ;):):)

Cześć dziewczynki
Moja Maja ładnie dzisiaj pospała, pobudka o 5.30 a potem jeszcze do 8.30 więc super a wesoła dzisiaj że hoho. Jak narazie pogoda nie za ciekawa ale mam nadzieję że się wypogodzi i pójdziemy na dłuuugi spacer

reklama
I jeszcze jedno pytanie. Czy możecie polecić lekką spacerówkę, która zajmuje mało miejsca po złożeniu, lekko się składa, ma oparcie rozkładane do pozycji leżącej i ogólnie żeby była praktyczna i fajna. Powoli chce się zacząć rozglądać za czymś na wakacje jak pojade do polski żeby tego mojego dużego wózka nie targać ze sobą

Do góry