reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Hej dziewczyny,witam po ciezkiej nocy:
(tak mnie nawalal kregoslup ze o 4 Romek lecial do nocnego po paracetamol...Teraz odsypiam.
Kupilismy zamrazke, mieli przywiesc 13-15 a byli o 9.Najwazniejsze ze jest!
Zabawka wyglad super.My kupilismy wozek Luna z MamasAndPapas.Jest lekki, jeszcze nie wiem jak sie sklada bo narazie stoim rozlozony w sypialni.ale nadaje sie od urodzenia-moze byc na plasko i na siedzaco.

reklama
Hejka wszystkim
Coś tu straszna cisza! Wszystkiego naj w walentynki:-):-):-)
Emilia no podobny, tańszy tylko ciekawe jak z jakością?
Moja Maja rano zwymiotowała wszystko co zjadła, mam nadzieję że nic jej nie jest, bo tak poza tym to normalnie jest wesoła jak zawsze.
U nas wczoraj byli znajomi i posiedzieliśmy dość długo, dzisiaj jak znajdę możliwość to będę odsypiać. Na razie ratuję się kawą
Miłego dnia dla wszystkich

Halo jest tu ktoś?????
Jak wam mija dzień? My byliśmy na spacerku ale cały czas lekko kropi więc nie jest przyjemnie. Teraz moje dzieci śpią a ja mam chwilę dla siebie. Staram się sklecić pisma do job center z tym odwołaniem ale tak czytam i nie bardzo mi to wszystko idzie. Mąż był 2 razy w CAB i 2 razy spędził tam 3 godz po nic bo go nie przyjeli, zresztą nie tylko jego ale innych osób też nie. Byli za bardzo zajęci piciem kawy i plotkami. Tak się zastanawiam czy można gdzieś złożyć na nich skargę, bo przecież nie mają płacone za picie kawy. Mąż stwierdził że po raz kolejny tam nie pójdzie więc staram się cos sama napisać, cokolwiek, żeby jakieś pismo do nich poszło

Hmm nigdy tam nie bylam...
U mnie leniwo:)W pracy byl spokuj-puscili mnie po 3 h do domu, za to zalapalam sie na gorace nalesniki, ktore smazyl Romek:)
zaczynam ostatni tydz w pracy:)
Ewa koncze druga czesc zmierzchu-niedlugo zglosze sie po 3, juz nie moge sie doczekac zakonczenia!Ciekawa jestem kim okaze sie Bella:)

Emilia no ja skończyłam trzecią i zabieram się za 4 najgrubszą:-) bo one takie są coraz grubsze i szkoda że 4 to już ostatnia będziemy znowu musiały coś wymyślić
U nas dzień bardzo w porządku cały dzień razem jak na walentynki przystało. No i zaliczony bazarek z rana :-)
Dzisiaj wyprałam już część ubranek jutro druga część i po przeliczeniu stwierdzam że na 0-3 miesiące to mam już wystarczająco ciuszków teraz jak coś zobaczę to już raczej 3-6 bo nie ma sensu więcej kupować. Jak mały się urodzi to zobaczę czy to wystarczy i najwyżej dokupie:-)

Ja ostatnio gdzieś czytałam że będzie kolejna część zmierzchu. Zaczełam czytaćIntruza ale jakoś do mnie nie przemawia, przeczytałam co prawda tylko kilka stron i narazie odłożyłam. Polecam książki Nory Roberts też coś o wampirach było, nie pamiętam tytułu, musiałabym sprawdzić ale bardzo fajna była, chyba 3 części.
Ja teraz skompletowałam sobie rozmiar 3-6, okaże się pózniej czy mam wystarczająco, wydaje mi się że tak więc teraz też już będę patrzeć na większe rozmiary.
Dziewczyny kiedy zaczęłyście wpowadzać owoce i kaszki, bo ja już nie pamiętam jak to miałam z Kubą

i sie wydaje ze jakos malo mam ciuszkow.1 sweterek, 1 kiecka,5 spioszkow , 5body z krotkim rekawkiem, 1 komplet koszulka+spioszki i kilka koszulek.Jedzie do mnie paczka z Polski od Mamy Irenki z jakimis ciuszkami wiec musze poczekac z zakupami.hmmmmm a myslalam ze wpadne w jakis zakupowny szal.Moze to jeszcze przede mna?
Ewa kiedy sie moge zglosic po ksiazke?A moze masz ochote na kawke jutro?Zapraszam wszystkich:)

reklama
Ja mialam ciuszkow bardzo duzo ale to co naprawde sie przydalo to body i pajacyki, dopiero od jakichs 3 tyg pajacyki mamy glownie na noc a na dzien spodenki i bluzeczki a ostatnio rajstopki

Do góry