reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Emilia ma problem z komputerem prosiła że jakbyśmy coś ustaliły ze spotkaniem to żebyśmy dały jej znać
Gasiorek ja mam pytanie do Ciebie czy Twój mąż robi te przeglądy MOT ?? Jeżeli nie to wiesz jak to się robi??

reklama
Ewa sam nie robi tylko wspolpracuje z innym warsztatem a co masz na mysli jak to sie robi? chodzi o to jak masz przeglad zrobic?

Ostatnia edycja:
u mojego meza to jest tak ze jemu przyprowadzaja samochod i on oddaje jesli wszystko jest ok to dostajecie certyfikat jesli nie to musicie zrobic to co dostniecie od nich na liscie i macie na zrobienie tego chyba 7 dni roboczych bo inaczej znowu bedziecie musieli placic za przeglad,wiec oddajcie do warsztatu gdzie robia np mot i oni wam powiedza co dalej czy wszystko ok czy trzeba cos robic chyba to tak wyglada jak cos pomylilam to napisze bo maz zaraz przyjdzie na lunch

Gasiorek jest dokładnie tak jak napisałaś
Ja sprzątanie robiłam wczoraj i zrobiłam taką sertę prasowania że jak wsadziłam do koszyka to miałam problem żeby to podnieść i wnieść na górę

Czesc dziewczyny melduje sie po dluzszej przerwie troche mnie nie bylo ale z ta moja Natalka tak jest pisalam wam wczesniej ze strasznie marudzila i wogole co sie okazalo mniala infekcje ucha bylysmy w szpitalu dostala antybiotyk na 7 dni do tego zeby jej dokuczaja i sie przeziebila katar i wogole wszystko na raz umecylam sie strasznie ale juz to przezwyciezylysmy :szok: jest duzo lepiej :-) wiec bede moga czesciej z wami pisac .
A 20 lutego jedziem do polski na 2 tygodnie juz sie nie moge doczekac potrzebuje odpoczynku :-)
Pozdrawiam

No i dzien dobry!!!Jestem:)
Pamiec nam padla, cos tam z kostka, nie wiem nie znam sie ale juz dziala:)Najwazniejsze ze nie moja wina:)
Rudzia umow sie do fizjoterapeuty!!Ja mialam problem z "nerwem", taki ostry, przeszywajacy bol z biodra do kolana.Przez kilka dni nie moglam chodzic a jak sie polozylam to nie moglam ruszyc noga ani sie przewrocic na bok.Bylam u fizjoterapeutki, zbadala mnie, dala kilka cwiczen i bardzo mi pomoglo.Jesli masz to samo,to:
-zwroc uwage na to jak stoisz-zawsze na dwoch nogach!
-staraj sie siadac na krzeslach (z poduszka pod plecami na krzyzu albo dwiema na krzyz)
-unikaj zapadania sie w sofe
-odpoczywaj lezac na boku, zapomnij o unoszeniu nog nad serce:)
-unikaj wkladani rzeczy do zmywarki i tego typu ruchow,
Mam nadzieje ze cos pomoglam

No to jestem:)
Mam nadzieje ze wszystkie dzieciaczki zdrowe:)Mamusie tez:)
Mam juz laptopa spowrotem ale jakis taki nie moj, cos mi tu jeszcze swiruje.
Z nowosci-znalezli bialko w moim moczu, czekam na dokladne wyniki,wreszcie wyprasowalam ciuszki dla Dzidzki i okazuje sie ze nie mam ich tak duzo-nic to , nadrobi sie:)
Ewa ksiazka przeczytana, moge podrzucic Asi?Przeczytalas juz 2-ga czasc?
Ja mam piatek wolne to co z kawka?

reklama
Emila mam nadzieje ze bedzie wszystko ok:-)
Jak masz chce i reszta dziewczyn to zapraszam do siebie na kawke:-)
karola to nie ciekawie ale cale szczescie ze juz lepiej,duzo zdrowka:-)
Moje dziecko dopiero niedawno poszlo spac,nie wiem skad on ma tyle energi bo spal moze dzisiaj max 2 h:szok:

Do góry