reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Emila ja zobacze co oni zdzialaja,powiedzieli mi ze tak czy siak powinnam dostac p45.
Tez sie masz z ta agencja,wogole to dziwie sie ze wogole powiedzial ze cos odda z reguly agencje na tym korzystaja i nie chca nic oddac,my mamy od prywatnych ludzi ale nawet nie licze na jakikolwiek zwrot z depozytu w koncu mieszkamy tu juz prawie 5 lat wiec tez troche sie poniszczylo.
Isabell piekne,az wzrusza:tak:

reklama
dziendobry :) witam wszystkich :) cos tu jeszcze pusto :) pewnie u was taka pogoda jak u mnie ze zal z lozka wychodzic ;:)

wczora Tom dzwonil do mojej pracy co by zapytac o tej diabelski formularz :)):):) ja slyszac ta rozmowe z boku to zwijalam sie ze smiechu... najpierw probowal wytlumaczyc sekretarce co to jest i ze ja musze to dostac od pracodawcy bo nie dostane inaczej urlopu wkoncu sekretarka nie wytrzymala i zadzwonila osobiscie moja szefowa.... pol godziny jej tlumaczyl co to za formularz a ona ze nic nie wie o takim formularzu i moze dac mi inny bo ona inny znalazla a Tom NIE!!! my chcemy albo SMP albo SMP1 no to baba sie wkurzyla ze nie chce tego co ona znalazla poswiecila tyle czasu na to a Tom - ja pracuje po 60 godzin w tygodniu i jakos znalazlem czas zeby do PANI zadzwonic a w googlach wystarczy wspiac to co my potrzebujemy i wyskakuje pierwsza strona z revenue gdzie mozna to sciagnac i wydrukowac no i stanelo na tym ze Tom w poniedzialek idzie do niej ze SWOIM formularzem wydrukowanym i ma podpisac tylko na jego pytanie ktory ma przyniesc SMP czy SMP1 ona znow rozklada rece bo nie wie ktory ale stwierdzila ze wszytsko podpisze NO CYRK NA KOLKACH:-D:-D:-D:-D

Rudzia to miałaś wesoło, ale najważniejsze że już prawie załatwione.
Pogoda okropna ale niestety musiałam wstać żeby Kube zaprowadzić do szkoły. Kolejna nieciekawa noc na mną, mojej Majeczce normalnie coś się odmieniło. Zasneła o swojej porze po czym po godz się zbudziła i do północy ją usypiałam, potem pobudka o 5, zjadła, pospała do 6 i koniec spania. Nie wiem co się dzieje. Chyba przestawię jej łóżeczko, może jej coś nie odpowiada w tym miejscu w którym śpi. Już sama nie wiem.. Gdyby jeszcze w dzień dużo spała ale nie.
Dzisiaj czeka nas pierwsze szczepienie, aż się boję. Czemu nie wymyślili czegoś w zastępstwie igły. Mam nadzieję że dobrze to zniesiemy i potem Maja tego nie odchoruje tylko prześpi

Oj Rudzia prawdziwe przeboje MASAKRA ale jak ona mogła tego nie wiedzieć co Ty jesteś pierwszą osobą w ciąży czy co?? Albo tylko życie Ci utrudnia specjalnie bo aż się wierzyć nie chce żeby pracodawca nie wiedział takich rzeczy:wściekła/y:
No ja dzisiaj idę dać mój MATB1 i zobaczymy co moja wariatka powie bo też do normalnych nie należy:no:

Oj Rudzia prawdziwe przeboje MASAKRA ale jak ona mogła tego nie wiedzieć co Ty jesteś pierwszą osobą w ciąży czy co?? Albo tylko życie Ci utrudnia specjalnie bo aż się wierzyć nie chce żeby pracodawca nie wiedział takich rzeczy:wściekła/y:
No ja dzisiaj idę dać mój MATB1 i zobaczymy co moja wariatka powie bo też do normalnych nie należy:no:

no tak sie zlozylo ze moj Franek bedzie pierwszym dzieckiem w tym domu w ktorym pracuje.... jedna szkotka byla raz w ciazy ale poronila.... nie wiem nie wiem ale moim zdaniem to sa oczywiste rzeczy i nawet jak jestem pierwsza to nalezy do obowiazku pracodawcy wiedziec takie rzeczy a jak juz nie wie to niech chociaz nie robi ze mnie glupiej ze ze mna cos nie tak i ze wymagam od niej niestworzonych rzeczy....

Rudzia to miałaś wesoło, ale najważniejsze że już prawie załatwione.
Pogoda okropna ale niestety musiałam wstać żeby Kube zaprowadzić do szkoły. Kolejna nieciekawa noc na mną, mojej Majeczce normalnie coś się odmieniło. Zasneła o swojej porze po czym po godz się zbudziła i do północy ją usypiałam, potem pobudka o 5, zjadła, pospała do 6 i koniec spania. Nie wiem co się dzieje. Chyba przestawię jej łóżeczko, może jej coś nie odpowiada w tym miejscu w którym śpi. Już sama nie wiem.. Gdyby jeszcze w dzień dużo spała ale nie.
Dzisiaj czeka nas pierwsze szczepienie, aż się boję. Czemu nie wymyślili czegoś w zastępstwie igły. Mam nadzieję że dobrze to zniesiemy i potem Maja tego nie odchoruje tylko prześpi
oj wspolczuje ..... ja na szczescie nie przechodzilam tego nigdy z Kacprem boje sie ze Franek bedzie zupelnym przeciwnienstwem i tym razem babel da nam popalic :):):)

Isabelll sliczne to co przyslalas, az lzy w oczkach. A szczepienie to mam nadzieje ze dasz rade , trzymam kciuki.

Rudzia- ty to masz naprawde przeboje, zal mi ciebie. Ja tez male mialam ale nie az tak. Najlepsze jest to ze te w ofisach zamiast znac sie na robocie to one nic nie wiedza i zawsze patrza z wielkimi oczyma... a o co Ci chodzi?????

Ja dostalam zaproszenie na szczepienie na swinska grype dla Barnimka....nie wiem mmmm.....

Kravat co z toba????? cos sie stalo???? pytam bo to takie nienormalne ze Cie nie ma na farmie i w restauracji i Ci wszystko zwiedlo......

Isabelll sliczne to co przyslalas, az lzy w oczkach. A szczepienie to mam nadzieje ze dasz rade , trzymam kciuki.

Rudzia- ty to masz naprawde przeboje, zal mi ciebie. Ja tez male mialam ale nie az tak. Najlepsze jest to ze te w ofisach zamiast znac sie na robocie to one nic nie wiedza i zawsze patrza z wielkimi oczyma... a o co Ci chodzi?????

Ja dostalam zaproszenie na szczepienie na swinska grype dla Barnimka....nie wiem mmmm.....

Kravat co z toba????? cos sie stalo???? pytam bo to takie nienormalne ze Cie nie ma na farmie i w restauracji i Ci wszystko zwiedlo......

ano co nas nie zabije to nas wzmocni.... mam nadzieje ze w poniedzialek wszytsko sie wyjasni i wkoncu bede mogla wypelniac wsyztsko dalej :)::)

a mozecie mi powiedziec jesli ktoras wie ile jest urlopu - chodzi mi o taki normalny..... wiem ze do tej pory byly 4 tygodnie a z tego co ostatnio slyszlaam podobno w 2009 wyszlo cos takiego ze jest 5 tygodni??? wiecie cos na ten temat???

hej laseczki.Na chwile wybudzilam sie z letargu-dzieki Asiek:)Mjoe kochanie chyba czuje sie zaniedbany bo ciagle spie:)wychopdzi do pracy-ja jeszcze spie, wraca to drzemie, wraca w nocy to juz jestem nieprzytomna.Szok.Moge spac 24/dobe.
Rudzia jesli chodzi o urlop to nie pomoge bo u nas naliczaja zaleznie od przepracowanych godzin.Takze zupelnie sie nie orientuje.

reklama
hej laseczki.Na chwile wybudzilam sie z letargu-dzieki Asiek:)Mjoe kochanie chyba czuje sie zaniedbany bo ciagle spie:)wychopdzi do pracy-ja jeszcze spie, wraca to drzemie, wraca w nocy to juz jestem nieprzytomna.Szok.Moge spac 24/dobe.
Rudzia jesli chodzi o urlop to nie pomoge bo u nas naliczaja zaleznie od przepracowanych godzin.Takze zupelnie sie nie orientuje.

to masz tak jak ja :):) w pierwszej ciazy cierpialam na bezsennosc a teraz spie gdzie usiade.... heheheh

Do góry