reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Dziewczęta :-D zapraszam na piątek do mnie na kawę!!!! Bo ja jestem uziemiona!! Czekam na faceta który ma odebrać mego lapta!!

EWA chętnie ja bym wpadła jutro, no ale pracuje od 8 do 20 hiii. Więc innym razem!!!

Uroki?? Myślę że coś w tym jest! Choć ciężko to wytłumaczyć, wręcz nie da się!!

Rudzia- co to za człek, z twojej szefowej!!

Isabell- a ja myślałam że twój piesek ułożony :p. Oj, nie zazdroszczę!!!

reklama
Rudzia pytalam w pracy.Poradzili mi zebys zglosila sie do Citizens Advice Bureau.I pytali czy pracujesz legalnie, bo moze cos twoj pracodawca sciemnie i dlatego nie chce dac ci tych papierow?
Asiek co z joga?Ja pracuje 1-4, wiec z kawka odpadam ale na joge ide.Oczywiscie gupole nastepny piatek wstawili mi 5-10.AAAAAAAAAAAAAAA
Dzis dostalam do podpisania health&safety ktore mamy co pol roku, to odrazu im dodalam ze nadal czekam na risk assesment:)Zobaczymy co szefowa na to:D

Niestety ja w piątek odpadam idę do pracy dwa razy od 12 do 3 i od 5 do zamknięcia mam tylko 2 godz żeby przyjść do domu i coś zjeść mówiłam im że nie daje już rady pracować w ten sposób no ale jak widać fakt tylko raz dostałam ale nie wiem jak ja to przetrwam a i jeszcze zapowiadaja że będzie dużo ludzi więc świetnie :-)
W ramach protestu jak nie będę już mogła to sobie siądę i koniec
PS. Idę właśnie do lekarza zobaczymy co mi powie:no: już się boję

Rudzia pytalam w pracy.Poradzili mi zebys zglosila sie do Citizens Advice Bureau.I pytali czy pracujesz legalnie, bo moze cos twoj pracodawca sciemnie i dlatego nie chce dac ci tych papierow?
Asiek co z joga?Ja pracuje 1-4, wiec z kawka odpadam ale na joge ide.Oczywiscie gupole nastepny piatek wstawili mi 5-10.AAAAAAAAAAAAAAA
Dzis dostalam do podpisania health&safety ktore mamy co pol roku, to odrazu im dodalam ze nadal czekam na risk assesment:)Zobaczymy co szefowa na to:D

jasne ze pracuje legalnie.... mam kontrakt robie tam od 10 miesiecy... dzis moj maz bedzie tam dzwonic bo sam sie wkurzyl.... i zobaczymy co mu powiedza..... jak nie to ide do CA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A u mnie jak narazie słońce świeci tylko trochę mrozno. Wprawiłam syna do szkoły i właśnie jem śniadanko. Wczoraj przemeblowałan Kuby pokój teraz ma więcej miejsca do zabawy, tylko żeby on jeszcze chciał bawić się w swoim pokoju:-:)-(.
Ewa w sumie to nie powinni dawać ci tak zmian ze względu na to że jesteś w ciąży

Pierwszy krok załatwiony MATB1 załatwiony :-) Teraz dziewczynki mam to skserować i dać mężowi?? Czy najpierw dać mężowi oryginał a później sobie wziąć do pracy??

reklama
Asiek ja na tą kawkę to chętnie ale niestety mam pierwsze szczepienie dla Majki, oj chyba będę płakać razem z nią. Ja jak widzę igłę to mi się słabo robi a tu będą kłuć moje maleństwo i to na dodatek 2 szczepionki.

Do góry