reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Witam z rana i witam też nową mamausię.
Co do farmy to słyszałam że super gra nawet w tym celu założyłam konto na facebooku ale jak narazie nie mialam na to czasu

reklama
Witam z rana :-)
Od 3 dni siadam zeby cos skrobac :-Dale ciagle cos:no:
Isabell Konrad chodzi narazie jeszcze do przedszkola na tew 2,5 h ale wczoraj mi wlasnie daly kartke ze trzeba przyniesc akt urodzenia ,te dzieci ktore teraz koncza 5 lat od sierpnia pojda do szkoly:tak:A slyszalas cos moze o spotkaniach Polskich mam w Coatbridge bo mo kiedys polzna namiary dala ale ja nie mam kiedy sie tam wyrwac:no:
Witam tez nowa mamusie:-):-):-)
Kurcze ale ta zima trzyma ciekawe kiedy pusci;-)
a o farmie to ja nie mam zielonego pojecia:confused:

Witam z ranka
Co za zimnota na dworzu -10 stopni.:shocked2:
Mam ubrany szlafrok i mi jeszcze zimno i chyb apojde zrobic 2 ga kawunie.
Moj G idzie dzis na film Avatar , ja bylam w zeszlym tyg i stwierdzam ze fajny i warty obejrzenia.:tak:

No ja ma farme i tez prowadze restauracje- obydwie takie gry na facebooku

Czolem zabki :)
Witam nowa mamulke :)

Doveinred jak Cie znalesc na fejsbuku :-)?
No FV tak mnie wciagnal, ze nawet zaczelam grac w Island Paradis i ZooWorld, kurcze i przez gre znalazlo sie wielu moich starych znajomych :-) .

Hej kobietki, mam pytanko i prosbe, ktora ze mna przechodzi na diete? No i moze rozpoczniemy jakies cwiczonka??? Tak noworocznie mnie nabralao, a sama jakos nie umiem sie zmobilizowac :sorry2:
Pomozecie???

kravat- no ja bym chcial adiete ale u mnie to sie nie da.. zabardzo lubie jesc:-D a cwiczyc to nie lubie...... ale mam wszelkie checi i pragnienia, moge Cie wspierac duchowo.

Dziewczynki w końcu witam z powrotem miałam małe przejście tzn przyjechałam z Polski w niedziele i okazało się że nie mamy ładowarki do lap topa że została na łóżku w Polsce więc zaczęly się poszukiwania kto nam może przywieść ją tutaj no i dopiero dzisiaj odzyskaliśmy kontakt ze światem:-) Najpierw pisze maila zaraz siadam do nadrobienia zaległości i mam nadzieje że się jakoś połapie:-)
Również serdecznie witam nowe mamusie na forum :-)

PS. dziewczynki dzisiaj jestem w domku sama jakby co bo mam na 6 do pracy i jutro mam wolne więc kto nie ma co robić komu się nudzi zapraszam serdecznie do mnie:-)

Witam:-)
Ja gram w farmvilla na facebooku wiec jak coś mogę być czyjąś sąsiadka:-p

Trochę mnie tu nie było- jakoś nie mogę się zebrać w tym nowym roku...po za tym mam znacznie mniej czasu na komputer- Ala woli raczkować po całym mieszkaniu niż siedzieć w jednym miejscu i bawić się zabawkami:-p

Witam też nową mamusię:tak: Kolejna z Edynburga no...czy żadna sięz Glasgow nie trafi? :sorry2:
No i gratuluję Makta zaręczyn:-) Nie wiem czy pisałaś gdzieś ale kiedy ślub? No i w Polsce czy tu?
Ja zaręczona jestem już prawie dwa lata ale jakoś ślubu jeszcze nie mam- chcemy sobie z Jarkiem zrobić cywilny ( J. jest ateistą) taki kameralny - my, moi rodzice i świadkowie. A potem zamiast wydawać kase na wesele to pojechać w podróż poślubną na Kubę. Wiem, że rodzina (zwłaszcza ta dalsza i moi teściowie) będą oburzeni, że nie ma wesela na 100 osób ( z których 75 % prawie nie znam, a 50 % nie lubię) ale nie będę robić imprezy tylko dlatego : bo co ludzie powiedzą. Nie lubie takich zjazdów rodzinnych i wzajemnych pretensji z tym związanych i nie mam zamiaru się nad sobą znęcać urdządzając to...zwłąszcza z okazji ślubu, który ma być moim i Jarka dniem ( o czym większość nawet nie pomyśli).
Uf...ale się rozpisałam. sorry:sorry2: Miłego dznia dziewczyny:tak:

Czesc dziewczynki:-)
Witam nowa mamusie:-)
Moje postanowienie noworoczne to bylo zaczac cwiczyc,maz po porodzie kupil mi sprzet ale jakos ciezko bylo sie zmobilizowac,ale tak jak sobie obiecalam wczor aj zaczelam ale nie wiem jak dlugo to potrwa,wiec Kravat i reszta chetnych zaczynac i bedziemy sie razem wspierac:-)
Ewa no w koncu spowrotem:-)
Ja dzisiaj w domku siedze cos nie za dobrze sie czuje,wzielam juz tabletki ale chyba potrzebna tu tez kawka,maly od 2 sie ciagle budzil wiec tez niewyspani jestesmy chyba te zabki,mam nadzieje ze w koncu jakis wyjdzie bo maly ostatnio strasznie niespokojny a przy tym daje nam popalic:-(

Doveinred dziekuję za wizytę ze swoim słodziakiem
Dziewczynki jutro mam wolne jak tylko chcecie to zapraszam serdecznie Emilia Asiek Gosia no i oczywiście nowe dziewczynki i ich pociechy :-)

reklama
Do góry