reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

A ja za 10 dni bede tu miala tesciowa.Staram sie nastwaic optymistycznie-to tylko 3 dni:)
U nas problemy z nia sa zawsze,przed slubem-bo dluzej siedzimy u moich rodzicow(tam mamy znajomych, banki, dentyste!!!), po slubie bo mowie do niej tesciowa a nie mama (nawet dzien po slubie na domowych poprawinach zaslabla z tego powodu i wszyscy parzeli na mnie jak na morderczynie), no i za kazdym razem jak tam jedziemy to :moglibysmy im dach wymienic, zrobic lazienke, ogrodzenie.
Takze zero litosci dla nich.Bedziemy tak spedzali czas w Polsce jak nam pasuje!!!

reklama
Emila jakos wytrzymasz dobrze ze to tylko 3 dni,ja narazie nie moge narzekac bo od sierpnia nie bylo zadnej awantury,ale nie ukrywam ze tam tez rzadza pieniadze.
Moze w Mothercare beda mieli jakies plaszcze albo w New Look w Fort tam mieli ciazowe wiec moze bedziesz mogla cos przymierzyc innego,nie jest latwo tu z ciuchami ciazowymi.

Moje zakupy dzisiaj się nie udały, byłam w kilku sklepach i nic ciekawego nie znalazłam więc znowu stawiam na ebay.
Dzisiaj czekają mnie porządki w papierach, oj jak ja tego nie lubię, wogle to już mam dość tych porządków, mam nadzieję że do końca tygodnia całkowicie ze wszystkim się ogarne.
Emilia ja dzisiaj w primarku widziałam ładne kurteczki ala płaszczyki i wyglądały całkiem jak ciążowe, ja miałam ten sam problem w ciązy zresztą nadal mam bo wszystko w cyckach na mnie za ciasne
Wygoniłam dzisiaj mojego J do roboty, niestety tylko tej dodatkowej czyli drobne naprawy domowe i remonty bo on to sie juz calkiem zasiedzial, nic mu sie nie chce i o robocie wogle nie chce myslec a ja go gonie.

A tak poza ty to zamarzyły mi się dzisiaj wakacje, dziewczyny jeśli macie okazję to rezerwujcie, 2 tyg na wyspach kanaryskich albo Ibiza za niecale 400 funtow. Oj gdybym miala kase to od razu bym zarezerwowala.
Ja cos osttanio mam wilczy apetyt i chętkę na słodycze wiec z mojej diety nici

isabell - nie zalamuj, dzis w nocy smialam sie na glos jak dziecko, bo snilo mi sie lato gdzies nad woda ze znajomymi :-( i bylo mi tak cieplo i blogo, o boziu..... ja chce !!!

Nic spadam do wanny, dzieciaki juz w swoich pokojach, a ja zaraz siadam do kompa na dluzej ;-)

Wlasnie kobitki, gracie moze w Farmville na facebooku, albo inne gierki w sieci??

Witam
Nazywam sie Karolina i jestem mama 14- miesiecznej Natalki mieszkam w Edinburghu czy mogla bym dolaczyc do was na forum wiem ze nie nadrobie wszystkiego o czym piszecie ale postaram sie byc na biezaco i po malu poznam was wszystkie.

Pozdrawiam i Szczesliwego Nowego Roku !

Kravat wiem ze Asiek ma farme na facebooku.
Isabell caly problem w cyckach:D Znalazlam dzis fajny plaszczyk w Bravissimo, za 40 funtow, w biuscie super tylko nie wiem jak duzy brzuszek mi urosnie wiec najpierw sprawdze w Mothercare.

reklama
Do góry