reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Faktycznie mamy naprawde blisko choc pierwszy raz slysze o tej miejscowosci
Serdecznie dziekuje za link, bo juz sie tyle naszukalam i nic nie znalazlam ze juz chcialam z polski sprowadzac a tu prosze, juz nie musze.

Hej kochane!!
Przypuszczam ze nie mam wiekszych szans na nadrobienie zaleglosci ale slabo u mnie w Polsce z dostepem do netu i z czasem :(

Ale nie zapomnialam o Was i co wiecej nawet sie troszke stesknilam.
U nas szalenstwo. Wszyscy chce nas odwiedzac i zapraszac, ogladac i bawic malenstwo a ja zamiast odpoczywac czuje sie bardziej zmeczona niz w szkocji he h ehe

No ale z newsow u mnie...
po pierwsze juz jestesmy po chrzcie i wszystko udalo sie pieknie.
Po drugie moj ukochany w sylwestra o polnocy mi sie oswiadczyl wiec jestem legalna narzeczona
Po trzecie chyba ze zmeczenia i stresu spowodowanego dluga droga do Polski zaraz po przyjezdzie na 3 dni stracilam pokarm...i walczylam aby go nadal miec. Udalo sie ale nie jest tak "mlecznie" jak bylo wczesniej...Nadal walcze i wierze ze sie uda ale butla sie musze ratowac od czasu do czasu.
Po czwarte juz sie martwie wyjazdem i pozegnaniem...ech bede ryczec. A do Was na dobre wracam 17.

Pozdrawiam Was serdecznie kochane mamusie i mam nadzieje ze nie umknely mi jakies mega wazne wydarzenia w waszych zyciach :)

Izabell do Airdrie autobusem jade 20 min takze prawie jestem jak z Airdrie:-D:-D
Nie ma za co znalazlam szybciutko tzn troszke corka mi pomogla tlumacza lepiej na angielski:zawstydzona/y:
tutaj duzo rzeczy mozna dostac tylko trzeba wiedziec gdzie szukac:-)
Widze ze chlopcow mamy w podobnym wieku:-)
Makta Gratuluje oswiadczyn:-)

Witam w Nowym Roku wszystkie kochane szkotki :-)

Przepraszam, ze zniknelam z pola, ale obiecalam sobie i rodzinie, ze kompa nie rusze ;-) i naprawde mi sie prawie udalo :-)
Makta - super wiesci!!! Oj magiczny ten 2010, oj magiczny :cool2:

Zycze Wam Dziewczyny, aby ten rok przyniosl wiele dobrych niespodzianek, aby byl pelen milosci i szalenstwa, i zeby buzki nam sie smialy i malo oczeta plakaly i zeby nasze dzieci w kosc nie dawaly, ach i oczywiscie seksu i namietnosci wiele, i szczesliwych godzin bez liku !!!!!

Matka Wszystkiego Najlepszego szczere gratulacje!!!! I Uściski!!!! Tak zapowiada się magiczny rok 2010, dla nas wszystkich!!

zQo faktycznie synów mamy w podobnym wieku. Twój chodzi już do szkoły? Mój musi iść jutro i po takiej przerwie wcale nie ma ochoty tam wracać.
Makta gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-). Co do zmęczenia to wiem co czujesz. Co prawda u moich rodziców odpoczywałam bo zajmowali się dziećmi za to u teściów musiałam to nadrabiać a na dodatek oni nie wiedzą co to cisza i to że ktoś potrzebuje odpoczynku to wogle nie odpoczełam nawet wtedy gdy Maja spała i miałam chwilę dla siebie. Najśmieszniejsze jest to że moja teściowa cały nasz pobyt przeleżała i przespała a potem gada że mało czasu tam spędziliśmy.
My też zaliczyliśmy chrzest ale gdybym jeszcze raz miała to zrobić to zrobiłabym tutaj o ile mniej problemów akurat w moim przypadku. Ogólnie to jetem zadowolona bo i tak zrobiłam po swojemu i miałam swoich gości ale nie uniknęłam tych jakich rodzina sobie zażyczyła.
Ogólnie z pobytu w Polsce jestem zadowolona bo tym razem olałam odwiedzanie rodziny i spotykałam się z tymi z którymi chciaąłm więc przyjemnie czas spędziłam a że oboje mamy takie rodziny że jak ich nie odwiedzisz to oni do ciebie nie przyjdą więc wiekszości nie widzieliśmy. oczywiście nie ominęło nas gadanie ale chociaż raz zrobiłam coś po swojemu. Kolejna wizyta w Polsce czeka mnie na wakacjach i też będzie po mojemu

Gratulacje Makta!!!
Gratulacje Izabell-nie dalas sie:)
U nas powieksza sie zapas rzeczy dla Dzidzki:)Zaczynamy sie zastanawiac na zamiana salonu z sypialnia bo jak przyjdzie lozeczko to juz sie nie pomiescimy.
W pracy masakra...nogi mi odpadaja,lece na moczenie:)

reklama
Dzien dobry dziewczynki:-)
Makta gratuluje ci bardzo i wszystkiego dobrego:-)
Isabell najwazniejsze ze ty jestes zadowolona i prawda musumy stawiac na swoim,my tez nie raz juz tak robilismy przez co narazilismy sie innym ale mamy to gdzies:-)
Emila ale fajnie,ja nie moglam sie napatrzec na ciuszki i wyprake dla malego:-D dzieczyny ale ten czas leci niedlugo bedziemy mieli nowe malenstwa na forum:-)
I znowu strasznie slisko,wczoraj bylam w pracy z malym i po skonczeniu chcialam isc na Princess na autobus i niespodzianka nie moglam isc w gore chodnikiem,ledwo doczlapalam sie 50m zjezdzalam w dol z tym wozkiem i wkurzona zadzwonilam po meza i musial po mnie przyjechac,moje buty to tragedia tak sliskie dzis pod klatka malo sie nie wylozylam:no: wiec Emila ja raczej nie pomoge:-D
A my tez w niedziele robilismy przemeblowanie,przenieslismy sie razem z malym do sypialni bo nie chcial wogole spac tylko tv ogladac i z nami siedziec a teraz ma spokoj,a i living room od razu wiekszy

Ostatnia edycja:
Do góry