reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Witam moje drogie,ale dzisiaj dzien dosc ze pogoda niezaciekawa ledwo doszlam do domu taki byl wiatr to jeszcze zgubilam chyba pieniadze nie duzo 20f ale ze mnie gapa:-(
Isabell zobaczysz zaraz wrocisz i bedziesz wychowywac dzieci po swojemu,ja tez czekalam do dnia wyjazdu i teraz mi sie nikt nie wtraca i robie jak ja uwazam ale wiem jest to denerwujace,ale trzyamam kciuki:-)a posciel jest sliczna nie dziwie ci sie ja chyba z jedna tez bym nie wyszla:-D:-D:-D
I zycze ci wszystkiego najlepszego na urodzinki,STO LAT, STO LAT:-)i mloda laska jestes wiec nie masie czym przejmowac:-)
Emila a gdzie to centrum bo chyba pierwszy raz slysze?
co do ksiazek to bardzo podobaja mi sie Perfumy ostatnio zapomnialam wam o ty powiedziec,super sie ja czyta,przeczytalam niestety tylko troche bo to nie byla moja,film tez ogladalam ale to nie to samo co czytac,chyba tez kupie ja do pl pojade:-)
My juz zastanawiamy sie nad kupnem spacerowki bo ten wozek juz troche za krotki,podobala mi sie z Graco ale widzialam ze byly tylko w Boots,a jak to jest z tym sklepem czy mozna je obejrzec czy tak w ciemno sie kupuje?zielona jestem:zawstydzona/y:

reklama
Hej Dziewczynki:)
Isabell STO LAT, STO LAT i nie strasz bo ja tylko rok od ciebie jestem mlodsza:)Wrocisz do nas to bedzie ci lepiej.
Gasiorek Perfumy mam i ci podrzuce-nic sie nie martw.Czekam tylko na grafik na przyszly tydz.
Centrum nazywa sie .:::::: FORT KINNAIRD :::::: Jedziesz 30 z north brigde.Sporo sklepow, mothercare i toys us our, to co mnie interesowalo.Maja teraz duzo przecen wozkow, luzeczek itp.

Faktycznie jakoś tak pusto ostatnio. Ale jakoś tak przed nowym rokiem nie mam siły ani czasu żeby coś napisać. Przyznam się jedynie, że was podczytuję.

Isabell- rozumiem twoją chęć powrotu do domu i mam nadzieje, ze jakoś to wszystko przetrwasz-pamiętam chrzciny mojego dziecka i inne wizyty rodzinne....potwierdzały jedynie powiedzenie, że z rodziną to dobrze się jedynie na zdjeciu wychodzi:baffled: każdy wiedział swoje, każdy chciał oczywiście jak najlepiej i w dobrej wierze i każdy sie o coś obrażał. No może po za moją siostrą i jej chłopakiem. Ale oni są młodzi, szczęśliwi, zkaochani i mają wszystko gdzieś:-p
Po za tym zauwazylam, ze takie zjazdy dwóch rodzin powodują napięcia w związku- dla J jego rodzina była priorytetem, dla mnie moja, już nie mówiąc o dyskusjach typu: bo twoja matka to to, a moja tamto itp. itd.
A tak po za tym to wszystkiego najlepszego najlepszego:tak:
happybirthday10rx3.gif

No i tak na wszelki wypadek gdybym tu nie wpadłą jutro:
Dziewczyny życze wam żeby ten przyszły rok był dla was, waszych dzieciaczków i waszych rodzin naprawdę bardzoooo udany:) A zwłaszcza dużo szczęścia życze tym, które mają urodzić - oby porody były łatwe miłe i przyjemne, a wasze maluszki zdrowe:tak:
happy-new-year-bunny.gif

isabell- spoznione ale szczere zyczonka urodzinowe.Duzo , duzo usmiechu i radosci Oto buziaczek dla Ciebie.
Co do poscieli to sa sliczne....az samej by mi sie chcialo pod taka spac!!!!:-D:-D
Jak bylismy w pl to tez mi malego rozpiescili. Caly czas chcial byc na rekach a juz mial 3 mies wiec jak kurcze nie po jego mysli bylo to zaraz maruda sie wlaczala. Troche minelo zanim doszlismy z nim do ladu....
Ale zawsze tak jest ze kazdy chce ponosic, powtracac i takie skutki..

gasiorek- no to bylam ja, pokazywalam ten chodzik. Fajny jest. Co do spacerowek moze w argosie tez sa tej firmy. Jest koniec katalogu wiec sa przeceny, warto zobaczyc.

A Wam Wszystkie drogie forumowiczki skladam zyczonka udanego sylwestra i szczesliwego Nowego Roku 2010

Dzięki dziewczyny za życzenia. Dzisiaj sylwester u znajomych, jedynych i najlepszych a jutro w nocy wyruszamy na prom.
Maja na noc dostała butle, dojadła cyckiem i spała 7 godz:-):-):-)
Ja jeszcze zaraz biegne na ostatnie zakupy, potem farbowanie włosów i pakowanie, czyli to czego niecierpie i niby dużo tutaj nie kupiłam z zrobiło się całe auto zapchane więc trzeba to wszystko powyciągać i ładnie poukładać.
Dziewczynki napiszcie jakie książki macie albo jakich autorów to będzie wiadomo z kim i czym można się powymieniać.
Pewnie już dzisiaj tutaj nie zajrzę więc życzę wszystkim wszystkiego najlepszego w nowym Roku

Załączniki

• 764570s1ywfpdanr.gif
    764570s1ywfpdanr.gif
    8,1 KB · Wyświetleń: 66
! ! ! ! ! ! ! Szczęśliwego nowego roku ! ! ! ! ! !
Życzę wam i sobie, dużo zdrowia, miłości i spełnienia marzeń ! ! ! !

Isabell Spóźnione życzonka urodzinowe!!! Wszystkiego najlepszego!!!!

A ja witam z ranka, przy kawusi w tym nowym roku!!!!!!!:-):-)

Tak okolo godziny 23:15 Barnim chyba stwierdzil ze chce przywitac Nowy Rok.
Oboje z G siedzimy na kompie i chcemy grac a ja tu patrze a Barnimek sam wstal i trzyma sie lozeczka i ze sliczna minka typu: to juz czas wstac!! - patrzy sie na nas!!!!!!
My w szoku bo nigdy sie nie budzil tak odkad przesypia noce!!! bylo to zabawne ale z drogiej strony - przerazenie CO teraz.. ha ha

reklama
witam w ten noworoczny wieczor.
My Sylwestra spedzilismy bardzo przyjemnie ze znajomymi ale dzisiaj jestem padnieta. Jednak malo spalam w nocy, potem wróciliśmy do teściów i tutaj niestety nie da sie pospac w dzien, co chwile ktos sie tlucze, nikt sie dziecmi nie zajmie a moje dzieciaczki dzisiaj strasznie marudne. Kuba czeka na powrot do domu a Maja chyba czuje to wszystko bo praktycznie nie spi i marudzi. Zreszta zauwazylam ze ona tutaj u tesciow jest marudna i nerwowa i malo spi, chyba jej miejsce nie odpowiada. Dzisiaj o polnocy wyruszamy na prom, pogode zapowiadaja nieciekawa wiec trzeba wczesniej wyjechac zeby spokojnie dojechac. Dzisiaj do konca sie pakowalismy i juz mam serdecznie dosc, normalnie naszly mnie takie nerwy i rezygnacja ze mialam ochote rozlozyc rece i plakac. Dobrze ze juz wracamy do domu. Chyba jeszcze nigdy tak sie nie cieszylam z powrotu pomimo ze ten czas minal tak szybko jak nigdy dotad. Pewnie jak dojedziemy to bede wygladac jak zombii. jedna noc nieprzespana, teraz cala noc w aucie wiec tez nie pospie, kolejna na promie a ja to zle znosze. Jak padne w domu to chyba nic mnie nie dobudzi.

Do góry