reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Makta trzeba bylo dac znac ze sie wybierasz, ja na wczoraj mialam paszport do odebrania ale jakoś mi się nie chciało jechać a tak to bym pojechała i byśmy się spotkały. Ja też jak mam chwilę to wybieram relaks a nie sprzątanie.
Rudzia ja przeczytałam wszystkie części zmierzchu, normalnie nie umiałam się oderwać, szkoda że tylko 3 są. Ostatnio zaczęłam czytać coś w podobnym stylu ale teraz już nie mam kiedy skończyć, może w końcu się jakoś zoorganizuje ze wszystkim w domu i zabiorę się w wolnych chwilach za czytanie.
Ja do Edynburga chyba wybiorę się we wtorek po ten paszport.

reklama
Makta trzeba bylo dac znac ze sie wybierasz, ja na wczoraj mialam paszport do odebrania ale jakoś mi się nie chciało jechać a tak to bym pojechała i byśmy się spotkały. Ja też jak mam chwilę to wybieram relaks a nie sprzątanie.
Rudzia ja przeczytałam wszystkie części zmierzchu, normalnie nie umiałam się oderwać, szkoda że tylko 3 są. Ostatnio zaczęłam czytać coś w podobnym stylu ale teraz już nie mam kiedy skończyć, może w końcu się jakoś zoorganizuje ze wszystkim w domu i zabiorę się w wolnych chwilach za czytanie.
Ja do Edynburga chyba wybiorę się we wtorek po ten paszport.

hmmm 3?? saga ma 4 czesci rozumiem ze odliczajac Zmierzch to 3??? ;-);-);-) polecam ksiazke tej samej pisarki niedawno sie pojawila "intruz" jeszcze sama nie czytalam bo czekam az mi z PL przyjdzie ale czytalam ze jest tak dobra jak saga o wamirach ;)

Kiepski dzien.Najpierw wzielo mnie na placz,potem nudy w pracy, no i dostalam telefon od rodzicow-wlamali sie im do mieszkania.Dol.Najbardziej zalamal sie moj brat bo ukradli mu nikona i medale za strzelanie!!!!!
Mieli tylko pol godziny bo Maly wroci ze szkoly i ich sploszyl.Najwazniejsze ze nikoimu nic sie nie stalo.Ale nastroj mialam wisielczy.
Teraz jest juz lepiej ale jestem zmeczona ostatnio wieczoram a jutro znowu 18-23.Ehh
Isabell co do prezentu to zalezy tez od wieku.Mojemu Tacie to zwykle whisky albo inny bajerancki alkohol( mozesz dostac rozne fajne butelki, nawet w ksztalcie globusa czy szkota).Tesciowa to jedynie sie cieszy z gotowki:( A Mama Irenka to zawsze na ostatnia chwile

Dzien dobry kochane!!! Isabell no wasnie mialam napisac e sie wybieram do Edi ale w niedzielé padl nam komputer wiec nie mialam jak :( i dlatwgo nic z tego nie wyszlo... I dziekuje za zyczenia dla Julki. Bidulka jeszcze spi i nie wie co ja dzisiaj czeka. Jedziemy na drugie szczepienie i jak zwykle mama bardziej zestresowana od coreczki he he he Mam nadzieje ze dobrze to zniesie. Co do prezentow to dla swojego Sebka mam taka stacje pogodowa, barometr, higrometr i termometr w takiej ladnej drewnianej obudowie. Bo marzylo mu sie od jakiegos czasu...co do reszty rodziny to jeszcze nie mam zielonego pojecia. A czas leci....

Witam z rana :-) co do prezentów to dla mojej mamy krem taki jak zawsze marzyła a w Polsce niestety cena zabija dla teściowej album ze zdjęciami z naszego ślubu bo nie ma chociaż już rok minął co do teścia to whiski on najbardziej się cieszy z alkoholu problem duży jest natomiast z moim tatą pewnie dostanie whiski ale ona tak bardzo nie przepada kupiłabym coś innego ale pomysłu brak:no:

Emilia napisz czy się gdzieś spotykamy czy po prostu o 11 u Gosi??

Hejka
Matka rowniez zyczonka i buziaczki dla malej.
Ewa- ja tez ide

Co do prezentow ja naszczescie nie bede w Pl by kupowac bo bym nie wiedziala co. Moja mama jest kaprysna i z niczego sie nie cieszy : a to... a myslalam cze co innego....no tak nie zabardzo!!!" itp.
Ciezko jej jest kupowac bo jak ktos jest nie wdzieczny to obojetnie co sie kupi i tak humor zepsuty:sorry:.
Nie maluje sie nie perfumuje nie urzywa kremow, ubiorow ma pelno wiec kicha........wogole o siebie nie dba:-(
A tata wszystko tez ma i nigdy nie wiem co pokupowac im.... a wiskey nie kupie im choc pewnie z tego to by sie najbardziej cieszyli.

Moze i ja poczytam ta ksiazke, weszlam na ten tytul i bylo cos o wampirach- czy to ta???? ja kocham takie upiorne rzeczy:laugh2:

reklama
Tak tak kochana to o wampirach jakaś saga ponoć 4 cześci a ja lubie takie książeczki więc jak będę w Polsce to kupie sobie pierwszą jak mnie zaciekawi to kupie i pozostałe :-)
Super że idziesz pewnie 11 30 co?? Barnim się chyba tak budzi?? Jak chcesz możemy iść razem :-)

Do góry