reklama
https://www.babyboom.pl/forum/zdrowa-mama-f90/spirala-3257/index2.html
przeczytajcie sobie dziewczyny wypowiedzi takiej anetusia86 na temat spirali (strony 2 i 3)i uslyszcie jej wolanie i zastanowcie sie nad tym szatanskim wynalazkiem !!!!!!!!
Tak apropo takiego tematu wczesniej o antykoncepcji

przeczytajcie sobie dziewczyny wypowiedzi takiej anetusia86 na temat spirali (strony 2 i 3)i uslyszcie jej wolanie i zastanowcie sie nad tym szatanskim wynalazkiem !!!!!!!!
Tak apropo takiego tematu wczesniej o antykoncepcji

https://www.babyboom.pl/forum/zdrowa-mama-f90/spirala-3257/index2.html
Tak apropo takiego tematu wczesniej o antykoncepcji![]()
Dobre to bylo
Rudzia fakt, ma 4 części, w każdym razie mam i przeczytałam wszystkie a intruza też właśnie sobie ściągnęłam z netu.
Emila a w jakich sklepach można dostać takie bajeranckie butelki? Ja jakoś nigdy się za tym nie rozglądałam a myślę że to będzie ciekawy prezent.
Doveinred tak te książki są o wampirach, mi się szalenie podobały, teraz będę kończyc coś w podobnym stylu Nory Roberts Magia i miecz i dalsze tomy, chyba 3 są, no i ściągnęłam tego intruza więc może przez święta uda mi się zrelaksować z książką.
A tak wogle to witam, ja już spacerek zaliczyłam bo moja Maja zaczyna mnie złe nawyki

Odnośnie prezentów to ja zawsze największy problem mam z moją mamą, jej bardzo ciężko coś kupić, nie maluje się, perfum nie używa, ciuchy jak do tej pory jej kupowałam i nie powiem nosi je ale swoich staroci andal się nie pozbyła i te starocie nosi o wiele częściej.
kravat
Aktywna w BB
Czesc dziewczyny, znowu mnie troche nie bylo i nawet nie proboje nadrabiac 
Wylaczyli nam internet, chyba w poniedzialek, do tej pory nie wiemy dlaczego, bo rachunki placimy przez direct, maz dzwonil juz pare razy i jak sie okazalo, ktos cos zle zapisal w systemie
normalnie jak w Polsce i dopiero dzisiaj nas podlaczyli, co dziwne telefon dzialal caly czas...
Doveinred - oj zdazaja sie czasem takie kfiatki jak anetusia86, ale dobrze ze sa bo by za nudno bylo ;-), zastanawiaja mnie tacy ludzie, czy oni tak sero serio, czy po prostu to czysta prowokacja z ich strony :-) patrze na ilosc postow - byc moze to zwykly troll, bo chyba tacy ludzie nie istnieja w realu.... przynajmniej mam taka nadzieje
Co tam u Was dziewczynki?? Stesknilam sie za Wami bardzo
Co do prezentow, to my chyba tradycyjnie, wyslemy kartki z plikiem zdjec dla rodzinki...
My w tym roku bedziemy chyba raczej chudo obchodzic swieta, nie dawno sie przeprowadzilismy i duzo kasy poszlo na meble i wykonczenie, a i tak jest jeszcze kuchnia do zrobienia, tzn podlogi i kuchenka..., poza tym moj M. wlozyl siano w firme i za nim nam sie to wroci, to jeszcze z pol roku pewnie minie :-( takze postanowilismy, ze kupujemy prezenty tylko dla dzieci, a my sobie odbijemy pozniej ;-)
Jejciu ostatnio tak sobie robie liste - taki noworoczny rozrachunek, co bym kiedys chciala mieci i zrobic :-) o cholerka duzo tego, a co dziwne, kiedys jak o tym myslalam, to wlasciwie 99% marzen - zachcianek dotyczylo dzieci, a teraz chyba dzieci rosna bo wiecej mysle o sobie - yupppi NARESZCIE

z mamusinej listy
- super rower i osprzet
- odkurzacz rumba i mop tez
-wiejski domek, gdzie byloby duzo bazantow, kur, psow i najlepiej blisko lasu ;-)
- konie (wlasciwie to dla Rozalki)
- moj wlasny kat z ksiazkami i same limitowane wydania (zloty Shakespeare np. )
- karnet na basen
- fryzjer co tydzien
- kosmetyczka raz na miesiac
- dobry duplikat Stanczyka Matejki i moze jeszcze Kossaka
- piec do wypalania gliny
- wydac w koncu serie lalek, ktore kiedys zaprojektowalam
- nareszcie dokonczyc wszystkie powiesci, ktore zaczelam i nigdy zadnej nie skonczylam
- aparat na zeby, wybielic te malpiszony
- no oczywiscie nareszcie wyjechac na Ibize - czyli wakacje, morze nie rzymskie, ale zawsze wakacje
- miec znowu przyjaciol
- nauczyc sie panowac nad nerwami
- moze rzucic palenie
- jeszcze raz zaczac studia i tym razem skonczyc (to bedzie 4 raz)
- nauczyc sie portugalskiego
- kupic prawdziwe kowbojki ;-)
- znalesc nareszcie wlasna droge zawodowa
- zabezpieczyc sie na starosc - czyli odkladac juz na dom opieki
- kupic dzieciom w polsce jakas nieruchomosc, najlepiej domek nad jeziorem, albo na polskiej wsi
- Wyruszyc w rejs zaglowcem....
no i chyba milion innych rzeczy :-)
a jak Wasze listy?? No i jak u Was jest z realizacja? Bo u mnie szaro buro i ponuro, bo duzo gadam a nic nie robie - oooo i to tez mogloby sie zmienic
Wylaczyli nam internet, chyba w poniedzialek, do tej pory nie wiemy dlaczego, bo rachunki placimy przez direct, maz dzwonil juz pare razy i jak sie okazalo, ktos cos zle zapisal w systemie

Doveinred - oj zdazaja sie czasem takie kfiatki jak anetusia86, ale dobrze ze sa bo by za nudno bylo ;-), zastanawiaja mnie tacy ludzie, czy oni tak sero serio, czy po prostu to czysta prowokacja z ich strony :-) patrze na ilosc postow - byc moze to zwykly troll, bo chyba tacy ludzie nie istnieja w realu.... przynajmniej mam taka nadzieje

Co tam u Was dziewczynki?? Stesknilam sie za Wami bardzo
Co do prezentow, to my chyba tradycyjnie, wyslemy kartki z plikiem zdjec dla rodzinki...
My w tym roku bedziemy chyba raczej chudo obchodzic swieta, nie dawno sie przeprowadzilismy i duzo kasy poszlo na meble i wykonczenie, a i tak jest jeszcze kuchnia do zrobienia, tzn podlogi i kuchenka..., poza tym moj M. wlozyl siano w firme i za nim nam sie to wroci, to jeszcze z pol roku pewnie minie :-( takze postanowilismy, ze kupujemy prezenty tylko dla dzieci, a my sobie odbijemy pozniej ;-)
Jejciu ostatnio tak sobie robie liste - taki noworoczny rozrachunek, co bym kiedys chciala mieci i zrobic :-) o cholerka duzo tego, a co dziwne, kiedys jak o tym myslalam, to wlasciwie 99% marzen - zachcianek dotyczylo dzieci, a teraz chyba dzieci rosna bo wiecej mysle o sobie - yupppi NARESZCIE

z mamusinej listy
- super rower i osprzet
- odkurzacz rumba i mop tez
-wiejski domek, gdzie byloby duzo bazantow, kur, psow i najlepiej blisko lasu ;-)
- konie (wlasciwie to dla Rozalki)
- moj wlasny kat z ksiazkami i same limitowane wydania (zloty Shakespeare np. )
- karnet na basen
- fryzjer co tydzien
- kosmetyczka raz na miesiac
- dobry duplikat Stanczyka Matejki i moze jeszcze Kossaka
- piec do wypalania gliny
- wydac w koncu serie lalek, ktore kiedys zaprojektowalam
- nareszcie dokonczyc wszystkie powiesci, ktore zaczelam i nigdy zadnej nie skonczylam
- aparat na zeby, wybielic te malpiszony
- no oczywiscie nareszcie wyjechac na Ibize - czyli wakacje, morze nie rzymskie, ale zawsze wakacje
- miec znowu przyjaciol
- nauczyc sie panowac nad nerwami
- moze rzucic palenie
- jeszcze raz zaczac studia i tym razem skonczyc (to bedzie 4 raz)
- nauczyc sie portugalskiego
- kupic prawdziwe kowbojki ;-)
- znalesc nareszcie wlasna droge zawodowa
- zabezpieczyc sie na starosc - czyli odkladac juz na dom opieki
- kupic dzieciom w polsce jakas nieruchomosc, najlepiej domek nad jeziorem, albo na polskiej wsi
- Wyruszyc w rejs zaglowcem....
no i chyba milion innych rzeczy :-)
a jak Wasze listy?? No i jak u Was jest z realizacja? Bo u mnie szaro buro i ponuro, bo duzo gadam a nic nie robie - oooo i to tez mogloby sie zmienic

Witam
my jeszcze przed spacerkiem, a to dlatego, ze Ala prawie całą noc nie spała i teraz albo spi albo marudzi tak na przemian
Co do prezentów- teściom nie kupuję, mamie kupiła krem na dzień i na noc( moja mama uwielbia zestawy krem na dzień i na noc i ich używa więc wiem, że jej sie spodoba). Co do taty to kupie mu jakąs gre wojenną na kompa i tyle
On bardziej ucieszyłby się z whisky ale moja mama nie byłaby zadowolona, że on pije więc taki prezent odpada
Co do książek to uwielbiam je czytać...niestety z powodu umiejętności szybkiego czytania przeczytanie jednej zajmuje mi około 2 godzin....co sprawia, ze czytam po 2 książki dziennie i czasem nie mam już nic ciekawego do czytania
Co do Zmierzchu- są cztery cześci:
Zmierzch
Księżyc w nowiu
Zaćmienie
Przed świtem
Podobało mi się to aczkolwiek to co ta pani zrobiłą wampirom jest straszne
Znacznie bardziej wole takie prawdziwe wampiry w Kronikach wampirów Anne Rice.
Co do tej spirali to baba jest nawiedzona
o ile pisze to serio;p
Ja bym spirali nie chciała. Po prostu mnie to nie przekonuje.

Co do prezentów- teściom nie kupuję, mamie kupiła krem na dzień i na noc( moja mama uwielbia zestawy krem na dzień i na noc i ich używa więc wiem, że jej sie spodoba). Co do taty to kupie mu jakąs gre wojenną na kompa i tyle

Co do książek to uwielbiam je czytać...niestety z powodu umiejętności szybkiego czytania przeczytanie jednej zajmuje mi około 2 godzin....co sprawia, ze czytam po 2 książki dziennie i czasem nie mam już nic ciekawego do czytania

Co do Zmierzchu- są cztery cześci:
Zmierzch
Księżyc w nowiu
Zaćmienie
Przed świtem
Podobało mi się to aczkolwiek to co ta pani zrobiłą wampirom jest straszne

Co do tej spirali to baba jest nawiedzona
Ja bym spirali nie chciała. Po prostu mnie to nie przekonuje.
Ostatnia edycja:
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
No a my juz po szczepieniu
Julka byla dzielna i teraz sobie smacznie spi po spacerze. Mam nadzieje ze jak pierwsze szczepienie zniosla tak dobrze teraz tez tak bedzie... Kravat Tobie odcieli net mi w niedziele padl komputer he he he moze to jakies komputerowe grudniowe fatum nad nasza okolica??? Kurcze zimno dzisiaj, normalnie zmarzlam na tym spacerku
A co do tej spiralki to usmialam sie nieziemsko...no ale, trzeba szanowac podejscie do zycia innych
)))
reklama
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
Aaaa, zapomnialam. Bylam jeszcze na basenie dowiedziec sie o zajecia dla maluszkow
I chyba od lutego jak wrocimy z Polski zaczne chodzic z Julka....i juz sie nie moge doczekac jak bedziemy sie razem plumkac hihihihi
Podziel się: