reklama
oj ja tez musze zabrac sie za porzadki przed wyjazdem, bo ostatnio ponad 2 tyg temu mialam porzadnie wysprzatany dom a tak to ciagle tylko na szybko go ogarniam i jak zwykle wszystko zostawiem na weeken, oj musze pogonic tego mojego faceta do sprzatania, tylko kiedy jak go ciagle nie ma
oj ja tez musze zabrac sie za porzadki przed wyjazdem, bo ostatnio ponad 2 tyg temu mialam porzadnie wysprzatany dom a tak to ciagle tylko na szybko go ogarniam i jak zwykle wszystko zostawiem na weeken, oj musze pogonic tego mojego faceta do sprzatania, tylko kiedy jak go ciagle nie ma
oj ja mam to samo moj ciagle w pracy wiec trzeba czasami samemu sie ruszyc.. a dzis to takie wieksze juz porzadku na swieta wykorzystalam okazje ze sloneczko dzis swieci....
Ja wlasnie zaczelam robic porzadki, powoli bo z maluszkami to inaczej sie nie da, ale powoli do przodu i bedzie slicznie.
Ja akurat ksiazek nie lubie czytac, killanascie przeczytalam ale jest to dosc literatura wybrana.
Co za pogoda pada i pada, ostatecznie nie wyszlismy na dror i siedzimy w domku.
Ja akurat ksiazek nie lubie czytac, killanascie przeczytalam ale jest to dosc literatura wybrana.
U nas nie pada ale jest chlodno i troche wieje. Ja musialam wyjsc odebrac Kube ze szkoly.
W sobote wybieram sie na zakupy, bo w swoje ciuchy sie nie mieszcze a zbliza sie wyjazd do Polski wiec nie moge ciagle w starych dresach chodzic. Oj bede miala depresje w sobote, bo jednak troche tych kg mi zostalo, jak narazie staram sie lustro omijac z daleka
W sobote wybieram sie na zakupy, bo w swoje ciuchy sie nie mieszcze a zbliza sie wyjazd do Polski wiec nie moge ciagle w starych dresach chodzic. Oj bede miala depresje w sobote, bo jednak troche tych kg mi zostalo, jak narazie staram sie lustro omijac z daleka
Ja wlasnie zaczelam robic porzadki, powoli bo z maluszkami to inaczej sie nie da, ale powoli do przodu i bedzie slicznie.
no u nas na szczescie dzis bylo bardzo ladnie dlatego wykorzystalam pogode i umylam okna
co do ksiazek to ja lubie czytac ale malo na to czasu... ostatnio jak bylam w PL to chcialam zobaczyc skad ten caly szum wokol tego calego "zmierzchu"
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
Hej mamuski!!! Zepsul nam sie komputer i dlatego mialam maly przestoj. Do tego drugi ktory bym tak "w razie czego" tez padl i to calkiem bo zepsula sie plyta glowna wiec pewnie bedzie musialbyc pochowany
teraz niby jest ok ale nie mam poslkich znakow wiec wybaczcie mi takie suche pisanie. Widze ze temat sprzatania ostatnio na tapecie. Ja nwet o tym nie mysle bo tez od dluzszego czasu tylko ogarniam mieszkanko a o takiech porzadnych porzadkach moge tylko pomarzyc. Ale jakos chyba nie bede plakala z tego powodu... A wczoraj bylismy w Edim
po paszport dla Julki i do fryzjera...i tak zalowalam ze nie mialam wczesniej kompa bo wp[adlabym gdzies na kawke chociaz taka szybka...no ale coz. Moze nastepnym razem???
No z tym sprzataniem to nie jest latwo szczegolnie przy malym
ale staram sie przynajmniej codziennie odkurzac :-)ale swieta ida wiec trzeba sie wziac w garsc
Pewnie Makta jak bedziesz to zawsze mozesz wpasc na kawke:-)

Pewnie Makta jak bedziesz to zawsze mozesz wpasc na kawke:-)
reklama
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
Codziennie odkurzac
chcialabym miec na to czas... tym bardziej ze lubie odkurzanie i zawsze mam wrazenie ze jak poodkurzam to jakos tak czysciej sie robi
No ale ostatnio jak mam do wyboru chwile relaksu czy odkurzanie wybieram relaks he he he
Podziel się: