reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Witam w koncu mam chwile,my juz tez spacerek zaliczony:-)
Wczoraj ubralam choinke i inne dekoracje i tak swiatecznie sie zrobilo:-)
Almani wszystkiego najlepszego dla coreczki,STO LAT:-)
Jezeli chodzi o prezenty to mojej mamie i tesciowej zawsze jakies kremy czy perfumy,dla tescia jakis dobry alkohol ale ostatnio kupilismy ksiazke o ogrodnictwie,lubia cos takiego chcielismy o pszczolach ale nie bylo:-(
ta klientke niezle pojechalo,pewnie to ta z tych nawiedzonych jesli to serio:tak:
Dziewczynki to o ktorej jutro bedziecie??

reklama
Kravat dluga ta lista:-D
Moim marzeniem to jest miec dom z ogrodkiem,duza kuchnie bo uwielbiam gotowac,dwa owczarki niemieckie i pojsc na studia na turystyke i narazie z tego co pamietam to chyba tyle,zobaczymy moze kiedys cos sie zrealizuje:-D

Boze ja sie dopiero obudzilam!!!
Ewa my idziemy do Gasiorek jutro:)Jak chcesz sie z nami spotkac po drodze to moze o 11 pod polskim sklepem neptun na Easter rd?
Bardzo chcialabym przeczytac Zmierzch.
Isabell takie fajne flaszki mozna kupic w szkockim sklepie na Princess st (Sa dwa jeden to paterson i cos tam, drugi maly w piwnicy) albo przez internet -chociaz teraz to pewnie juz za pozno na neta.Daj znac co z wtorkiem to moze zorganizujemy jakas kawke.Nie wiem jak dobrze znasz Edi.Ja jeszcze nie wiem jak pracuje we wtorek, ale powinnam miec tylko wieczorna zmiane.

Ja sie zaraz pochlastam chyba :wściekła/y::wściekła/y: mam internet, ale telefon nie dziala :shocked2: juz zupelnie zglupialam, musze do nich zadzwonic i znowu wyjasnic :( godzine temu dzialal... a teraz: "hello to Virgin Media..." lotdefak :wściekła/y:
Makta, no moze na prowincji tak juz jest ;-) w ramach oszczednosci wylaczaja nam wyjscie na swiat :-p
Gasiorek - oooo liste mam jeszcze dluzsza, ale czesto zapominam :) no jeszcze zrobic prawko na motocykl i kupic sobie crossa :-) i miec wiecej cierpliwosci do robotek recznych :-D

Emilia, super sa te butelki - nessie czad !!!
Apropos w tamtym roku wszystkim wyslalismy nasza naszejsza bo z percic (zaraz z pod ;)) Famous Grouse
10 letnia
600211.jpg

Kurcze ze ja nigdy nie widzialam tych butelak ale sa super:tak:
Kravat wow,jak ja bym miala taka liste to z moimi zdolnosciami i szczesciem zycia pewnie by mi zbraklo:-D:-D:-D

No to dziewczynki ok o 11 pod sklepem cobym sama nie zabłądziła :-) A po Doveinred wyjdę jakby co jutro mam czas tak gdzieś do 2 bo później muszę zrobić obiadek na szybko i uciekać do pracy niestety ale sobota wolna. Wole pracować tak jak dzisiaj w dzień a nie w nocy zawsze wieczorem mam czas na coś jeszcze a nie tak jak zwykle przyjde i padam na łóżko :no:
Co do książki to ja juz powiedzialam tacie żeby się dowiedział co i jak z tym zmierzchem ile kosztuje i takie tam to może przywiozę jak wróce a jak przeczytam to na 100 % pożyczę lub wymienimy się na jakąś inna ja uwielbiam czytać po prostu kocham i razem z mamą tak czytamy zawsze zabieram jej jakieś książki jak przyjeżdżam najpierw na studiach a teraz trochę dalej podróżują :-)
Więc na bank ich trochę przywiozę to sobie coś wybierzesz i poczytasz zresztą jutro pogadamy.
Co do zmierzchu to bardzo chcę go dostać jak to taka fajna książka

witam sie serdecznie :)

no co do prezentow kochani... to dla mojej mamy perfumy oczywiscie tata dobry alkohol.... tesciowa dobra ksiazka...

oj cos sie dzis zle czuje pol nocy nie spalam bo mnie strasznie brzusio bolal ;( mam nadzieje ze sie nic nie dzieje zlego ;(

a teraz czas na zakupy milego dzionka zycze :)

reklama
Emilia dam znać jeszcze co do wtorku bo nie wiem czy pojadę ja czy mój J. Ja się dzisiaj wyspałam bo sprzedałam dziecko mężowi. Maja po karmieniu strasznie się wierciła i nie mogłam spać więc mój J przetrzymał ją do następnego karmienia a ja spokojnie pospałam.
Wczoraj zaliczyłam lekką depresję, chcialam kupić sobie jakieś ciuchy i przeraziłam się bo we wszystkim wyglądałam tragicznie.
Dzisija mnie cos moja rana boli i zauważyłam plamke krwi, mam nadzieję że tylko jakiś strupek sobie zdrapałam.

Do góry