reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Witam dziewczynki moje kochane ja dzisiaj znowu tylko na chwilke bo zaraz uciekam do pracy na 12 do 18.
Wszystkie te zabawki takie śliczne że aż coś się robi pewnie zwarjuje jak przyjdzie mi coś wybrać :no:
Mam pytanko do Was czy Wy tez tak miałyście na początku że czułyście maleństwo jak siedziałyście lub leżałyście a jak się stoi lub chodzi to nie??
Troche szaleje wiem ale jak się nie poroszu z godzinę to ja już zawału dostaje:no: nie wiem co będzie dalej

reklama
Ewcia bedziesz mniej czuc jak jestes w ruchu na poczatku.to normalne:-)ja kopniaki czulam dopiero jak po pracy do domu sie przywloklam i sie relaxowalam:-)w pracy nie bylo czasu na myslenie czasem a co do piero czuc ruchy maluszka.:zawstydzona/y:

ja sie witam i znikam.chata ogarnieta-po wierzchu:zawstydzona/y: teraz prasowanie...buuuuuuuuuuuu niech ktos mnie kopnie w dupke na zaped :zawstydzona/y:jak widze ta sterte rzeczy do prasowania to robie wszystko zeby ja ominac z daleka:zawstydzona/y:ostatnio nic mi sie nie chce i odpoczywam po amelkowych zabkach zamiast sie ruszyc do roboty:no::no:nadal nic jej jeszcze nie wylazlo ale juz tak bardzo nie placze i nie marudzi:-Dpozdrowki dla Was papapaptki

Witam dziewczynki moje kochane ja dzisiaj znowu tylko na chwilke bo zaraz uciekam do pracy na 12 do 18.
Wszystkie te zabawki takie śliczne że aż coś się robi pewnie zwarjuje jak przyjdzie mi coś wybrać :no:
Mam pytanko do Was czy Wy tez tak miałyście na początku że czułyście maleństwo jak siedziałyście lub leżałyście a jak się stoi lub chodzi to nie??
Troche szaleje wiem ale jak się nie poroszu z godzinę to ja już zawału dostaje:no: nie wiem co będzie dalej

Ja tez tak mam:)
Jak chodzisz to "usypiasz " dzidzke a jak ty odpoczywasz to ona szaleje:)
Ja najbardziej czuje ruchy jak leze na plecach.Rano zanim wstane zawsze lezakuje zeby sie upewnic ze ona tam jest:D

Ewa tak jak pisza dziewczyny to normalne,tez tak mialam i ciagle wyczekiwalam czasami specjanie w pracy siadalam i czekalam na kopniaki :-Dmoj maly caly czas szalal niesamowicie ale ja ciagle sobie wkrecalam ze moze za malo:-D
Ja dzisiaj ubieram choinke wlasnie tak sobie dzisiaj pomyslalam ze juz czas:-)
Ostatnio cos mnie naszlo na czytanie ksiazek,w ciazy to chyba wszystkie jakie mialam przeczytalam i ciagle dowozilam z polski a teraz dosc z nie mam,pozyczylam jedna to nie mam zbytnio czasu i jeszcze sie za nia nie zabralam:-D

Jejku jak dobrze że Was mam ja już w paranoje wpadam chyba dokładnie tak jak mówicie jak chodzę biegam po pracy to nic dopiero jak do domu przyjde jeszcze taka długa droga przed nami a ja już bym chciała przytulic moje maleństwo

Emilia czyżbyś pisala o książce jakiejś?? Ja uwielbiam czytać możesz napisać co to??:-)

Czytalam "Nagie kosci"Kathy Reichs, o pani antropolog rozwiazujeacej sprawe morderstw:)Mam kilka ksiazek z Fabryki Slow-Zambocha, Pilipiuka,Piekary.Glownie fantastyka .Kilka kryminalow po ang( Lee Child), po polsku.Jakby cie cos interesowalo daj znac:)

Ewa tak pisza dziewczyny, jak chodzisz to kolyszesz dziecko i ono wtedy najczesciej spi, jak stoisz to ma jeszcze sporo miejsca wiec ruchy tez nie sa az tak wyczuwalne. Ja w ciazy tez przeczytalam mnostwo ksiazek a teraz nie mam na to czasu. Tylko ze ja sciagalam z internetu i drukowalam, chociaz ksiazek w domu tez mam sporo ale juz wszystkie przeczytane.
Pochwalilam moje dziecko, jakis szal normalnie dzisiaj, od 6.30 do teraz przespala moze pol godz i to nie na raz. Myslalam ze problem z kupkami mamy juz z glowy ale niestety znowu sie meczy.
Ja wlasnie druga kawe pije bo cos cisnienie chyba nie takie.
Jesli chodzi o zabawki to ta co ostatnio pokazywalam to kolezanka mi mowi ze w rzeczywistosci to ona taka ladna nie jest, jakas blada i malo tych zabawek tam. Ale to fakt teraz tak duzo roznosci jest ze nie wiadomo co wybrac

reklama
Do góry