reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Ahoj towarzyszki!!!:-D:-D:-D
I jak mija piekna sobota???
My właśnie wrócilismy z rodzinnego spacerku. Teraz Seb pojechał zalatwiac jakieś swoje sprawy a ja kończe obiad...(Kravat...u mnie ogórkowa i gulasz z karkóweczki z ziemniaczkami:-):-):-))
Wieczór mam nadzieje bedzie spokojny i domowy.
A moja Julka wczoraj znowu mnie zaskoczyła:szok::szok::szok::szok:
Wypiloa przed snem 210 ml w jakis 3 porcjach miedzy 20:30 a 22 i obudziła sie chwile po północy GŁODNA he he he popiła sobie cycka i spała do 6. No moje dzieice chyba ma 3 żołoądki cos tak czuję....

reklama
DROGIE MAMUSIE!

Małą gwiazdkę przed świętami
Przyjmij proszę z życzeniami
Może spełni się marzenie
Białe Boże Narodzenie
Lub, gdy przyjdzie Ci ochota
Niech to będzie gwiazdka złota
Bo, gdy spada taka z nieba
Wtedy zawsze marzyc trzeba
No, a jeśli tak się zdarzy,
Że srebrzysta ci się marzy
Możesz także taką zdobyć
I choinkę nią ozdobić
Gwiazda, gwiazdce zamrugała
I choinka lśni już cała
Naszych marzeń jest spełnieniem
Bo jest piękna jak marzenie
A pomarzyć czasem trzeba
Każdy pragnie gwiazdki z nieba

To ja też tak świątecznie:-) Dużo prezentów na mikołaja dla was i dla waszych dzieciaczków kochane:tak:
merry%20christmas%20baby%27s.jpg

Hej dziewczynki. Ja wczoraj zabiegana bylam. Najpierw moje dziecie nie chcialo spac wiec w koncu poslzismy na spacer a potem stwierdzilam ze skoro ona i tak nie spi to jedziemy zalatwiac sprawy. Musialam kupic kubie buty do szkoly bo czesc porozwalal a z reszty wyrosl. Dzisiaj robie przeglad jego szafy bo odkad zaczal szkole to nic mu nie kupowalam a ze swoich ciuchow pewnie juz powyrastal a niedlugo wolne w szkole wiec musze mu cos pokupowac.
Dziewczyny jak wygladaja kolki???
Ja przy Kubie tego nie mialam a teraz wydaje mi sie ze Maja ma kolki bo strasznie napina sie po jedzeniu i nie tylko i ma problem z kupka i gazami a co za tym napinaniem idzie to jej sie potem ulewa i to czasami bardzo duzo.
A wogle to moje dziecko mnie zaskoczylo, karmilam ja o 22 i spala mi do 6 rano, co prawda ze mna w lozku ale ani razu sie nie obudzila. Fakt ze wczoraj w ciagu dnia bardzo malo spala i co chwile jadla ale mimo wszystko jestem w szoku.
A tak poza tym to jak tam Mikolajkowy nastroj?
My dzisiaj od 6 na nogach, bo Maja sie wyspala, moj J pojechal do pracy wiec przez wiekszosc dnia musimy sobie radzic sami:-(
doveinred fajnie ze pierwszy dzien a wlasciwie noc w pracy udana, dobrze ze masz tylko 2 nocki wiec bardzo zmeczona nie bedziesz.
Dziewczyny czy orientujecie sie jak to jest z child tax? Bo to wszytsko bylo na mojego J, teraz musi do nich zadzwonic ze stracil prace, ja jestem jako joint aplicant i czy teraz on musi zrobic transfer na mnie czy normalnie bedziemy dostawac po tym jak on stracil prace?

Dziewczyny czy orientujecie sie jak to jest z child tax? Bo to wszytsko bylo na mojego J, teraz musi do nich zadzwonic ze stracil prace, ja jestem jako joint aplicant i czy teraz on musi zrobic transfer na mnie czy normalnie bedziemy dostawac po tym jak on stracil prace?
najlepiej zadzwon ro revenue.na dokumentach z child tax znajdziecie nr tel oni wam wszystko dokladnie wyjasnia:tak:a co do kolek-to moze byc ze to kolki:zawstydzona/y:mozesz podawac infacol-mozna go stosowac od urodzenia i tak dlugo jak to konieczne.kosztuje grosze w aptece czy tesco:tak:a dla pewnosci dopytaj polozna czy pielegniarke jak masz watpliwosci:tak:
witam sie mikolajkowo.od 4 rano biegamy na zmiane z mezem smarowac dziaselka i smoka podawac:zawstydzona/y:kupilam ten magiczny ashton powder i zobaczymy.jak nie zdziala cudow ktore nam obiecywano to lece do lekarza i nie dam sie splawic bez gruntownych badan:tak:wczoraj polatalam troche po princess str i mam dosyc-jakie tlumy ludzi:szok::szok:ehhh przed swietami to zakupy online wole:-)bez tlumow i kolejek do kas:tak::-)
milego dnia dziewuszki zycze.
Ps.Emilia daj znac co do juterka:tak::-):-)

Hejka,ja tylko na chwilke przed praca.
Azorek przepraszam , ze tak pozno sie odzywam ale niedosc ze wymeczyli mnie w pracy to wieczorek ostalam telefon ze kumpla zwinela policja w Edim i razem z jego dziweczyna probowalysmy sie dowiedziec co sie stalo.Wrocilam do domu o 23.30 i padlam.Okazalo sie ze mysleli ze prowadzi po pijaku ale "balonik" sie rozwalil i musieli mu pobierac krew, czekali tez dlugo na tlumacza.Masakra.Teraz czeka na wyniki badan.
Azorek postaram sie byc na 11.30.Autobus 16, tak?Napisz mi gdzie mam wysiasc:)
Milego dnia dziewczyny.
Isabell nie pomoge, nie mam pojecia jak tu dzialaja benefity.

reklama
Na kolki polecam wodę koperkową (Gripe Water)-dostępna w sklepach Quality Save za Ł1,49. Tam kupiłam dla mojej koleżanki. Czy jest w innych sklepach? Tego nie wiem.:no:

gripewater.jpg

Do góry