reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Dobry wieczór!!!

Jest późno więc przypomnę się krótko!! Co ze spotkaniem u mnie 7 lub 8??
Kto się pisze?? Upiekę ciasto specjalnie na tę okazję!! :-)

Uciekam!!! Bo znów z pracy będą dzwonić, aby zapytać czy wiem iż powinnam być w pracy!! HIIII Trzymajcie się ja jutro obiecuję nadrobić zaległości!!!!

Dzien dobry z rana :) pogoda u nas paskudna, spac sie chce i z tej okazji zdazylam juz nawrzeszczec na M.,potem zrobilam jajeczniczke i parzona kawe w ramach przeprosin ;-)
Choc nadal chce mi sie strasznie spac, a tu jednak mozna by cos w domku zrobic...

Jakie zabki macie propozycje kulinarne na obiad? Od rana cos za mna chodzi i nie moge trafic co to takiego... Jak na razie na obiad wymyslilam tradycyjna biala rybke ziemniaczki i surowka z kiszonej kapustki, ale chyba nadal to nie to :-) o boszze mam nadzieje ze w ciazy nie jestem :-D

No nic chyba jeszcze jedna kawa i za porzadki, bo dom wyglada gorzej niz Stajnia Augiasza - serio mowie - w kazdym kacie ciuchy, na podlodze rozsypany popcorn (wczoraj lecial HP) i ogolny artystyczny nielad :cool2:;-) panuje wokol

Milego dnia kobietki :)

Witam,
ale pogoda...nie zaluje ze caly dzien bede w pracy.
\Kravat chyba cie nie pomoge-ja na obiad mam pomidorowke:)Nadal jestesm na etapie zup.Chociaz w lodowce czeka na pon kawalek swinki na pieczen z czosnkiem:)
Trzymajcie sie dziewczyny, zajrze wieczorkiem

Hejka moje drogie!
Melduje sie po pierwszym dniu w pracy. Nie bylo tak zle choc zmeczona na naxa. Za duzo nie kimnelam pewnie tak godzinke bo oprocz tego gadalysmy i tak jakos czas lecial. Dzis znowu do pracy, przespalam sie od 9-13:30 i zobaczymy czy uda sie zdrzemnac przed praca.

Trzymajcie sie - papatki

Hejka moje drogie!
Melduje sie po pierwszym dniu w pracy. Nie bylo tak zle choc zmeczona na naxa. Za duzo nie kimnelam pewnie tak godzinke bo oprocz tego gadalysmy i tak jakos czas lecial. Dzis znowu do pracy, przespalam sie od 9-13:30 i zobaczymy czy uda sie zdrzemnac przed praca.

Trzymajcie sie - papatki

no to fajnie ze w pracy czas zlecial :tak: ja bym chciala pracowac na nocki ale nie ma narazie pracy dla mnie zadnej :-( a ty gdzie pracujesz??

witam sie i zegnam do pozniej papa:*

reklama
Dzień dobry:-) trochę późno ale na zakupach byliśmy:tak: Wszystkie prezenty już kupione i mamy święty spokój:-p
Co do pracy to nie wiem czy nie pójdę od stycznia...hmm...tylko na dniówki bo Jarek może pracować w domu więc Ala mogłaby z nim zostać:tak: Zwłaszcza, że to córeczka tatusia...Jarek ją lepiej karmi, lepiej kąpie, lepiej przewija i lepiej się z nią bawi....ona jak tylko go widzi to aż piszczy z radości:laugh2:

Do góry