reklama
Dobry wieczór!!!
Jest późno więc przypomnę się krótko!! Co ze spotkaniem u mnie 7 lub 8??
Kto się pisze?? Upiekę ciasto specjalnie na tę okazję!! :-)
Uciekam!!! Bo znów z pracy będą dzwonić, aby zapytać czy wiem iż powinnam być w pracy!! HIIII Trzymajcie się ja jutro obiecuję nadrobić zaległości!!!!
Jest późno więc przypomnę się krótko!! Co ze spotkaniem u mnie 7 lub 8??
Kto się pisze?? Upiekę ciasto specjalnie na tę okazję!! :-)
Uciekam!!! Bo znów z pracy będą dzwonić, aby zapytać czy wiem iż powinnam być w pracy!! HIIII Trzymajcie się ja jutro obiecuję nadrobić zaległości!!!!
kamilalopez
Fanka BB :)
Witaj Makta-tak sie zastanawialam co tam u Ciebie slychac,juz nie zagladasz do nas na forum od dawna
kravat
Aktywna w BB
Dzien dobry z rana
pogoda u nas paskudna, spac sie chce i z tej okazji zdazylam juz nawrzeszczec na M.,potem zrobilam jajeczniczke i parzona kawe w ramach przeprosin ;-)
Choc nadal chce mi sie strasznie spac, a tu jednak mozna by cos w domku zrobic...
Jakie zabki macie propozycje kulinarne na obiad? Od rana cos za mna chodzi i nie moge trafic co to takiego... Jak na razie na obiad wymyslilam tradycyjna biala rybke ziemniaczki i surowka z kiszonej kapustki, ale chyba nadal to nie to :-) o boszze mam nadzieje ze w ciazy nie jestem
No nic chyba jeszcze jedna kawa i za porzadki, bo dom wyglada gorzej niz Stajnia Augiasza - serio mowie - w kazdym kacie ciuchy, na podlodze rozsypany popcorn (wczoraj lecial HP) i ogolny artystyczny nielad
;-) panuje wokol
Milego dnia kobietki
Choc nadal chce mi sie strasznie spac, a tu jednak mozna by cos w domku zrobic...
Jakie zabki macie propozycje kulinarne na obiad? Od rana cos za mna chodzi i nie moge trafic co to takiego... Jak na razie na obiad wymyslilam tradycyjna biala rybke ziemniaczki i surowka z kiszonej kapustki, ale chyba nadal to nie to :-) o boszze mam nadzieje ze w ciazy nie jestem

No nic chyba jeszcze jedna kawa i za porzadki, bo dom wyglada gorzej niz Stajnia Augiasza - serio mowie - w kazdym kacie ciuchy, na podlodze rozsypany popcorn (wczoraj lecial HP) i ogolny artystyczny nielad

Milego dnia kobietki
Witam,
ale pogoda...nie zaluje ze caly dzien bede w pracy.
\Kravat chyba cie nie pomoge-ja na obiad mam pomidorowke
Nadal jestesm na etapie zup.Chociaz w lodowce czeka na pon kawalek swinki na pieczen z czosnkiem
Trzymajcie sie dziewczyny, zajrze wieczorkiem
ale pogoda...nie zaluje ze caly dzien bede w pracy.
\Kravat chyba cie nie pomoge-ja na obiad mam pomidorowke
Trzymajcie sie dziewczyny, zajrze wieczorkiem
Hejka moje drogie!
Melduje sie po pierwszym dniu w pracy. Nie bylo tak zle choc zmeczona na naxa. Za duzo nie kimnelam pewnie tak godzinke bo oprocz tego gadalysmy i tak jakos czas lecial. Dzis znowu do pracy, przespalam sie od 9-13:30 i zobaczymy czy uda sie zdrzemnac przed praca.
Trzymajcie sie - papatki
Melduje sie po pierwszym dniu w pracy. Nie bylo tak zle choc zmeczona na naxa. Za duzo nie kimnelam pewnie tak godzinke bo oprocz tego gadalysmy i tak jakos czas lecial. Dzis znowu do pracy, przespalam sie od 9-13:30 i zobaczymy czy uda sie zdrzemnac przed praca.
Trzymajcie sie - papatki
Hejka moje drogie!
Trzymajcie sie - papatki
no to fajnie ze w pracy czas zlecial

witam sie i zegnam do pozniej papa:*
reklama
Dzień dobry:-) trochę późno ale na zakupach byliśmy
Wszystkie prezenty już kupione i mamy święty spokój
Co do pracy to nie wiem czy nie pójdę od stycznia...hmm...tylko na dniówki bo Jarek może pracować w domu więc Ala mogłaby z nim zostać
Zwłaszcza, że to córeczka tatusia...Jarek ją lepiej karmi, lepiej kąpie, lepiej przewija i lepiej się z nią bawi....ona jak tylko go widzi to aż piszczy z radości

Co do pracy to nie wiem czy nie pójdę od stycznia...hmm...tylko na dniówki bo Jarek może pracować w domu więc Ala mogłaby z nim zostać

Podziel się: