reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Zagłosowałam
Alamni to naprawde masz głodomorka.
Ja dopiero teraz uporałam się z moją migreną, Kube wysłałam do sąsiadki, mąż w pracy, Maja jeszcze śpi, choć pewnie za chwilę obudzi się i oczywiście będzie strasznie głodna więc mam chwilę spokoju.
Włsnie złożyłam aplikację do collegu na kurs języka bo się strasznie opuściłam przez ten okres siedzenia w domu, może od nowego roku uda mi się zacząć.

reklama
Oj Isabell ja tez sie zbieram z tym kursem ale cos to zbieranie mi nie idzie he he he
no ale moze jako postanowienia noworoczne coś z tego w końcu wyjdzie. :tak::tak:
My właśnie wróciłysmy z późnego spaceru. Julka teraz bawi sie ze zwierzakami ze swojej karuzelki a ja zaraz będę serwowało obiadokolację. I znając zycie Julce znudzi się karuzelka własnie jak bedziemy jedli....i kolejny posiłek z Julka na rekach :-D:-D:-D

zaglosowalam:)\z nieceirpliwoscia czekam na grafik na przyszly tydz i mozemy sie umawiac na kawke.
Agnieszka, moja kolezanka ktora byla z nami na kawce, zaprasza na ciasteczka owsiane!Sama upiecze.Za tydz wraca z Polski i wtedy sie umowimy!
Ja sie relaksuje.

co do tej waznej informacji: juz mam zebrane ciuszki,kaska w drodze:-):tak::-):-)
mam darmowe przelewy do pl i jak by ktos chcial sie dorzucic czy wyslac jakies ubranka to napiszcie-zrobie wieksza paczke:tak:

Makta ja tez strasznie dlugo zbieralam sie z tym kursem, jakies 7 miesiacy sie za to zabieralam i jakos nie moglam, no jak narazie to tez jeszcze nic nie robie. Wyslalam aplikacje i co dalej zobaczymy. Jak mi dni i godz podpasuja to bede chodzic, tak mysle przynajmniej. Maja w koncu zasnela twardo bo od 17 to spala moze po 15 minut i sie budzila. Miejmy nadzieje ze teraz juz pospi

Co to się stało że nie widzę żadnego posta z dzisiaj??:szok:
My wczoraj wróciliśmy o 1 w nocy z lotniska i teraz jest z nami mojego G brat więc nie wiem ile razy zdołam w ciagu weekendu zajrzeć do Was ale pozdrawiam Was w ten piękny dzień miłego wstawanka:-)

Dziekuje za glosy :) chociaz sama nie wiem dlaczego nie ma tam mebli ;)

Makta jak chcesz to mozemy sie razem zapisac. Ja bylam juz w collegu yyyy jakies dwa lata temu i bylo super, chociaz tym razem wolalabym isc na podstawowy kurs, bo wczesniej wzieli mnie na zaawansowany, a jednak nie mam podstaw opanowanych :sorry:, ale tak czy siak mozna spotkac fajnych ludkow z roznych krajow i jest fajna atmosfera :-) takze z checia pojde jeszcze raz. Tym bardziej ze chcialabym w koncu skonczyc moj kierunek, ktory zacelam w tamtym roku i w polowie zrezygnowalam, bo nie dalam rady zeby pogodzic to z opieka dla dzieci, ale teraz dzieciaki sa starsze i powinno sie udac ;)

No a za chwile wioze meza do lekarza bo dostal skretu szyi ;-) na urodziny i nawet prowadzic nie moze.
Takze do uslyszenia pozniej zabki, papapapapa i milego dnia :-)

reklama
Dzien dobry!!
Piekny dzien sie zapowiada:)Moze wreszcie uda mi sie znalesc kartki swiateczne , ktore kupilam dawno temu i gdzies mi je wcielo:)Wieczorkiem do pracy:)

Do góry