reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

gasiorek - dzieki za zyczonka:tak::-)

A maly dzis zjadl - ziemiala z polowa sloiczka stage2 i bardzo mu smakowalo no oczywiscie solpne leciutko. I rowniez zajdl jajeczko i chlebkiem z maselkiem i byl bardzo ucieszony z tego powodu .

reklama
no ja właśnie nie umiem się zdecydować czy brać te tabletki czy nie, muszę iść do gp po recepte a tak wogle to kiedy powinno sie zaczac brac tabletki?
Ja ogolnie jako dlugotrwalej metody antykoncepcji to tabletek nie chce, chyba, sama nie wiem. Jak do tej pory mialam spirale, niby wygoda bo nie musisz pamietac o tabletkach, ale za to okres mialam nieregularny, obfity i bolesny. Poza tym czeste plamienia no i nie powiem czasami czulam ze mam ta spirale a moj J tez mowil ze czuje te niby nitki z tej spirali wiec do tego tez do konca przekonana nie jestem

to jest nas dwie:-D no ja tez nie moglabym brac tylko pigulek jakos nie mam zaufania zreszta chyba do zadnej metody
piotrek po malu zaczyna jesc,gotuje mujakies zupki albo warzywka i pare lyzeczek zje codziennie do tego jakas kaszka z jabuszkiem wiec jest niezle ale juz 3 kupki luzne mielismy dzisiaj troche to dlugo juz trwa ale ogolnie widze ze dobrze sie czuje bawi sie, troszke marudzi wiec zobaczymy co bedzie dalej

No dziewczyny, wypad do zamku mieliśmy z mężem udany!

A i byliśmy dziś w primarku, po nową kurtkę oraz dresy i jakaś bluzka. A co kobiecie w ciąży również się coś należy!! Tym bardziej iż zaraz się się nie zmieszczę w moje ciuchy. hiii

No kurczę ten czas naprawdę zasuwa!! Dzieci rosną, zaczynają mówić, jeść już co raz to nowe rzeczy! Kiedy moja dzidzia taka będzie!

Ja jutro znikam na 12 godzin do pracy. Trzymajcie się ciepło!

Faktycznie trudno nadazyc za wszystkimi zmianami u dzieciaczkow.
Czytam to wszystko i juz widze jak sie bede zamartwiac ze za czesto kupki, za rzadko i nie takie jak trzeba.Ja panikara:)
Isabell tak mi sie wydawalo ze powinnam dostac cos od poloznej ale z nia widze sie dopiero w styczniu wiec poprostu pojde do gp.
Ja bralam pigulki i przynajmiej skonczyly sie moje bolesne okresy.Ale to bylo przed ciaza wiec trudno mi teraz cos powiedziec.

Dobry wskoczyłam tu przed pracą;-).

Emilia dziś coły dzień jestem w pracy to nici z basenu. Jutro mam wolne, powiedz o której to wpadnę na kawkę!:tak:

A co do zabezpieczeń, to my pewnie wrócimy do prezerwatyw, ponieważ są najmniej szkodliwe!
miłego dnia

Witam z rana . Barnim dzis pospal do 7:20:szok: co prawda o 4:30 obudzil sie by dostac smoczka i o 6:00 tez sie przebudzil ale zasnal:shocked2:. Teraz troche drzemki sie nam przestawia ale wazne by sen nocny sie wydluzal.
Mleczka o 23 wogole nie chcial wiec mial mleko tylko 2 razy wczoraj ale najadl sie czym innym tak sadze.
Zobaczymy co dzien przyniesie moze zakupy jakis spacer, mmm zobaczymy.

Zaraz kaszke ide zrobic i kaweczke dla siebie. Juz pierwszy grudnia, niedlugo Gwiazdka!!!!! i prezenty:laugh2:

reklama
Dzien dobry:tak: Alunia dziś od rana marudna i coś kicha...mam nadzieje, ze to nie przeziębienie jakieś:no:
co do zabezpieczeń- my używamy prezerwatyw bo tabletki byłyby koszmarem...co druga zapomniałabym wziąć, a po za tym nie przepadam za łykaniem tabletek. Myślę nad plastrami albo zastrzykami ale boje się skutków ubocznych brania środków hormonalnych :-(

No i spóźnione życzonka dla Barnimka!!!
W1_undefined_71255.gif

Ostatnia edycja:
Do góry