reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

dzieki almani.
sluchaj mam pytanie jak mam ebooka - ksiazka kucharska dla najmlodszych to jak sie takie cos przesyla.
czy musi byc skompresowane i potem co ? jak na maila sciagnac?

reklama
Najlepiej skompresuj w WinRarze a potem prześlij mailem jako załącznik. Możesz to także uploadować na hotfile.com i wtedy wysyłasz linka ludziom i sami sobie ściągają z sieci.

Dzień dobry dziewczynki kochane:-)
Doveinred Wszystkiego najj naj naj dla Barninka niech rośnie duży duży duży i zdrowy
Gratuluję że tak ładnie śpi super zuch chłopak:tak:
Ja dzisiaj do pracy na 3 godzinki tylko od 12 do 3 później obiadek trzeba zrobić i poleniuchować troszeczkę :-) nie można się przemęczać przecież
Co do przesyłania to pewnie kochana musisz spakować przesłać na skrzynkę wysłać gdzie chcesz i ten ktoś musi to rozpakować na swój dysk, ale nie jestem specjalistą i się po prostu nie znam:-)

Witam w ten mrozny poranek.
My mamy za soba dobra noc, Maja budzila sie co 4 godz.
Ja wlsnie wcinam sniadanko i pije kawke.
Odnosnie tabletek jeszcze to ja tez za nimi nie przepadam i ogolnie zle sie czulam przynajmniej po tych co barlam. Pmietam ze przy Kubie bralam te mini tabletki ale jak sie wtedy czulam to nie mam pojecia. Na zastrzyk sie nie zdecyduje bo skoro po tabletkach zle sie czuje a moge je przerwac w kazdym momencie to po zastrzyku musialabym sie meczyc 3 miesiace:no::no::no:. Myslalam tez nad plastrami ale slyszlam ze sa bardziej szkodliwe niz tabletki i zastrzyki. Prezerwatywy mnie nie bawia niestety, wiec albo przekonanm sie do tych tabletek albo znowu spirala

isabelll - Fajnie ze noc sie udala, mala pewnie rosnie:-) a jak sie czujesz jak blizna goi sie dobrze.

ja prezerwatywy moge miec nie zabardzo czuje roznice jak jest czy jej nie ma:sorry:

almani- dzieki zobacze czy bedzie dzialac. A masz tego ebooka o tym wychowaniu? juz moze?

Ja kiedyś stosowałam pigułki ale później je odstawiłam i jak się to mówi uważaliśmy aż do teraz i sama Wam powiem że nie wiem bo ja będę chciała mieć drugie dziecko i nie wiem czy coś zaczynać brać czy nie tak żeby rok odpocząć w sumie po porodzie to nie wiadomo kiedy jest owulacja a kiedy jej nie ma ciężka decyzja

Czesc dziewczyny, ja tez jak isabellL siedze przy kawie i kanapce ;-) czuje sie lepiej, ale niestety padlo mi na wezly chlonne (zawsze mam po grypie czy przeziebieniu) i lykam syropki i bletki do ssania, ale chyba cosik nie przechodzi :( no niewazne.

Doveinred, spoznione ale szczere
Happy Birthday for Barnimek, Happy Birthday to You

images

Co do koncepcji antykoncepcji, to ja sama nie wiem co najlepsze - pigulki sie u nas nie sprawdzily - w koncu jest Rozalka na swiecie, kalendarzyk i termometr - to Philipek, implant - za duzo kilogramow w gore i prawie 2-letne wieczne plamienie, a spirala napawde bolesne miesiaczki, ale jednak chyba zostane przy spirali, bo nic innego mi juz nie zostalo :(
Ale, wiem ze chca wprowadzic na rynek meska antykoncepcje hormonalna, podobno jest rewelacyjna i chlopaki sie nie skarza ;-), narazie jeszcze w fazie experymentalnej, ale moze juz nie dlugo - ale bylby czad, co? Bo jak tylko w domu wspomne o wasektomii, to maz wychodzi do drugiego pokoju , z taka mina - :szok:

Hej dziewczyny!!!!
No chwile mnie tutaj nie było ale nia zapomniałam o Was :-D:-D:-D:-D
Miałam troszke problemów rodzinnych :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i teraz jak juz emocje opadaja to dopiero czuje jak stres potrafi wykończyc czlowieka. Nie mam kompletnie na nic sił...czuje sie tak jakbym maraton przebiegła i zmuszam sie nawet do wyjścia na spacer z Julką...no ale wszystko co złe juz za mną i teraz musze tylko zbierac siły.
Pewnie nie mam szans na nadrobienie postów...ale mam nadzieje ze mi wybaczycie.

Doveinred sto lat sto lat i buziak od forumowej ciotki dla Barnimka :):tak::tak::tak:
Isabell ciesze się że tak sobie swietnie radzisz...:-D
Kravat dobrze zrozumiałam ?? Bylas chora bidulko???:-(

Miłego dnia dla Was dziewczyny...

reklama
Doveinred dobrze ,że mi przypomniałaś o tej książce- koleżanka nie znalazła u siebie a nikt inny jej nie miał. Szukam jej teraz na necie bo sama bym ją chciała. Mam nadzieję, że się uda:tak:
Kravat ja też mojemu Jarkowi wspomniałam coś o wasektomii po drugim dziecku...jednak po jego minie wiem, że raczej jego męskie ego się na to nie zgodzi:-p hormony dla facetów byłyby świetne...nie rozumiem czemu to kobiety mają się męczyć no:no:

Do góry