reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

dziendoberek :) jestem jestem zyje i mam sie dobrze :) podgladam was ale ostatnio nie mam weny wogole.... ehhhhh
najwazniejsze ze u was kochane wszytsko wporzadku ;)

reklama
Witam po weekendzie u nas te dwa dni zleciały bardzo aktywnie byliśmy na Zamkach dwa dni jeździliśmy tu i tam żeby wykorzystać wstępy po free i powiem Wam, że w niektórych miejscach opłacałoby się dać te pieniążki za wstęp, a w niektórych to żałować można że się zapłaciło:no:. W każdym bądź razzie weekend był cudowny i zleciał zdecydowanie za szybko. Następny weekend ze szwagrem przyjeżdża w czwartek więc pewnie też aktywnie :-)
Miłego budzenia się pozdrawiam
Aha dla zainteresowanych w czwartek mam na 18 i dzisiaj też tylko na pocztę skoczyć musze zainteresowanych zapraszam jak zwykle:-)
Doveinred jestem już ubrana:-)

Co do benefitów to fakt jak dadzá za duo to i tak potem odbiorą więc azorek lepiej tam zadzwon i wyjasnij sprawe.
Pogoda paskudna, a ja mam kolejna ciezka noc za sobia, moje dziecko co godz sie budzi na jedzenie ale zje tylko troche i spi przy cycu, mam nadzieje ze to chwilowe.
Ja chetnie bym sie wybrala na spotkanie ale dla mnie to jeszcze za wczesnie.

Zastanawiam sie nad czyms takim dla mojego malenstwa pod choinke. Co o tym myslicie?
Buy Fisher-Price Soothe 'n' Glow Seahorse - Pink. at Argos.co.uk

lub
Buy Fisher-Price Winnie the Pooh Lullaby Soother. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .

Mysle ze to fajne na prezent juz pisalam kiedys moja ma tyfryska takiego i zasypia przy nim :tak:
Witam z rana. Widze ze Kravat mnie wyprzedzila:laugh2: z pisaniem.
No trzeba bedzi lac wosk tradycja:tak:, i nie zapomniec zadzwonic do Andrzejow z zyczeniami.
A u nas Barnim 4 dni temu powiedzial tata i 3 dni temu powiedzial mama i teraz juz czesto mowi mama jak lezy w lozeczku i sie obudzi:-D:-D:-D:-D

almani- ubranko super i pozytywka tez.
isabelll- oba prezenty sa super.

Ja zlozylam o child benefit z 6 mies temu i jeszcze nic nie otrzymalam. Musze tam zadzwonic
my zlozylismy w czerwcu i tydzien temu dostalismy ale czekam jeszcze na HB, ChTC,WTC
Witam mamuski
zrobilam liste na swieta tj jakie potrawy i glowa mi peka ile pieniedzy pojdzie a ile szykowania:szok::szok:

azorek zazdroszcze ci kasa na swieta i to pokazna to suuuper:tak:a moze to Chtc bo tegozawsze jest duzo ???

ehhh z kaska sie wyjasnilo.child benefit sie zgadza.a druga kaska to z pracy ale oszukali mnie o 100Ł:wściekła/y:czekam na payslip i dzwonie do headoffice.oni maja u mnie w pracy taki dziwny system ze raz placa za 4 tyg a raz za 5 tyg no i teraz wypada te 5 tyg a kaski przyslali za malo:wściekła/y::wściekła/y::no:bez payslipa niewiele zalatwie wiec czekam do srody wrrrrrrr....

ehhh z kaska sie wyjasnilo.child benefit sie zgadza.a druga kaska to z pracy ale oszukali mnie o 100Ł:wściekła/y:czekam na payslip i dzwonie do headoffice.oni maja u mnie w pracy taki dziwny system ze raz placa za 4 tyg a raz za 5 tyg no i teraz wypada te 5 tyg a kaski przyslali za malo:wściekła/y::wściekła/y::no:bez payslipa niewiele zalatwie wiec czekam do srody wrrrrrrr....
ehh to zawsze cos no !
ale za to na swieta masz portfel pelny wiec usmiech prosze:-)

ja czekam na jakikolwiek sygnal z Chtc i wtc bo oni paszporty chca ale narazie ciszajuz 2,5 m-ca

Dzien dobry!
My caly ranek leniuchowalismy.A niedlugo do pracy...
Ja mam srode wolna wiec moze jakas kawka?U mnie?
Ja na prace nie moge narazie narzekac-sa super,poza jedna sprawa-moja szefowa nadal nie ma czasu zeby zrobic "risk assestment" :)
Dziewczyny zaswiadczenie o ciazy musze im dac w 25 tyg?Tak mi cos swita.Oczywiscie jeszcze go nie mam.

Witam ja jak zwykle ostatnia:-D
Spacerek mamy juz dzisiaj zaliczony ale strasznie zmarzlam
deveinred gratuluje tez chcialabym juz uslyszec MAMA:-)
U nas maly ciagle marudny i chce siadac,podciaga sie w lozeczku ale jeszcze nie do konca moze zalapac jak i to go denerwuje,jak go posadze to czasami juz sam siedzi,pojde chyba jutro do gp bo maly ma czasami napad kaszlu:-(
Deveinred mnie jakis czas temu bolalo, moze jeszcze po porodzie zmiany,a moze cos na okres,ja tez czasami nie wiedzialam co sie dzieje bo po porodzie to wszystko tak sie zmienia :-(

reklama
Emilia ja nie pamietam z tym zaswiadczeniem wiec nie pomoge.

gasiorek- na okres to nie bo jeszcze nie czas wiec dlatego ten bol mnie martwi. Owszem zachodza zmiany po porodzie ale chyba juz za pozno, bo po 7 mies dopiero? moze nie wiem?.
Suer ze zaczyna sam siedziec:-) z tej perspektywy swiat wyglada inaczej oczywiscie jeszcze troche minie zanim sam usiadzie. Co do kaszlu moze to byc spowodowane tym ze jak zabki ida to ma wiecej sliny a przez to sie zaksztysza czasami tez tak mielismy.

azorek - bywa czesto sie tu myla i jak sie tego nie sprawdza to czlowiek moze przegapic kilka funtow, poczekasz do srody i zobaczysz co tam na payslipie jest.

Do góry