reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Makta, wlasnie sie zastanawialam gdzie jestes, ale dobrze ze juz wrocilas i mam nadzieje ze problemy sie skonczyly ;-):happy: buziaczki!!!! i mam nadzieje ze w koncu sie spotkamy, tylko najpierw zostane troche w domu coby zarazy nie rozsiewac ;-)
Wracajac do "kastracji", to moja siostra przy kazdej rozmowie z markiem zaczyna temat wasektomii, robi to z czysta premedytacja, bo wtedy szybciej przekazuje mi sluchawke :rofl2::-p
Kurcze ja juz bym chciala ubierac ta choinke..... o i kupilam juz kartki na swieta, czas chyba wysylac, co?

reklama
Ja też kupiłam kartki-dziś wypisywanie...nigdy nie wiem co napisać :sorry: A kiedy wyślę to nie wiem...znając moje szczęście i tak dotrą gdzieś na walentynki:-D Co do choinki-obiecałam sobie, że ubiorę na Mikołaja...jak na mnie strasznie wcześnie ale oni tu taki szał wyprawiają ze świętami, że nastrój mi się udziela i nie mogę się powstrzymać:-p

Makta fajnie że wróciłaś i przykro mi z powodu rodzinnych problemów, mam nadzieję że już teraz będzie ok
Doveinred blizna goi się ładnie ale brzuch mam jeszcze opuchniety i czuję ból ale nie tam gdzie mam bliznę tylko wyżej. Nie powiem żeby to było komfortowe uczucie ale nie jest zle.
Jeśli chodzi o wasektomie to mój sąsiad właśnie się temu poddał i powiedzialm mojemu J że on też będzie musiał bo dobrze wie że ja na tabletki zle reaguje a ze spirali oboje nie do końca byliśmy zadowoloni. Najpierw oczywiście powiedział że zwariowalam ale ostatnio sam o tym wspomniał więc może....
Kravat wracaj szybko do zdrowia
Ja wczoraj zarezerwowałam miejsce na soft play area na urodziny Kuby tak że nie muszę się zastanawiać jak tu dzieciakom zoorganizować czas, może dorosłym to nie bardzo się będzie podobać bo nie wiem czemu ale u naszych znajomych się przyjeło, że jak są urodziny dziecka to dzieci w jednym pokoju sie bawią a dorośli w drugim piją a ja uważam że urodziny dziecka to urodziny dziecka i to ono ma mieć zabawę. No mam nadzieje ze jakos to bedzie.

Co do choinki to my w domu sobie odpuszczamy bo i tak nas nie bedzie, 16 wyjezdzamy do Polski i wrocimy juz po nowym roku, kartek do Polski nie wysylam bo czesc rodziny zobacze a do reszty nie mam adresow, normalnie gubie co roku, ale musze kupic kartki i porozdawac sasiadom, bo tutaj u mnie na ulicy wszyscy sasiedzi sobie rozdaja kartki a co do życzen to ja zawsze szukam na necie, bo sama nie umiem nic wymyslec

Czesc dziewczynki,ja wlasnie wrocilam z malym od gp i przebadala i sprawdzial wszystko i wychodzi na to ze ok wiec juz jestem spokojniejsza:-)
Isabell to dobrze ze juz lepiej sie czujesz i z kazdym dniem bedzie coraz lepiej:-)
Makta fajnie ze wrocilas i ze juz u ciebie wszystko ok:-)
Dobrze ze mi przypomnialyscie calkowicie zapomnialam o kartkach:szok:jutro kupie i wysle a co do choinki tez juz nie moge sie doczekac w przyszlym tyg ubiore:-D
My dzisiaj tez na spacerek pojdziemy jak maly wstanie,lubie jak tak mrozno i swiatecznie:tak:

Czesc dziewczyny!
Ja wlasnie wrocilam z basenu a na klatce siedzial jakis menel z flaszka:(Jak tylko weszlam do domu to zaczelam sie schizowac ze jak wroce wieczorem z pracy to nadal tu bedzie siedzial:( zagladalam na klatke-chyba juz sobie poszedl,zatrzasnelam za nim drzwi i mam nadzieje ze nie wroci po ostatni lyk winka ktore zostawil na klatce!!!!Az mi sie rece trzesly jak schodzilam zamknac drzwi bo balam sie ze stoi za nimi na pecie:(

Ja kupilam kartki juz miesiac temu:)ale w zeszlym roku wyslalam dopiero w wigilie wiec teraz mam ambitny plan zrobienia tego wczesniej.
Gasiorek super ze malenstwo zdrowe!
Makta trzymam kciuki!
Isabell super ze dochodzisz do siebie.
U nas prezerwatywy zdecydowanie sie nie sprawdzaja:( no i jeszcze nie wiemy kiedy ale chcielibysmy druga dzidzke !

Emila to zycze powodzenia,oby szczawiowka ci wyszla:-)
trzeba uwazac bo nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi,u nas chyba z rok temu na klatce siedziala dziewczyna jaks cpunka i zaatakowala sasiadke strzykawka,cale szczescie ze my w domu wtedy siedzielismy to byla niedziela po poludniu:szok:
ja wlasnie tez dlatego nic nie chce brac bo na pewno bedziemy chcieli druga dzidzie wiec narazie prezerwatywy:-)

reklama
kravat- biedulka jestes .Jak masz wezly chlonne powiekszone to zrob sobie tak: szalik na to wata troche spierytusi i kamfory , szyje posmaruj kremem i zrob oklad.
Doveinred dobrze ,że mi przypomniałaś o tej książce- koleżanka nie znalazła u siebie a nikt inny jej nie miał. Szukam jej teraz na necie bo sama bym ją chciała. Mam nadzieję, że się uda:tak:
Kravat ja też mojemu Jarkowi wspomniałam coś o wasektomii po drugim dziecku...jednak po jego minie wiem, że raczej jego męskie ego się na to nie zgodzi:-p hormony dla facetów byłyby świetne...nie rozumiem czemu to kobiety mają się męczyć no:no:
dokladnie ale tacy sa faceci:no:, a dlaczego tylko my musimy brac tabletki? Ja szukalam tej ksiazki ale jakos nie znalazlam.
gasiorek- dobrze ze wszystko dobrzez malym:tak:
Matka- dzieki! trzymajkaj sie i zagladaj czesciej do nas.

Do góry