reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

No to jestem dzis pierwsza-tylko dlatego ze Azorek zaspala:)aa o benenitach nie wiem nic, oprocz tego ze jak ci dadza zaduzo to potem i tak ci zabiora:)

reklama
Co do spotkania mikolajkowego to ja jestem ZA.Niestety w pon pracuje wiec andrzejki odpadaja:) a to wlasnie w andrzejki Romek mi sie oswiadczyl:D

No to jestem dzis pierwsza-tylko dlatego ze Azorek zaspala:)aa o benenitach nie wiem nic, oprocz tego ze jak ci dadza zaduzo to potem i tak ci zabiora:)
hehehe nie zaspalam bo bylam juz ok 9 rano na forum hehehe ale nie pisala bo co sama sobie bede odpisywac;-):-D:-D:-D
pogoda do bani,niebawem przychodzi kolega z dwojka rozrabiakow i musze sie na ten "nalot z bombardowaniem" przygotowac hihihihi;-):-D:-D:-D

Co do benefitów to fakt jak dadzá za duo to i tak potem odbiorą więc azorek lepiej tam zadzwon i wyjasnij sprawe.
Pogoda paskudna, a ja mam kolejna ciezka noc za sobia, moje dziecko co godz sie budzi na jedzenie ale zje tylko troche i spi przy cycu, mam nadzieje ze to chwilowe.
Ja chetnie bym sie wybrala na spotkanie ale dla mnie to jeszcze za wczesnie.

Zastanawiam sie nad czyms takim dla mojego malenstwa pod choinke. Co o tym myslicie?
Buy Fisher-Price Soothe 'n' Glow Seahorse - Pink. at Argos.co.uk

lub
Buy Fisher-Price Winnie the Pooh Lullaby Soother. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .

To pierwsze jest naprawdę świetne:tak: Dzieci lubią się tulić do takich rzeczy:)
Kupiłam dziś Ali pozytywkę na łóżeczko:tak: Tommee Tippee taka tylko, że żółta:
320412371_tp.jpg

Hihihihi dziewczyny, przepraszam, za moj ostatni humorek ;-) no jak sie okazalo dorwala mnie grypa i stad moje samopoczucie. Dziekuje za wsparcie:happy:
emilia no wlasnie w sobote mialam isc do fryzjera, ale ogolnie juz mnie cos lamalo i dobrze ze nigdzie nie poszlam. Teraz czekam az mi przejdzie, no i zebym dzieci nie zarazila...

Pozdrawiam Was kochaniutkie i lece pod kolderke, buziaki!!!!!

mam tego puchatka:-D:-D:-Djestem zadowolona bo amelka sie przy nim uspokaja.mamy go dokad skonczyla 2 miesiace i zawsze przy tych kolysankach sie kapiemy:tak::-D:-D:-Dbaaaardzo lubi te swiatelka w poduszce:tak:i dla tego wlasnie chce jej kupic takie cos jak ten konik morski bo z puchatkiem spac nie bedzie-w poduszce jest to cale urzadzonko z bateriami i pozytywka wiec to ciezkie i twarde jest:zawstydzona/y::-:)no:

reklama
Dzieki dziewczyny za opinie, mi tez yen konik morski bardzo sie podoba.
Ja wlasnie zjadlam obiad, oczywiscie na raty bo moj glodomor sie obudzil i trzeba bylo nakarmic a teraz pije goraca czekolade i delektuje sie cisza w domu.
Z Kuba mam jeszcze 2 dni luzu bo w srode rano moja mama wraca do domu. Fajnie ze przyjechala do duzo mi pomogla no i przede wszytskim Kuba sie zajela, on najwiecej skorzystal na wizycie babci i tego mu bylo trzeba a z drugiej strony chyba mi go troche rozpuscila no i juz zaczynaja sie zgrzyty wiec 3 tyg wizyty to chyba wystarczajaco.

Do góry